Naslovna Zabava Horoskop za četvrtak, 20. avgust

Horoskop za četvrtak, 20. avgust

PODELI
Foto: ilustracija

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Vreme je da ozbiljnije shvatite svoje poslovne obaveze kako ne biste morali da ispaštate zbog grešaka. Vaša veza sa voljenom osobom je sada u fazi razvoja. Sve više se vezujete jedno za drugo. Smanjite unos slatkiša.

BIK


Provešće te lepo veče sa partnerom i prijateljima u izlasku. Opustite se i uživajte. Malo se bolje organizujte na poslu kako bi stigli da završite sve na vreme.

BLIZANCI


Imate jaku profesionalnu snagu. Morate da to iskoristite što pre je moguće. Konkurencija vam ide preko znaka Vodolije ili Lav. Grudni koš osetljiv.

RAK


Neko vas dovodi u neugodnu situaciju i zato izbegavajte afektivno ponašanje i zatražite dobar savet kod bliskih saradnika. Potrudite se da završite svoje obaveze u predviđenom roku. U susretu sa voljenom osobom zaboravite na teme koje vas suviše opterećuju. Emotivna bliskost deluje lekovito.

LAV


Upotrebite svoje zavodničke manire i nemojte dozvoliti da Vas neko drži u svojoj senci. Pokažite da imate jaku volju. Ponekad istina i pravda stižu sa izvesnim zakašnjenjem, nema razloga da gubite veru u lični uspeh. Srčane smetnje su moguće. Pred vama je dan u kojem ćete biti podložni manjim problemima sa zdravljm bićete osetljivi.

DEVICA


Na vama je da sprovedete u delo zajedničke ideje ili da obezbedite bolje uslove za saradnju. U prilici ste da ostvarite dvostruki dobitak pod uslovom da nastupite profesionalno i sugestivno pred saradnicima. Delujete raspoloženo i dobroćudno. Kod vas provejava romantično raspoloženje, a partner želi iskreno da vam ugodi. Moguća glavobolja.

VAGA


Ne prihvatate tuđa mišljenja, čak ni po cenu da vas vaši stavovi odvedu u velike probleme. Tokom popodneva do vas dolazi važna vest koja bitno može uticati na ishod vaših poslovnih planova. Savladajte svoju sujetu, prihvatite savete saradnika. Potrudite se da tokom današnjeg dana ne forsirate nova dešavanja i promene.

ŠKORPIJA


Privlači vas tuga, i osobe koje su depresivci. To je loše za napredak u karijeri, i uopšte u radu. Skupljajte samo pozitivce oko sebe. Imate sve izglede da se spremate na put u inostranstvo sa partnerom.

STRELAC


Poslovno polje vam je dobro prikazano, uspeli ste da ostvarite stabilnost i imate veliki osećaj olakšanja na ovom planu. Moguće je da ćete imati neke probleme u komunikaciji sa voljenom osobom. Dobro se osećate.

JARAC


Višak ponosa može da vam zasmeta ili da vas navede na pogrešan zaključak. Nemojte sami sebe proglašavati za pobednika u poslovnom dijalogu, sačekajte da se smire uzavrele strasti. Suočavate se sa ironičnom situacijom u ljubavnom životu. Činite pogrešan korak koji vas nepotrebno udaljava od voljene osobe i od zajedničkih planova. Napeti ste.

VODOLIJA


Kroz srećne okolnosti dolazite do nove poslovne prilike ali i do novih informacija koje su vam na ovom polju značajne. Nova ljubav je pred vama i možete da se nadate da ćete okolnostima na ovom polju biti zadovoljni. Preporučuje vam se veća fizička aktivnost.

RIBE


Neko ne ispunjava vaša očekivanja u poslovnoj saradnji, ali vi se pretvarate kao da to ne primećujete. Ipak, ignorisanjem svojih poslovnih problema ne možete da rešite vaš status. Izbegavajte varijantu emotivnog samokažnjavanja ili izolacije. Nema razloga da se udaljavate od voljene osobe. Potreban vam je odmor.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here