Naslovna Zabava Horoskop za četvrtak, 15. oktobar

Horoskop za četvrtak, 15. oktobar

PODELI
Foto: ilustracija

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Ne zatrpavajte se novim obavezama već dan provedite sa minimalnim poslovnim aktivnostima. Uskoro vas očekuje finansijski priliv koji će u potpunosti promeniti okolnosti u kojima delujete a time odagnati i napetost koja vas muči.  Moguće je da ćete u narednom periodu biti skloni zdravstvenim problemima koji su najviše vezani za urogenitalni trakt pa o tome treba da vodite računa.

BIK


Pokušavate da izbegnete odgovornost, ali ne možete da se sakrijete od nečijih pogleda i pitanja. Pokažite interesovanje za zajedničke probleme. Nemojte dozvoliti da neko osporava Vaš uticaj ili zasluge. Imunitet vam je oslabljen pa biste mogli da budete skloni problemima na polju zdravlja.

BLIZANCI


Ukoliko planirate neka nova ulaganja, isplatiće vam se to. U narednom periodu vam je sudbina naklonjena. Možete da očekujete zanimljiv razvoj događaja sa osobom koja vam se dopada. Manji problemi sa aritmijom su mogući kod vas. Generalno vas očekuje nezgodan period kada je u pitanju vaše zdravlje.

RAK


Očekuje vas šansa da napredujete. Dolazi vreme u kojem će vam se sav vaš naporan trud isplatiti. Očekuje vas zanimljivo poznanstvo preko prijatelja, koje bi veoma lako moglo da vodi do nove veze. Ne izlažite se prevelikom naporu danas jer bi zdravlje moglo da vam bude prilično osetljivo. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni brojnim problemima.

LAV


Potrudite se da se ozbiljno posvetite svojim obavezama i da budete odgovorni kada je u pitanju vaš posao. Pored voljene osobe osećate neki vid napetosti i nije vam jasno zašto je to sada tako. Osetljiv kardiovaskularni sistem bi mogao da vam stvara probleme sa zdravljem.

DEVICA


Muči vas problematičan odnos s voljenom osobom. Počinjete da razmišljate o odlasku, ali niste sigurni da li bi to bilo trajno ili samo trenutno rešenje. Ozbiljan razgovor bi bitno rešio situaciju, ali samo ako iskreno kažete sve. Stomačni problemi su naglašeni kod vas u narednom periodu.

VAGA


Ukoliko budete bili napeti i nervozni, bićete skloni tome da sa poslovnim saradnicima ulazite u neke veće konflikte. Spontano ćete uspeti da ostvarite poznanstvo koje će vas kasnije voditi u ljubavnu vezu. Bolovi u grlu bi mogli da vam stvaraju probleme sa zdravljem tokom današnjeg dana.

ŠKORPIJA


Pogrešno procenjujete nečije ponašanje ili emotivne signale. Suviše ste subjektivni u stvaranju ljubavne vizije. Nedostaje Vam realan uvid u različite poslovne mogućnosti., imate priliku da proširite svoje saznanje. Pojačan apetit je naglašen kod vas pa možte da budete skloni i gojenju u narednom periodu.

STRELAC


Vama je ovaj dan veoma povoljan za posao. Uspećete da realizujete planove koje imate.  Dolazite do zanimljivog poznanstva danas. Ako ste zauzeti, očekuje vas period u kojem ćete se lepo slagati sa partnerom. Uživajte u stvarima koje Vas psihološki opuštaju i relaksiraju.

JARAC


Odlučni ste u tome da se ne mešate u tuđe stvari. Ipak, neko vam se poverava, a niste sigurni da li to treba da vam imponuje, ili će vam te informacije napraviti probleme. Ako se ne oduprete na vreme, stvari vam mogu znatno izmaći kontroli. Posvetite pažnju vedrim sadržajima, opustite se.

VODOLIJA


Potrudite se da ispravite greške koje ste ranije pravili na polju posla, kako bi neke stvari bolje funkcionisale. Ne želite da odustanete od partnera koji kao da pokazuje da želi  da vas udalji od sebe. Mogući problemi sa nesanicom kod vas su naglašeni. Nestabilna situacija na polju emocija vas pritiska i loše vam utiče na raspoloženje.

RIBE


Pred vama su sastanci i razgovori od kojih očekujete možda previše. Otvoreno suprotstavljanje osobama koje su po hijerarhiji iznad vas može vam dodatno iskomplikovati već zategnute odnose koje vi niste u stanju sami da razrešite. Obratite pažnju na pravilnu ishranu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here