Naslovna Zabava Horoskop za četvrtak, 04. jun

Horoskop za četvrtak, 04. jun

PODELI
Foto: ilustracija

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Ne stvarajte neprijatelje među ljudima od kojih zavisite. Napetost se komplikuje, upadate u sukobe sa saradnicima. Vaša karijera bi mogla poći silaznom putanjom ako se ne potrudite i dodatno ne poradite na smirivanju tenzije koja je zavladala. Ukočenost u leđima vas muči. Prijala bi vam masaža, odlazak kod kiropraktičara, fizioterapueta i tome sl.

BIK


Očekuju vas manje prepreke na poslu. Možete da prevaziđete sve poteškoće ako budete bili dovoljno uporni. Dobro se osećate pored voljene osobe i vaša veza je stabilna. Dobro bi bilo da planirate brak u budućnosti. Generalno ste skloni preterivanju sa hranom ili pićem, tako da je važno da po tom pitanju ostvarite neki balans i da korigujete svoje navike.

BLIZANCI


Opterećeni ste brigama koje ste sami smislili. Pokušavate da predvidite rešenje za probleme koji još nisu ni nastali. Vaše ponašanje vam može naneti štetu ukoliko se na vreme ne trgnete i ne odvojite realnost od onog što ste izmislili. Stresne okolnosti vam remete zdravlje. Potrebno vam je neko vreme da se distancirate od okruženja koje vas frustrira.

RAK


Nije povoljan dan i možete da očekujete stresove kao i neko manje razočarenje na ovom polju. Sa voljenom osobom ne dolazite lako do pomirenja. Iako se volite, ponos je prenaglašen kod oboje. Skloni ste alergijama. Izbegavajte sve faktore rizika i čuvajte zdravlje tokom današnjeg dana. Potrudite se da vodite računa o stvaranju zdravijih navika, takođe.

LAV


Nemojte da se oslanjate na druge već na sebe. Vreme je da sami preuzmete odgovornost za neka dešavanja. Nigde nećete stići ako ne budete sagledali svoje greške. Moguće je da se sa voljenom osobom imate neke probleme koje niste rešili sasvim i do kraja. Potrudite se da date svoj maksimum kako bi sa partnerom razrešili dileme. Ukočenost u predelu vrata je naglašena kod vas.

DEVICA


Pritiskaju vas rokovi. Vaši kvaliteti dolaze u pitanje jer ste prespori. Tenzira vas požurivanje, naročito kada je u pitanju obavljanje nečega što je, po vašem mišljenju, veoma važno. Ne podležite atmosferi, držite se svoga tempa i dan će proteći u miru. Preporuka je da tokom današnjeg dana izdvojite malo više vremena za odmor.

VAGA


Povedite računa kada je u pitanju vaš posao i ljudi kojima ste tu okruženi, ima dosta zavisti. Skloni ste preterivanju u komunikaciji sa voljenom osobom. Potrudite se da ne počnete da gušite partnera. Osetljivi su vam organi za varenje. Pazite šta jedete tokom današnjeg dana. Problemi sa želudačnom kiselinom bi prilično mogli da vas opterećuju.

ŠKORPIJA


Pred vama je nepovoljan period za poslovno polje. Nemojte sada da pokrećete bilo kakve nove projekte. Vi niste tip za platonske veze i želite da ostvarite konkretne promene na polju ljubavi. Hormonalne promene su moguće.Idite na redovnu lekarsku kontrolu ukoliko u prethodnom periodu tako nešto niste obavili. Pazite na svoje zdravlje.

STRELAC


Previše dajete značaj ljudima koji o vama sude samo iz sopstvene dosade. Vaša ljubavna veza je samo vaša, o njoj ne treba da vodi računa vaša okolina. Ako zanemarite šta drugi pričaju, shvatićete da vašoj ljubavnoj vezi ništa ne nedostaje. Zdravlje je odlično! Ne biste trebali da imate bilo kakav razlog za brigu tokom danšnjeg dana.

JARAC


Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite plan koji ste imali za danas. Niste spremni za ozbiljnije promene na polju ljubavi. Sada ste raspoloženi samo za neobaveznu vezu. Mogući su problemi sa nervozom. Potreban vam je neki ventil, način na koji ćete se osloboditi stresa. Bavljenje jogom, meditacija i sve slično tome može da vam prija.

VODOLIJA


Postoji šansa da se vaša želja za promenom radnog mesta ostvari. Morate biti svesni, da ako to učinite nakon toga ulazite u novi život posle čega nema povratka na staro. To ne znači da vas čeka nešto loše, već da morate biti spremni na sve.  Problemi sa cirkulacijom su mogući. Generalno povedite računa danas, pogotovo ako ste već imali neke tegobe sa venama.

RIBE


Pred vama je povoljan dan za polje posla. Ostvarujete planove koje imate i zadovoljni ste. Dolazi vam šansa da osvojite osobu s kojom flertujete već duže vreme. Spremni ste na sve da bi je osvojili. Čuvajte se virusnih infekcija. Imunitet vam nije u sjajnom stanju i to bi moglo da doprinese lošoj situaciji. Povećajte unos vitamina i izbegavajte potencijalne izvore zaraze.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here