Naslovna Hronika Godinama PODVODIO ĆERKU PRIJATELJIMA u podrumu zgrade u Vrdniku (FOTO)

Godinama PODVODIO ĆERKU PRIJATELJIMA u podrumu zgrade u Vrdniku (FOTO)

PODELI

Policija u Sremskoj Mitrovici uhapsila Imrea l. (64) iz Vrdnika i četvoricu njegovih prijatelja. Vesna L. negira da je njen suprug podvodio svoju ćerku, već da je ona dobrovoljno pristajala na seks zbog novca.

Foto: Novosti

– Ona je u policiji ispričala da su joj davali pare, a onda bi je seksualno iskoristili. Ja sam znala za to, strah me je bio samo da ne zatrudni. Mirjana bi prvo tražila pare od oca, a kad joj on ne bi dao, tražila bi od drugih, koji su je tako iskorišćavali. Nisam ja tu ništa mogla – govori u porodičnom stanu, za “Novosti”, Vesna L., majka oštećene devojke.

Na naše pitanje gde joj je suprug Imre, kaže da ga je policija pritvorila u četvrtak u kasnim popodnevnim satima, ali da ne zna zašto. Ona negira da je njen suprug podvodio svoju ćerku, već da je ona sama dobrovoljno pristajala na seks zbog novca.

– Mi živimo od suprugove penzije, koja mesečno iznosi 17.000 dinara, ostalih prihoda nemamo. Nismo korisnici Centra za socijalni rad, a ni zbog ćerke ništa ne dobijamo, iako je ona bolesna – tvrdi Vesna.

Majka Vesna L.

Foto: Novosti 

Za Imrea, koji je nekada radio kao mašinbravar u vrdničkoj firmi “Fadap”, kažu da je sklon alkoholu, te da ih ova vest nimalo ne čudi. Oni su iznenađeni time kako državni organi nisu i ranije reagovali.

– Ona je često bila sa ocem u društvu, po parku, i u društvu starijih osoba. O tome se odavno spekulisalo, da je on podvodi i uzima pare da bi imao za alkohol. Da li je to istina, Tužilaštvo će utvrditi – kaže jedan od komšija iz ove zgrade koji nije želeo da mu pominjemo ime.

Uhapšeni Imre L. se tereti za krivično delo delo trgovina ljudima. Četvorica njegovih poznanika su osumnjičena za krivično delo obljuba nad nemoćnim licem. Najčešće se seksualno iskorišćavanje događalo u zgradi gde Imre živi sa ženom i ćerkom, ali, navodno, i u jednom napuštenom magacinu.

Podrum u kojem je podvođena Mirjana

DAVAO JOJ POLOVINU PARA

PREMA našem izvoru iz policije, otac je podvodio svoju ćerku, a zatim bi novac delio popola s njom.

– On bi nju “ustupao” svojim starijim prijateljima, a oni bi za neku sumu, u zavisnosti od toga koliko bi ko imao u tom trenutku, dali novac – navodi naš izvor.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here