Naslovna Zabava Horoskop za 25. novembar

Horoskop za 25. novembar

PODELI
Foto: ilustracija

Ovan- Prija vam kontakt sa ljudima. Danas nećete moći da se zadržite na jednom mestu.

Bik- Vi ste svesni da se u poslu radi o stvarima koje su realno ostvarive , pa se uopšte ne zamarate komentarima vaših prijatelja koji pokušavaju da vam skrenu pažnju na to da su vam apetiti veliki.

Blizanci- Gladni ste novih znanja. Imate potrebu da nešto učinite po pitanju promena u okruženju i u sopstvenom radu.

Rak- Vaša osećanja danas su poprilično uslovljena sa stvarima koje se oko vas događaju. Ukoliko vam je okruženje negativnije , možete očekivati da će i vaše raspoloženje biti negativno.

Lav- Sada je sve podređeno ljubavi. Ukoliko ste srećni u vezi koju imate, možete očekivati da se stvari samo još više poboljšaju. Uživajte u vremenu koji provodite sa voljenom osobom.

Devica- Devicama je danas sve podređeno poslu. Osećate potrebu da se dokažete i da se pokažete kao osoba koja će se do izvesne mere dati u onoj oblasti delovanja koja vam je značajna. Za vas ništa nije teško, ali ste razočarani ponašanjem saradnika.

Vaga- Ono što vam je danas važno je da zasenite sve svojim izgledom. Potrebno vam je da se nahranite komplimenitima.

Škorpija- Danas biste najradije da se držite neke vrste distance od svih spoljnih stvari i ljudi koji vas sputavaju. Želite da uživate, bez ikakvog ometanja.

Strelac- Pred vama je svakako dan u kojem ćete se posvetiti kako poslovnim i privatnim kontaktima i razgovoru sa ljudima koji su vam bitni.

Jarac- Vi uvek na stvari gledate iz ugla onog ko nastoji da se pripremi za sve neprijatnosti ili dešavanja koja bi mogla da iskrsnu i poremete vaš planirani tok dešavanja.

Vodolija- Ono što vam se nametnulo kao neki vid rešenja je da se povučete u svoj svet i da se u njemu sasvim prepustite lepim dešavanjima. Ne postoji ništa što bi vam se toliko dopalo ili vas zainteresovalo u toj meri da se vratite nazad u društvene tokove.

Ribe- Niste dobre volje. Pomalo ste setni i zamišljeni što je ovaj put samo rezultat vašeg pogrešnog izbora kada je o ljubavi reč.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here