Naslovna Srem Ruma Horoskop za četvrtak, 10. septembar

Horoskop za četvrtak, 10. septembar

PODELI
Foto: ilustracija

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Neplanirani troškovi vas izbacuju iz ravnoteže. Ne razumete zbog čega, iako ste angažovani do iznemoglosti, ne možete finansijski da sastavite kraj s krajem. Nije problem u malom prilivu novca već u vašem pređašnjem troškarenju. Potrudite se da živite zdravo i da se rešite svih loših navika koje vas prate.

BIK


Možete da očekujete poboljšanje zarade. Imaćete dosta sreće i sve po pitanju posla vam danas ide od ruke. Očekuje vas pozitivan dan za ljubavno polje. Ako ste sami moguć je susret sa osobom sa kojom ćete ući u ljubavnu vezu. Pred vama je faza u kojoj ćete imati sklonost ka upalama i infekcijama.

BLIZANCI


Maštoviti ste, svestrani i puni ideja pa su velike šanse da ćete to dobro unovčiti. Međutim, da biste ostvarili neke veće ciljeve moraćete nešto žrtvovati, a to je najverovatnije nešto što je povezano za vaš privatni i ljubavni život. Podstičite kod sebe optimizam i pozitivno raspoloženje.

RAK


Ne želite previše da pričate o svojim osećanjima, prija Vam nečije intimno društvo i potreba da Vam ugodi. Potrudite se da pravilno zaštitite poslovne interese i da sačuvate svoju poziciju u krugu saradnika. Možete da očekujete da će pred vama biti jedan veoma povoljan period u kojem ćete biti posvećeni fizičkoj aktivnosti i zdravom životu.

LAV


Čeka vas važna lekcija u kojoj morate da savladate svoj pesimizam koji je jedna od vaših osobina koja često radi protiv vas. Verujete u svoje intelektualne moći, ali, isto tako morate biti svesni da je nerealno da ste uvek vi u pravu. Čuvajte svoje srce. Redovno proveravajte krvni pritisak.

DEVICA


Vama nedostaje strpljenje, a Vašem partneru hrabrost da se suoči sa zajedničkim problemima. Smirite strasti. Ne dopada Vam se nečija uloga u poslovnim susretima, ali ne treba da se opterećujete procenom tuđih vrednosti. Ukoliko ste u braku možete da očekujete jako dobar period za odnos sa voljenom osobom.

VAGA


Privlači vas osoba s kojom je ljubavna veza nemoguća. Strastveno raspoloženje pretačete u kreativnost što vas puni dragocenom energijom. Velika motivacija vas inspiriše za odlične poslovne poteze koji će vam doneti osećaj pravog zadovoljstva.  Manji problemi sa grlom su naglašeni kod vas pa biste mogli da imate neke probleme na polju zdravlja.

ŠKORPIJA


Ukoliko se nađete u prilici da nešto krupno kupujete ili da potpisujete neke veoma važne vrednosne papire, budite na oprezu jer nije povoljan trenutak za to. Može vam se potkrasti greška koju kasnije nećete biti u prilici da ispravite. Osećate se generalno dobro. Možete da očekujete veoma povoljnu situaciju na polju zdravlja.

STRELAC


Konačno biste mogli da donesete odluku koju tako dugo odlažete. Kada jednom prelomite i pobedite sebe i svoju neodlučnost, shvatićete koliko lepote ima u preuzimanju odgovornosti. Na taj način darujete slobodu, kako sebi, tako i partneru.  Današnji dan vam generalno nije preterano povoljan i možete da budete skloni brojnim tegobama na polju zdravlja.

JARAC


Smeta Vam saznanje da voljenoj osobi nedostaje inspiracija ili emotivna hrabrost. Očekujete više iskrenosti. Izbegavajte različite vidove poslovnog ucenjivanja ili takmičarsku atmosferu koju predlažu Vaši saradnici i pretpostavljeni. Prijala bi vam fizička aktivnost. Potrudite se da se više aktivirate po pitanju bavljenja sportskim aktivnostima.

VODOLIJA


U privatnom životu, priuštite sebi dobru zabavu ili susret sa jednom zanimljivom osobom za koju Vas vezuju slični afiniteti. Pokazaće se da imate dobre poslovne prognoze. Dokažite svoje intelektualne ili praktične sposobnosti na delu.  Izbegavajte hladnoću, unosite dovoljno toplih supica, čajeva, mirujte i povećajte unos vitamina C.

RIBE


Oko vas se generiše negativna energija koju ste vi pokrenuli. Čini vam se da vas okruženje iscrpljuje, a zanemarujete to da i vi njih, svojim zanovetanjima, opterećujete. Ne zaboravite, ono što stiže do vas je srazmerno onom što dajete. Povedite računa o grlu koje bi moglo da bude osetljivi kod vas, a postoji mogućnost i za probleme sa sinusima, kao i sa gripom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here