Naslovna Zabava Horoskop za četvrtak, 07. maj

Horoskop za četvrtak, 07. maj

PODELI
Foto: ilustracija

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Opterećenost poslom može prerasti u opsesivnu borbu s vetrenjačama. Vaša upornost jeste vrlina, ali nekada je pametnije stati. Zamerate ljudima što maštaju, a ne uzimate u obzir da ni vi niste neki racionalan tip, i vaše su odluke često iracionalne. Osetljiv urogenitalni trakt bi mogao da vam stvara manje probleme sa zdravljem.

BIK


Nemojte dozvoliti da Vas nečije ponašanje isprovocira na pogrešnu emotivnu reakciju. Budite strpljiviji nego obično. Pokušavate da odredite svoje mesto u poslovnim krugovima, ali i da sačuvate dobar odnos sa proverenim saradnicima. Potrebno vam je da neko vreme izdvojite kako biste se naspavali.

BLIZANCI


Teško Vas je razuveriti od ideja koje imate, čini Vam se da neko nema dovoljno razumevanje za Vaše emotivne potrebe. Imate dovoljno iskustva da sagledate sve prednosti ili nedostatke koji proizilaze iz mogućeg poslovnog udruživanja. Preporuka je da povedete računa i da na vreme povećate unos vitamina, tečnosti i da počnete više da odmarate kako bi ojačali imunitet.

RAK


Ne dobijate dovoljno emotivne pažnje, tako da osećate izvesnu nelagodnost ili sumnjičavost prema bliskoj osobi. Previše arogancije sa Vaše strane može da komplikuje dogovor u poslovnoj saradnji. Ne bi trebalo da bude problema. Zdravlje vam je generalno dobro iako na ostalim poljima vlada napetost.

LAV


Važno je da razumete one koje volite. Potrudite se da ostvarite emotivnu bliskost i da ispunite nečije potrebe. Ulivate veliko poverenje, jer u nekim kritičnim situacijama umete da donesete ispravnu odluku od zajedničkog interesa. Slaba cirkulacija bi mogla da vam stvara manje probleme kada je u pitanju polje zdravlja.

DEVICA


Pravi je trenutak da svoje planove sprovedete u dela, naročito ako sarađujete s inostranstvom. Osim toga, ovakvi tranziti mogu najaviti i interesantno poznanstvo s osobom koja je daleko, a koju srećete na čudan način, na primer, preko društvenih mreža. Ukočenost u leđima bi mogla da vam stvara manje probleme.

VAGA


Umete za zablistate u punom sjaju i da ostavite snažan utisak na osobu koja Vam se dopada. Delujete samouvereno. Potrebno je da se prilagodite novim uslovima. Kreativnost koju izražavaju Vaši saradnici treba upotrebiti na praktičan način. Izbegavajte cigarete i duvanski dim. Pluća su vam osetljiva i mogući su problemi sa disajnim putevima.

ŠKORPIJA


Planirajte izlazak ili emotivni susret, prijaće Vam društvo bliske osobe. Važno je da se osetite poželjno u nečijoj blizini. Uvek postoji lakši ili teži put do uspeha, pažljivo analizirajte različite izazove i mogućnosti koje postoje na poslovnoj sceni. Vreme je da počnete da vodite zdraviji stil života.

STRELAC


U odnosu sa voljenom osobom ne možete sve držati pod strogom kontrolom. Prepustite partneru da napravi izbor u zajedničko ime. Neko Vas navodi na pogrešan zaključak. Stoga, budite oprezni pred osobom koja ima dvostruka merila i pokušava da ograniči Vaše mogućnosti. Generalno bi bilo dobro da sada malo više povedete računa o svom zdravlju.

JARAC


Bez obzira na sve što ste planirali, budite spremni da odložite većinu aktivnosti. Precenili ste svoje mogućnosti, pa hteli vi to ili ne, bićete prinuđeni da deo odgovornosti prepustite bliskim saradnicima. Iskoristite ovo za kratak predah. Povedite računa o leđima. Pred vama je faza u kojoj su naglašeni problemi sa kičmom.VODOLIJA


Sve što vam u ovom trenutku treba, to je novac. Značajan priliv stiže i bitno utiče na sve planove, naročito u trenutku velikih rasprodaja. Da se do kraja dana ne biste presabirali, obuzdajte megalomansku prirodu i pažljivo osmislite kupovinu. Manji bolovi u stomaku su naglašeni kod vas.

RIBE


Ne dobijate partnerovu pažnju i podršku, razmislite šta je pravi povod. Negde ste zatajili. Previše arogancije sa Vaše strane može da iskomplikuje dogovor o poslovnoj saradnji. Manji problemi sa disajnim putevima su kod vas naglašeni. Moguće je da ćete biti skloni problemima sa astmom pogotovo ako je to inače vaša hronična tegoba.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here