Naslovna Zabava Horoskop za četvrtak, 18. jun

Horoskop za četvrtak, 18. jun

PODELI
Foto: ilustracija

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Opterećenost poslom može prerasti u opsesivnu borbu s vetrenjačama. Vaša upornost jeste vrlina, ali nekada je pametnije stati. Zamerate ljudima što maštaju, a ne uzimate u obzir da ni vi niste neki racionalan tip, i vaše su odluke često iracionalne. Povedite računa o ishrani koja nije baš sasvim redovna a ni zdrava.

BIK


Ne želite da dopustite da neko odlučuje umesto vas. Na neki način želite da potvrdite svoj značaj i autoritet. Moguće je da vrlo naglo donesete odluku od zajedničkom životu sa izabranom osobom, što za vas nije karakteristično. Moguće je da ste se u prethodnom periodu preterano opteretili brojnim problemima i obavezama i da jednostavno nemate dovoljno vremena za sebe.

BLIZANCI


Neko Vas dovodi pred novo emotivno iskušenje. Smišljate novi odgovor ili način na koji treba da postupite prema bliskoj osobi. Sve se svodi na princip uzimanja ili davanja, ono što dobijate ima visoku cenu i zahteva dodatno zalaganje. Izbegavajte impulsivno ponašanje, opustite se.

RAK


Samopouzdanje je na uzlaznoj putanji pa zbog toga saradnicima nije lako da drže korak s vama. Vaša direktnost nije prijatna okolini, ali je vama korisna. Oslušnite svoju intuiciju, jedna naizgled banalna ideja može biti dobitak za vas. Pred vama je faza u kojoj možete imati manje probleme sa zdravljem.

LAV


Dobar deo dana provodite u preispitivanju šta ste mogli, u dalekoj prošlosti, drugačije da rešite. Okrenite se bližnjima i poslušajte šta imaju da vam kažu. Pojačana fizička aktivnost vas može okrepiti, naročito duga šetnja ili trčanje. Koža vam je osetljiva, preporuka je da se na vreme obratite dermatologu.

DEVICA


Ne budite suviše strogi prema voljenoj osobi, ni sami ne pružate dovoljno. Okolnosti nisu idealne. Pokažite notu samokritičnosti. Posao obavljate po ustaljenom šablonu i ne obraćate pažnju na sporedne situacije. Prihvatite koristan savet. Nedostaju Vam umerenost i strpljenje, opustite se.

VAGA


Vodite razgovore od kojih očekujete previše. Teme nisu važne, ali vi ste im dali na značaju. Nadmetanje u stavovima gubi svaki smisao jer krajnji cilj ne postoji. Ne trošite uludo reči, naročito ako je prekoputa vas neko kome ne verujete. Na vreme zaustavite sebe, pre nego što se prepustite lošim navikama.

ŠKORPIJA


Možete da očekujete pozitivan ishod poslovnih događaja. Sve promene će se na vas odraziti jako dobro. Želite da uživate dok ste slobodni jer znate da to neće trajati večno. Niste spremni da se vežete za bilo koga. Problemi sa bubrezima su mogući. Posetite lekara ako primetite bilo kakve tegobe.

STRELAC


Nećete imati previše sreće u ljubavi, pre svega zbog mogućih verbalnih sukoba sa partnerom i nervoze. Nalazite se u vrlo povoljnom period za bilo kakav rad u vezi inostranstva. Prilično ste osetljivi i skloni zdravstvenim problemima tokom današnjeg dana. Nemojte da se izlažete bilo kakvim faktorima rizika i pazite na svoje zdravlje sada.

JARAC


Neko ko vam je u bliskoj prošlosti mnogo pomogao, ponovo je u centru vaše pažnje. Uloge su ovog puta obrnute pa je prilika da se adekvatno revanširate. U dnu srca još uvek čuvate jake uspomene, ali sećanje na sve što je prošlo vam sada može samo naškoditi. Moguća povreda ili prehlada.

VODOLIJA


Dobijate nova zaduženja. S obzirom na to da je u pitanju nova oblast u kojoj se do sada niste oprobali, pokrenuće vas velika motivacija. Dokazujete sebi koliko su velike vaše sposobnosti. Pripazite se, niste bezgrešni. Možete da se nadate da ćete biti zadovoljni generalnim stanjem na svim poljima tokom današnjeg dana.

RIBE


Atmosfera u vašem polju posla postaje neizdrživo napeta. Ovo je uzrokovano neprijatnim vestima. Savet bi bio da svemu tome ne pridajete veliki značaj jer je reč o prolaznom problemu. Pustite da se situacija stiša, vaša pozicija je, zasada, stabilna. Moguće je da ćete imati manje probleme po tom pitanju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here