Naslovna Zabava Horoskop za četvrtak, 05. decembar

Horoskop za četvrtak, 05. decembar

PODELI
Foto nsuzivo

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Gubite previše vremena u pokušajima da okupite grupu ljudi koja bi se angažovala oko zajedničkog cilja. Problem nije u tome što oni ne žele da sarađuju s vama, već što ne vide svi na isti način ono što je vama tako kristalno jasno. Današnji dan vam nije naročito povoljan kada je u pitanju polje zdravlja pa bi bilo dobro da mirujete i da se ne naprežete.

BIK


Potrebno vam je neko vreme da donesete odluku po pitanju vaše poslovne budućnosti. Niste zadovoljni vašom vezom ili brakom i smatrate da su vam potrebne promene. Ne osećate se dovoljno voljeno. Povedite računa o probavi koja bi sada mogla da vam bude prilično osetljiva.

BLIZANCI


Bezazlena situacija s partnerom preti da se pretvori u ozbiljan sukob. Vaša očekivanja i ono što dobijate su u neskladu. Pre nego što zakomplikujete odnose, razmislite još jednom da li je problem dovoljno krupan da biste od toga pravili dramu. Problemi sa cirkulacijom su mogući.

 RAK


Budite diskretni, nemojte dozvoliti da Vam pažnju zaokupljaju neke osobe sa strane ili laskavi komplimenti koje dobijate. Novu situaciju na poslovnoj sceni prihvatite kao logičan sled događaja i kao dobar podsticaj da promenite odnos prema saradnicima. Dobro se osećate. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme na ovom polju.

LAV


Koncentracija vam nije na zavidnom nivou. Uglavnom razmišljate o uživanju sa voljenom osobom i egzotičnim putovanjima. Duhom ste daleko od mesta boravka pa bi bilo poželjno da se krajem dana spustite sa oblaka, u protivnom, sledi vam bolan povratak u realnost.

DEVICA


Delujete uznemireno. Bolje je da stišavate svoje uzavrele strasti, nego da provocirate voljenu osobu na novu ljubavnu raspravu. Imate loš predosećaj, stoga izbegavajte intrigantne situacije ili osobu koja Vas iritira svojim nerazumnim ponašanjem. Čuvajte svoje bubrege koji bi mogli da vam budu prilično osetljivi.

VAGA


Ne prihvatajte nove obaveze, najbolje je da dan provedete u minimalnim poslovnim aktivnostima. Uskoro vas očekuje veći priliv novca koji, velikim delom, može rešiti finansijske probleme za koje, trenutno, nemate dugoročno rešenje. Očekuje vas period u kojem biste mogli da budete pod stresom i da generalno budete skloni nekim problemima na nervnoj bazi.

ŠKORPIJA


Slobodno preuzmite inicijativu ili glavnu ulogu. Budite dovoljno maštoviti i iznenadite partnera na neki čaroban način. Delujete energično pred okolinom. Novi uspeh pozitivno utiče na Vašu psihološku i materijalnu sigurnost. Ne bi trebalo da bude bilo kakvih problema kada je u pitanju vaše polje zdravlja.

STRELAC


Pred vama je dilema da li da prihvatite dodatna zaduženja koja vam obećavaju dobru zaradu ali i značajno povećanje obima posla. Ako se dobro organizujete, nove obaveze vam, dugoročno, mogu obezbediti veliku isplativost. Očekuje vas period u kojem ćeete imati dosta stresa pa je zato važno da se potrudite da nađete neki način da se relaksirate.

JARAC


Emotivni sklad u odnosu sa voljenom osobom podstiče u Vama novu energiju, sve je lepše kada razmenjujete svoje misli i osećanja. Računate na varijantu, da sve što uložite na poslovnom polju treba da Vam se vrati uvećano. Svesni ste svojih kvaliteta. Generalno se dobro osećate. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme na ovom polju.

VODOLIJA


Pritiskaju vas rokovi. Vaši kvaliteti dolaze u pitanje jer ste prespori. Smeta vam požurivanje, naročito kada je u pitanju obavljanje nečega što je, po vašem mišljenju, veoma važno. Ne podležite atmosferi, držite se svoga tempa i dan će proteći u miru. Neko Vas inspiriše za dodatno angažovanje i dobro raspoloženje.

RIBE


Pravi je trenutak da mnoge stvari postavite na svoje mesto, naročito ukoliko oko sebe imate osobe s kojima imate neraščišćene odnose. Vaš autoritet je na vrhuncu, ono što danas budete izgovorili, druga strana će shvatiti na najbolji mogući način. Važno je da pravilno uskladite svoje želje i mogućnosti, izbegavajte preterivanje.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here