Naslovna Zabava Horoskop za četvrtak, 11. jun

Horoskop za četvrtak, 11. jun

PODELI
Foto: ilustracija

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Od starog bliskog prijatelja stižu interesantni poslovni predlozi. Nije pravi trenutak da razmišljate o velikim poduhvatima, sve što danas smislite, u budućnosti se neće lako ostvariti. Zbog toga, pažnju posvetite sebi i voljenoj osobi.  Skloni ste alergijskim reakcijama.

BIK


Osećate se neprijatno jer u vašem okruženju dominira čudna atmosfera koja, ako ne odreagujete, preti da postane štetna po vas. Ako se na vreme ne angažujete i ne raščistite moguće nesporazume, stvari se mogu nepopravljivo zakomplikovati. Priuštite sebi neko zadovoljstvo danas. Potrudite se da se posvetite svojim potrebama.

BLIZANCI


Bićete mnogo bolje raspoloženi i sresti neke osobe koje će vas razgaliti i nasmejati. Dobra
komunikacija. Dobit od svega što ima neke veze sa nekretninama. Dobro se osećate. Možete da očekujete da ćete biti energični i spremni za akciju tokom današnjeg dana. Jako vam prija fizička aktivnost i bavljenje sportom.

 RAK


Neko nema dovoljno razumevanja za Vaše emotivne potrebe i ne obraća pažnju na Vaše komentare. U poslovnom dijalogu Vaša samovolja ili preterana energičnost deluju iritirajuće na okolinu, prate Vas negativni komentari. Glavobolja vas muči. Današnji dan vam na polju zdravlja nije preterano povoljan.

LAV


Moguć je zanimljiv susret sa osobom slobodnih shvatanja. Prihvatite izazov ali držite sve u tajnosti jer vas kasnije ta avantura može skupo koštati. Tenzirani ste, potrebna vam je rekreacija, ali uz to pričuvajte se fizičkih povreda. Moguća je glavobolja prolaznog tipa.

DEVICA


Moguće je da niste maksimalno posvećeni poslu i da vam tokom današnjeg dana jednostavno prija da malo odmorite. Niste sigurni u svoja osećanja i imate utisak da je vaš odnos sa voljenom osobom zapao u krizni period. Osetljiv grudni koš bi mogao da vam stvara neke probleme. Moguće su i tegobe sa srčanim sistemom.

VAGA


Ovo je jedan od onih dana kada ne znate šta biste sa sobom. Večna potraga za skladom može se pretvoriti u agoniju hroničnog nezadovoljstva, ako se na vreme ne zaustavite. Boravak napolju, druženje s bliskim ljudima i lagana šetnja, biće vam dovoljni za opuštanje. Dobro se osećate. Na polju zdravlja vas ne očekuju problemi.

ŠKORPIJA


Potrudite se da saslušate šta vam drugi ljudi govore. Možda uočite da neko pokušava da vam saopšti sjajnu ideju, ali vi ne reagujete. Ako dozvolite mogućnost da još neko može da smisli nešto korisno, dobićete šansu da značajno profitirate. Potrebno vam je više vežbanja.

STRELAC


Važno je da se potrudite da ne pravite nove greške jer biste u tom slučaju mogli da budete u ozbiljnijem problemu. Niste zadovoljni odnosom koji ste ostvarili sa voljenom osobom i imate mnoge zamerke.  Imate višak energije! Danas vam jako prija bavljenje rekreacijom i sportom. Možete da očekujete pozitivne okolnosti na ovom polju. Nema naglašenih problema.

JARAC


Odnosi s voljenom osobom su pod znakom pitanja. Kao da je došao poslednji čas da stvari postavite na svoje mesto. Predstoji vam neprijatan razgovor koji može prerasti u otvoren sukob. Ako želite da izbegnete mogući raskid, popustite a mišljenje zadržite samo za sebe.  Problemi sa povišenim pritiskom vas očekuju.

VODOLIJA


Niste sigurni u svoje potencijale. Razmišljate kako da poboljšate efikasnost i nekom inovacijom popravite svoju finansijsku situaciju. Iskoristite priliku da okupite oko sebe prijatelje koji vam mogu pomoći u svemu, pa i poslu. Moguće su iritacije na koži. Osetljivi ste tokom današnjeg dana pa možete da budete podložni i nekim alergijskim reakcijama.

RIBE


Disciplina, to vam poručuje ovaj dan. I baš kada je to najvažnije, vas obuzimaju premor i pospanost. Ako se ne trgnete, napravićete ozbiljne greške zbog kojih ćete plaćati kazne. Ovakvi tranziti su naročito nepovoljni za vaše učešće u saobraćaju. Nije povoljan dan i možete da budete skloni trovanju sličnim supstancama.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here