Naslovna Hronika HOROR: Policajac iz Stare Pazove pucao ljubavnici u glavu, pa sebi u...

HOROR: Policajac iz Stare Pazove pucao ljubavnici u glavu, pa sebi u srce

PODELI

Saobraćajni policajac Miloš Jovanović (49) iz Stare Pazove ubio je Miroslavu Stojaković (46) iz Zemun Polja.

Kako saznajemo, ubistvo se dogodilo na sred ulice, kada je posle kraće svađe policajac izbacio ljubavnicu iz auta i pucao joj više puta u glavu. Nakon toga Jovanović je krvavih ruku seo u svoj sivi “golf” i odvezao se par ulica odatle i pucao sebi u grudi. Kako se nezvanično saznaje, oboje su se razvodili i dugo su bili u emotivnoj vezi, ali su raskidali zbog čestih svađa.

Miroslava se nedavno žalila komšinici na svog ljubavnika govoreći “Ubiće me jednog dana!”, što se nažalost i obistinilo.

Foto: N.Skenderija

“Miloš je u jednom trenutku počeo da urla na Miroslavu jer nije htela da se pomiri s njim. Onda ju je izbacio iz kola i odmah joj ispalio nekoliko hitaca u glavu. Zatim se odvezao do fabrike i u kolima pucao sebi u srce”, navodi izvor iz istrage.

Jedan od žitelja ove ulice čuo je pucnje i video automobil “golf” sive boje kako se velikom brzinom udaljava sa mesta zločina. Komšije su potvrdile da je nesrećna žena živela sama u Zemun polju i da se s ljubavnikom čak i sudila zbog pretnji smrću.

“Ćerka joj je završila prava i živi u Londonu. Miroslava nigde nije radila. Bila je bolešljiva i izdržavale su je majka i ćerka. Majka joj je iz Hrvatske i nedavno je bila kod nje u gostima. Razvodila se od muža, koji živi u Batajnici. S Milošem je dugo bila u vezi. Žalila se da joj preti i da je zlostavlja. Čak su se i sudili, ali ne znam da li ga je prijavila za nasilje ili je reč o nečemu drugom”, ispričala je komšinica.

Jovanović je bio nezgodne naravi, te se prema rečima meštana, mnogima zamerio zbog toga. Imao je ženu i troje dece u Pazovi.

“Zvali smo ga Svinjski! Bio je loš policajac i svima je pretio. Znam ga igrom slučaja službeno i čuo sam da je čak bio suspendovan, jer je bio problematičan. Imao je ženu i tri ćerke i navodno se razvodio. Sa Miroslavom je bio u vezi, ali su raskinuli posle nekoliko sukoba. Čuli smo da se iživljavao nad njom. Htela je da ga ostavi, posle čega joj nije dao mira. Bio je bahat. Vozio je motocikl i sa svima je dolazio u sukob jer je imao kratak fitilj. Mnogo se osilio, verovatno zbog toga što je radio u policiji”, ispričao je poznanik ubice, piše Telegraf.

Policija je juče obavila uviđaj na mestu zločina u Zemun polju i saslušala očevice zločina. Forenzičke ekipe su oko 14 sati odnele tela na obdukciju radi utvrđivanja povreda i tačnog uzroka smrti.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here