Naslovna Zabava Horoskop za četvrtak, 09. jul

Horoskop za četvrtak, 09. jul

PODELI
Foto: ilustracija

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Pomalo ste umorni od intenzivnog druženja kojim vas je partner preforsirao u poslednje vreme. Nakon silnih dešavanja, doživljaja i provoda, potreban vam je mali zasluženi odmor. Ne oklevajte, saopštite to voljenoj osobi. Dobro se osećate. Možete da očekujete sasvim stabilno stanje na polju zdravlja.

BIK


Imate previše ideja o tome kako da unapredite svoj život, ali nijedna nije dovoljno dobra da biste se konačno odlučili. U tom kolebanju prolazi vreme, a danas ćete shvatiti koliko je toga već propušteno. Možda je neko bio brži od vas i sada uveliko niže uspehe. Prija vam vežbanje i teretana. Povoljan je period i za dijetu i mršavljenje.

BLIZANCI


Moguće je da ste pokazali da ste sposobni, da možete da radite više stvari u isto vreme i da ćete zbog toga dobiti bolju poziciju. Ukoliko budete bili preterano tvrdoglavi u komunikaciji sa voljenom osobom, može doći do prekida. Čuvajte svoje oči. Osetljive su i podložne problemima. Pazite da ne dođe do promene dioptrije.

RAK


Svoje planove vezujete za obećanja koja su vam dali prijatelji. Previše odlaganja može vas dovesti u neugodnu situaciju u kojoj ćete se na kraju pravdati pretpostavljenima kojima će vaši argumenti biti smešni i prihvatljivi. Možete da se nadate odličnom raspoloženju i dobrim promenama.

LAV


Odlično ste koordinirani pa dan protiče bez većih problema. Ipak, zadatke obavljate rutinski pa zbog nedostatka koncentracije postoji mogućnost da napravite previd koji može prouzrokovati malu štetu koja vama lično ne ide u prilog. Prijaće vam druženje sa prijateljima ili neki drugi vid opuštanja.

DEVICA


Pred vama su promene koje u značajnoj meri mogu da utiču na vaš položaj vezan za polje posla. Dosadile su vam česte svađe sa voljenom osobom i jedino što želite – jeste da se distancirate od nje na neko vreme. Moguć je nizak pritisak. Potrudite se da više odmarate.

VAGA


To što ste se prolepšali I dajete značaj ljubavi, je nešto što će pozitivno uticati na vaš ljubavni život. Desiće se promena u ovoj sferi. Uspeh u visokostručnim delatnostima. Povedite računa o cirkulaciji. Mogući su manji problemi i sa nogama, kolenima, zglobovima i stopalima.

ŠKORPIJA


Gubite previše vremena u pokušajima da okupite grupu ljudi koja bi se angažovala oko zajedničkog cilja. Problem nije u tome što oni ne žele da sarađuju s vama, već je prepreka u tome što ne vide svi na isti način ono što je vama tako kristalno jasno. Povoljan je period za čišćenje, detoksikaciju vašeg organizma.

STRELAC


Iako ćete vi učiniti sve da odobrovoljite osobu sa kojom ste, moguće je da vam to neće uspeti. Problemi u privatnom I posebno porodičnom biznisu. Prijala bi vam masaža. Mogući su manji problemi vezani za leđa, mišiće, ukočenost i nervni sistem. Povećajte unos magnezijuma i kalcijuma.

JARAC


Previše značaja dajete ljudima koji o vama sude samo iz sopstvene dosade. Vaša ljubavna veza je samo vaša, o njoj ne treba da vodi računa vaša okolina. Ako zanemarite ono što drugi pričaju, shvatićete da vašoj ljubavnoj vezi ništa ne nedostaje. Izbegavajte alkohol. Nije povoljan dan za rizično ponašanje.

VODOLIJA


Ne prija vam dominacija voljene osobe, a ne uzimate u obzir da je takav odnos izazvan vašim povlačenjem. Možda mislite da je druga strana to sama izrežirala. Ne zavaravajte sebe i druge, s prepuštanjem vođstva utrapili i svu odgovornost koja ide s tim. Vazno je da imate ubedljive argumente. Moguće povrede.

RIBE


Beg od realnosti je najlakši ako se fokusirate na tuđi život i probleme koji ne pripadaju vama. Iako verujete da ste u svetoj misiji spasavanja drugih ljudi, u pozadini vi u stvari samo izbegavate suočavanje sa sopstvenim problemima koji čekaju samo vas. Posvetite se rekreaciji, bavljenje sportom vam prija i jača vaš duh i volju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here