Naslovna Zabava Horoskop za četvrtak, 22. oktobar

Horoskop za četvrtak, 22. oktobar

PODELI
Foto: ilustracija

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Ambiciozni ste pa dan počinjete velikim planovima. Lovite svaku priliku kako biste se ponovo nametnuli okruženju u kome se krećete i radite. Trud će biti nagrađen, ali paralelno s tim stičete nove neprijatelje kojima stajete na put. Nervi su osetljivi. Kada stvari ne idu po planu umete da se unervozite.

BIK


Ponašate se previše izbirljivo i zahtevno pred bliskom osobom, na kraju ne dobijate koliko zaslužujete. Svako od saradnika želi da zauzme što bolju poziciju koja garantuje novi poslovni uspeh ili prestiž na društvenoj lestvici. Osećate se dobro. Jako vam je bitan vaš izgled pa više iz estetskog razloga, a ne zbog zdravstvenih razloga vodite računa o ishrani.

BLIZANCI


Otvaraju vam se nove mogućnosti. S prijateljima razgovarate o poslu koji ima veze s inostranstvom. To podrazumeva potrebu da otputujete na neku daleku destinaciju. Reagujte brzo, ne dozvolite da vam kolebljivost upropasti ovako retku priliku. U fizičkom smislu ste dobro, ali ne i u psihološkom. Osećate nemir, niste u potpunosti opušteni.

RAK


Nema smisla isterivati pravdu ukoliko od toga nemate nikakvu korist. Uvažite tuđe argumente i u njima pronađite razlog da popustite u svojim stavovima. Budite pažljivi u saobraćaju, naročito ako se spremate da krenete na duži put. Obratite pažnju na ishranu i digestivni sistem. Postoji mogućnost problema vezanih za probavu.

LAV


Sa puno elana započinjete novi poslovni projekat. Spremni ste da uložite celog sebe u posao radi uspeha. Spontano uspostavljate novo poznanstvo. Šarmirate drugu osobu i planirate da nastavite druženje. Malo ste se opustili kada je alkohol u pitanju. Imate utisak da u društvu pijete samo jednu do dve čašice.

DEVICA


Raspoloženi ste i društveni ali i previše nervozni. Potrudite se da pronađete ravnotežu u kontaktu sa drugim ljudima jer oni ne vide da iza prividne smirenosti tinja napetost koja vas tera da uradite nešto zbog čega ćete se kasnije kajati. Zdravstvnena situacija je odlična. Nema pokazatelja nikakvih problema.

VAGA


Vaš odgovoran odnos prema radu je dobro poznat kolegama i spoljnim saradnicima. Očekuje vas nova poslovna ponuda koju uopšte niste očekivali. Izgleda vam primamljivo. Odnos sa partnerom stagnira. Nikako da prevaziđete probleme. Izbegavajte alkohol. Jetra je prikazana kao prilično osetljiva pa bi bilo dobro da je dodatno ne iritirate.

ŠKORPIJA


Ono što je drago srcu, ne znači da predstavlja i dobru emotivnu odluku. Ipak, ostanite dosledni onome što mislite i osećate. Ponekad nije lako uskladiti različita interesovanja, ali sve je moguće ako imate dobru volju. Malo ste nezgrapni i nesavitljivi. Takođe vam fali i kondicija. Može se vrlo lako desiti da se slučajno povredite.

STRELAC


Ne uspevate da udovoljite voljenoj osobi, suviše ste ponosni da priznate svoje »slabosti«. Ne budite razmetljivi. Ne verujete u nečiju priču, stoga proveravate informacije koje dolaze iz neobičnih izvora ili ukazuju na eventualne promene. Smatrate da je preventiva jako bitna. Rešili ste da zdravlje ojačate pa ste počeli da koristite različite suplemente.

JARAC


Prihvatili ste obaveze za koje nemate dovoljno kapaciteta. Previše informacija uzrokuje stres zbog koga postajete upadljivo rasejani. Pre nego što napravite nepopravljivi previd, zatražite pomoć saradnika. Prepravite svoj raspored i sve ćete postići. U psihološkom smislu se ne osećate najbolje. Zbog situacije na poslu ste pod stresom.

VODOLIJA


Važno je da pravilno kontrolišete svoje impulse i osećanje ljubomore. Partner neće mirno trpeti Vaše primedbe i ljubavne žaoke. Na Vama je da donesete »zavrsnu reč«, koja će predstavljati pozitivnu prekretnicu u poslovnom dijalogu. Ždravlje: Prijaće Vam izlazak ili susret sa bliskim prijateljima, opustite se. Preosetljivi ste. Ne umete da napravite distancu kada je ona neophodna.

RIBE


Na svet gledate isključivo iz svog ugla. Ne uvažavate tuđa mišljenja pa vas danas čeka prava emotivna turbulencija. Smatrate da su stavovi osoba iz okruženja površni, pa bi to mogao da bude uzrok popodnevnih diskusija i svađa. Osećate se stabilno.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here