Naslovna Zabava Horoskop za četvrtak, 21. maj

Horoskop za četvrtak, 21. maj

PODELI
Foto: ilustracija

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Potrudite se da budite dovoljno šarmantni pred osobom koja testira Vaše duhovne kvalitete. Prihvatite igru zavođenja i ljubavni poziv. U susretu sa saradnicima bolje je da se usredsredite na trenutnu situaciju nego da se bavite dalekim prognozama. Trenutno ste malo osetljiviji pa povedite računa o zdravlju.

BIK


Ukoliko želite da ostvarite napredak na poslovnom planu, važno je da poradite na boljoj organizaciji. Oduševljeni ste situacijom koja vam se ukazala na ljubavnom planu. Dobili ste priliku za vezu sa osobom koja vas je očarala. Povedite računa o glavi. Moguće je da ćete biti podložni nekim udarcima ili povredama u ovom predelu.

BLIZANCI


Ukoliko sebi dozvoljavate notu emotivnog preterivanja pred voljenom osobom, očekuje Vas negativna reakcija. Sačuvajte prisebnost i strpljivo sačekajte da se smire negativne strasti koje postoje u Vašem okruženju. Preporuka je da se potrudite da povećate unos vitamina, ali i da prekontrolišete krvnu sliku kako biste bili sigurni da je sve na tom polju uredu.

RAK


Lako ćete uspeti da ubedite saradnike da prihvate vaše ideje i rešenja kao najbolja i najpraktičnija. Vi ste rođeni da budete ispred drugih kada je organizacija u pitanju. Znate šta želite na emotivnom planu i ne odustajete od svojih ciljeva. Nekada delujete kao robot koji ispunjava zadatke. Izbegavajte cigarete koje bi mogle veoma negativno da utiču na vaše polje zdravlja.

LAV


Izaćićete i zabavljati se, ali nećete se previše opterećivati romantičnim odnosima. Moguće je da ćete imati ideju da započnete neki posao sa rodbinom ili pak sa grupom prijatelja.  Mogući su problemi sa stomakom. Povedite računa o tome kakve namirnice unosite jer su vam organi za varenje veoma osetljivi. Pazite i da ne dođe do prehlade.

DEVICA


Ponekad je istina dobro skrivena između redova, obratite pažnju na nečije poruke i ponašanje. Stišajte strasti. U susretu sa saradnicima, nema potrebe da donosite zaključak na osnovu svojih osećanja ili prvog utiska. Budite realni u proceni. Mogući su problemi sa sinusima. Povedite računa o vašem zdravlju u narednom periodu.

VAGA


Stalo Vam je da privučete nečiju emotivnu pažnju, ali usled velike nestrpljivosti činite niz pogrešnih poteza. Nečija priča na Vas ostavlja negativan utisak, delujete sumnjičavo pred novim poslovnim ponudama i u društvu saradnika. Budite umereniji. Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

ŠKORPIJA


Osećate da neko pokušava da vas ugrozi. Pobeda je moguća uz veliku borbu ukoliko budete istrajni. Mnogi od vas će u ovom periodu, na poslu, osetiti povećanu tenziju koja je rezultat promena koje su na pomolu, a nad kojima nemate nikakvu kontrolu. Hroničan umor vas muči. Moguće je da imate probleme sa nervozom i nesanicom.STRELAC


Pojačana sujeta Vas navodi na pogrešan zaključak. Razmislite, zbog čega partner deluje nezainteresovano za Vaše ideje. Očekuje Vas pozitivan rasplet događaja, pod uslovom da sačuvate prisebnost duha i dobru koncentraciju u odlučujućim situacijama. Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

JARAC


Vreme je za selekciju. Odbacite nekoliko stvari koje su vam već neko vreme izvor velike brige. Bilo da je reč o ljudskim resursima ili o projektima čeka vas teška odluka restrikcije zbog koje ćete se mnogim ljudima zameriti. Mogući su grčevi u mišićima. Niste preterano opušteni, pa su mogući i problemi sa nervnim sistemom.

VODOLIJA


Preosetljivo reagujete na razne sitnice, dok partner stvari posmatra drugačijim očima i smiruje obostranu tenziju. Obratite pažnju na nečije komentare, važno je da se prilagodite sadašnjoj situaciji. Okolnosti se menjaju, procenite najbolji trenutak za akciju. Delujete napeto, opustite se u odgovarajućem društvu.

RIBE


Napravili ste određene propuste u susretu sa bliskom osobom. Stoga, osećate grižu savesti i nelagodnost. Važno je da neko odobrava Vaš način razmišljanja i da Vas podstiče na kreativno izražavanje prilikom poslovne saradnje. Problemi sa migrenom bi mogli da vas muče ako ste već u prošlosti bili skloni tome.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here