Naslovna Zabava Horoskop za četvrtak, 25. jun

Horoskop za četvrtak, 25. jun

PODELI
Foto: ilustracija

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Ako ste se iznenada našli u poslovnim problemima, uspećete da nađete rešenje uz pomoć saradnika. Osoba koja vam se dopada bi na neki način mogla da pokuša da ostvari dublju komunikaciju sa vama. Bez većih problema sa zdravljem.

BIK


Nemojte obećavati svojoj porodici ili partneru stvari koje ne možete da ispunite. Na ivici ste snage. Hitno vam je potreban odmor. Moguć dobitak. Osećate se dobro.

BLIZANCI


Možete da očekujete pozitivne okolnosti i priliku da nađete rešenje za neke probleme. Danas ćete napraviti prvi korak ka osobi sa kojom je do sada postojao samo flert. Mogući su neki hronični problemi. Potrudite se da povedete više računa o svom zdravlju i da počnete da izbegavate fakrore rizika.

RAK


Sva vaša pažnja je usmerena na problematičnu situaciju koja se odvija u krugu vaše porodice. Kulminacija svega stiže danas, a dobra vest je da je rešenje jednostavno i za vas povoljno. Nakon velikih turbulencija, predstoji veliko olakšanje. Posetite stomatologa radi redovne kontrole.


LAV

I danas su vam na umu različite poslovne kombinacije.Vaša žeđ za uspjehom je samo jedan od pokretača kad je o poslovnim aktivnostima riječ. Ono što vas istinski motivira i snažno gura naprijed je svakako novac. Vi ste vrlo dobro razmotrili mogućnosti zarade u različitim aktivnostima i sad se sasvim smišljeno planski upuštate u ostvarenje one koja je za vas trenutno najprihvatljivija.

DEVICA


Ponekad je istina dobro skrivena između redova, obratite pažnju na nečije poruke i ponašanje. Stišajte strasti. U susretu sa saradnicima, nema potrebe da donosite zaključak na osnovu svojih osećanja ili prvog utiska. Budite realni u proceni. Mogući su problemi sa sinusima. Povedite računa o vašem zdravlju u narednom periodu.

VAGA


Skloni ste idealizaciji i imate velika očekivanja pred bliskom osobom. Vaša emotivna nesigurnost potiče od prevelikih želja. Previše arogancije sa Vaše strane može da iskomplikuje zajednički dogovor o saradnji. Ponekad treba raditi u tišini. Povedite računa o štitnoj žlezdi koja vam može biti prilično osetljiva.

ŠKORPIJA


Osećate da neko pokušava da vas ugrozi. Pobeda je moguća uz veliku borbu ukoliko budete istrajni. Mnogi od vas će u ovom periodu, na poslu, osetiti povećanu tenziju koja je rezultat promena koje su na pomolu, a nad kojima nemate nikakvu kontrolu. Hroničan umor vas muči. Moguće je da imate probleme sa nervozom i nesanicom.

STRELAC


Još uvijek vas drži potreba za promjenom. Ukoliko ste se namjerili na neke važnije ili uopće krupnije vidove mijenjanja stvari oko vas, možda ne bi bilo loše da se malo primirite. Danas razgledajte, pustite mašti na volju, zabavite se nižući kombinacije na mentalnom planu. Pustite da prođe malo vremena prije nego se upustite u realizaciju, ma kako to vama teško bilo, zbog urođene nestrpljivosti.

JARAC


Voljena osoba možda ima neke neobične ideje. Budite strpljivi. U zajedničkom interesu je da se sve rešava u najkraćem roku. Pokrenite inicijativu. Niste u formi.

VODOLIJA


Naredni period će vam biti prilično napet jer ćete imati veliki broj poslovnih obaveza. Niste sasvim iskreni prema osobi sa kojom ste u vezi. Ona primećuje vaše čudno ponašanje. Posavetujte se sa lekarom.


RIBE

Dan je idealan za sabiranje učinjenog i planiranje budućih aktivnosti. Gospodarite svojim slobodnim vremenom, ali, ne zanemarujte činjenicu da ste vi deo nečijeg života, pa ako sebično odlučujete samo u okvirima ličnih interesa, neko pored vas ozbiljno trpi. Posetite stomatologa radi redovne kontrole.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here