Naslovna Zabava Horoskop za četvrtak, 05. novembar

Horoskop za četvrtak, 05. novembar

PODELI
Foto: ilustracija

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Odličan dan za izlazak na suđenje i rešavanje pravnih pitanja. Beskompromisno se držite svojih stavova. Zaljubljeni ste i imate totalno  nerealan pogled na drugu stranu – mislite da je savrešena. Vaše mišljenje nije realno, ali toliko ste zaljubljeni da nijedna osoba ne želi da vam otvara oči u ovom trenutku.

BIK


Nema razloga da sumnjate u svoje sposobnosti ili u šarm koji posedujete. U zavisnosti od svog emotivnog statusa planirajte novi susret. Delujete odlučno i ambiciozno. Nalazite se u prilici da testirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Bešika i bubrezi su prilično osetljivi. Problemi se mogu manifestovati na taj način što ćete često ići u toalet.

BLIZANCI


Očekuje vas razgovor sa nadređenom osobom. Druga strana je zadovoljna vašim zalaganjem i rezultatima. Komunicirate sa simpatijom i detaljno je analizirate. Sviđa vam se njen način rezonovanja jer je blizak vašem. Mogući su problemi sa bubrezima i eleminatornim sistemom. Delujete pasivno, kao da vas je sramota da potrazite pomoć.

 RAK


Razgovor i susret sa jednom osobom, podsetiće Vas na lepša vremena ili na neke emotivne uspomene. Priuštite sebi više radosti i bolje uslove. Ponestaje Vam strpljenje da se povinujete pred nekim saradnicima, ali i koncentracija da se angažujete na paralelnim poslovima. Digestivni sistem je prilično osetljiv. Pripazite na ishranu.

LAV


Pokušavate da zainteresujete potencijalne saradnike iz inostranstva za saradnju, ali oni deluju prilično nezainteresovano. Zaljubljeni ste u bračnu partnerku kao prvog dana. Posvećuje joj svo svoje slobodno vreme. Kosti su prilično osetljive. Moguć je bol u zglobovima ili leđima, a uzrok može biti okoštavanje.

DEVICA


Nema potrebe da preuveličavate svoje želje i interesovanja u susretu sa voljenom osobom. Partner ne reaguje na Vašu priču. Lakomislenost ili pomisao da se nalazite ispred drugih, predstavlja klasičan primer preteranog samoljublja. Ugroženi su srce, nervi i pritisak. U pitanju su hronični problemi koji iznenada nastaju, kratko traju i onda se povlače.

VAGA


Sa nadređenom osobom razgovarate o poslu. Imate punu podršku druge strane za svoje ideje. Imate probleme u komunikaciji sa partnerom i pokušavate da ih konačno prevaziđete, ali bez uspeha. Zdravlje je stabilno. Ukoliko ste na nekoj terapiji lekovi pozitivno deluju i drže probleme pod kontrolom.

ŠKORPIJA


Nedostaje Vam emotivni podsticaj, ali Vi ne želite da se pomirite sa pasivnom ulogom. Slobodno povucite potez iznenađenja. Nalazite se u sjajnoj formi, potrudite se da ostavite dobar utisak na svoju okolinu. Važno je da se pravilno angažujete u različitim pravcima. Prilično ste malaksali. Ne ide vas se kod lekara pa pokušavate da sami sebi pomognete.

STRELAC


Dobijate novu poslovnu ponudu. Pokušavate da joj nađete mane, ali izgleda da vam u potpunosti odgovara. Bračna partnerka je nervozna, a vi pokušavate da je smirite i otkrijete razlog njenog neraspoloženja. Obratite pažnju na ishranu. Postoji mogućnost problema sa povišenim šećerom.

JARAC


Važno je da pravilno kontrolišete svoje impulse i osećanje ljubomore. Partner neće mirno trpeti Vaše primedbe i ljubavne žaoke. Na Vama je da donesete »zavrsnu reč«, koja će predstavljati pozitivnu prekretnicu u poslovnom dijalogu. Ždravlje: Prijaće Vam izlazak ili susret sa bliskim prijateljima, opustite se. Napeti ste. Potrebno vam je da se opustite.

VODOLIJA


Uspostavljate saradnju sa stranim saradnicima. Zadovoljni ste, jer će biti na duže staze.  Nova poznanica ostavlja odličan utisak, a vi ostavljate utisak osobe kojoj nije do komunikacije i druženja. Bešika je prilično osetljiva. Pokušavate da sakrijete i minimalizujete problem, ali su simptomi prisutni.

RIBE


Bez obzira što trenutni rezultati nisu najbolji, verujete da ste u mogućnosti da ih popravite. Intuicija vam govori da će upornost da urodi plodom i da ćete biti zadovoljni. Jako ste se vezali za partnera. Imate utisa da ne možete jedan dan da provedete bez njega. Druga strana ljubavi je vaša ljubomora. Jako ste plašite da ga ne izgubite. Mogući su hronični problemi sa pritiskom, nervima i srcem.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here