Naslovna Zabava Horoskop za četvrtak, 23. jul

Horoskop za četvrtak, 23. jul

PODELI
Foto: ilustracija

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Od vas se očekuje mnogo. Pokažite da možete da ispunite očekivanja i da ste dorasli svim izazovima. Pred vama je povoljan period za promene na polju posla.Ukoliko budete bili istrajni u svojoj nameri da rešite neke probleme u emotivnoj vezi, na kraju ćete uspeti. Potrudite se da se maksimalno posvetite svom zdravlju.

BIK


Manjak volje vas prati danas pa niste preterano raspoloženi za bavljenje poslom. Moguće je da ste skloni tome da izbegavate obaveze. Odnos sa voljenom osobom bi mogao da bude nestabilan u narednom periodu. Pazite šta jedete jer biste mogli da imate neke iznenadne reakcije alergija na hranu.

BLIZANCI


Postoji granica između praktičnih interesa i emotivnog zadovoljstva. Nije dozvoljeno sve što Vam se dopada. Vašu duhovitost, inventivnost ili upornost okolina tumači na različite načine. Uspevate da nametnete svoje mišljenje u poslovnim krugovima. Moguć je pad energije. Očekujte da ćete imati manje tegobe sa pritiskom.

RAK


Možete da očekujete malo bolje prilike na poslovnom planu, nego do sada. Vi imate velike poslovne apetite. Spremni ste da izađete u susret sebi i svojim ambicijama. Povoljan period za komunikaciju sa osobom koja vam se dopada, konačno se možete upoznati dosta bolje. Malaksalost vam stvara manje probleme, jedite redovno.

LAV


Potrebno da se prilagodite okolnostima u kojima se nalazite. Nema svrhe da se borite sa vetrenjačama. Za sada jedino što možete jeste da prihvatite situaciju i da budete strpljivi. Novo poznanstvo koje vam se desilo lako može odvesti do emotivne veze, samo vam je potrebno još jako malo strpljenja. Mogući su psihosomatski problemi.

DEVICA


Suviše temperamentno reagujete na neke situacije koje Vaša okolina ili voljena osoba doživljava na drugačiji način. Svaka situacija deluje korisno. Oslobodite se pogrešnih navika i prihvatite nečije reči kao “dobar putokaz”. Bolovi u predelu leđa su mogući kao i ukočenost u predelu vrata.

VAGA


U centru pažnje je partner, bilo da je u pitanju ljubav ili poslovni odnos. Od vas se očekuje velika tolerancija, a to vam ne polazi za rukom. Višak energije utrošite na fizičke aktivnosti, time ćete razbistriti misli i usput smisliti novu strategiju. Sklonost depresiji i pasivnosti je naglašena.

ŠKORPIJA


Možete se posvetiti planiranju kraćeg odmora koji vam je neophodan kako biste napunili svoje baterije. Današnji dan je više povoljan za opuštanje nego za posao. Očekuju vas veoma važna dešavanja na ljubavnom planu, vaša fatalna osoba je tu! Mogući su problemi sa srcem, plućima ali i sa želucem.

STRELAC


Nema razloga da sumnjate u nečija osećanja. Dozvolite sebi da Vas ponese emotivni zanos, kao dobar ljubavni predznak. Suočavate se sa različitim komplikacijama. Potrebno je da utvrdite listu prioriteta i da se izborite za bolji status među saradnicima. Problemi sa plućima su naglašeni kod vas, moguć je učestali kašalj kao i problemi sa disanjem.

JARAC


Beg od realnosti je najlakši ako se fokusirate na tuđ život i probleme koji ne pripadaju vama. Iako verujete da ste u svetoj misiji spasavanja drugih ljudi, u pozadini vi u stvari samo izbegavate suočavanje s sopstvenim problemima koji čekaju samo vas. Povedite računa o bubrezima.

VODOLIJA


Sve se odvija po planu i nema potrebe da brinete previše. Možete da očekujete veoma pozitivne poslovne okolnosti. Vikend vam je dobro postavljen i imaćete mnogo novih mogućnosti. Dolazi vam prilika da realizujete svoju privlačnost prema jednoj Vodoliji koja uzvraća emocije. Povedite računa o svojim očima koje su takođe osetljive.

RIBE


Položaj Meseca utiče na Vaše sentimentalno raspoloženje ili na potrebu za emotivnim zbližavanjem. Ali, budite diskretni. Na osnovu kompletne poslovne situacije, deo obaveza uspešno prebacujete na svoju okolinu i vešto organizujete zajedničku akciju. Odlično se osećate, konačno vam se energija obnavlja.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here