Naslovna Zabava Horoskop za četvrtak, 29. oktobar

Horoskop za četvrtak, 29. oktobar

PODELI
Foto: ilustracija

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Niste zadovoljni odlukom nadređene osobe, ali imate utisak da vaš komentar ništa ne bi promenio. Prilično ste ljubomorni i posesivni. Pokušavate da dominirate u odnosu, ali vam partner to ne dopušta. U slučaju da primetite bilo kakve simptome jako je bitno da odmah reagujete tj. da se obratite lekaru.

BIK


Važno je da delujete očaravajuće i sugestivno na partnera. Potvrdite da zadržite dobar ukus. Uspeh proizilazi iz dobrih priprema i poverljivih informacija. Zdravlje je odlično. Osećate se dobro. Ukoliko ste ranije imali bilo kakve zdravstvene tegobe sada vam sledi poboljšanje i stabilizacija zdravstvenog stanja.

BLIZANCI


Odličan dan za komunikaciju sa pripadnicima medija i izlazak u javnost. Ostavljate utisak osobe kojoj može da se veruje. U fazi ste šarmiranja. Dopada vam se stariji kolega sa posla i pokušavate da ostavite dobar utisak na njega. Oblast zdravlja nije najbolje prikazana. Mogući su problemi koje ste možda već imali prethodnih dana.

RAK


Prezadovoljni ste poslovnim preporodom. Svesni ste da ste mnogo truda uložili i da se to isplatilo. Sviđa vam se osoba koja vam je zvanično prijateljica. Nemate hrabrosti da joj kažete da vam se dopada.  Imunitet vam je dosta slab. Bilo bi dobro da pokušate da ga dignete. Ukoliko se pojave bilo kakvi simptomi reagujte odmah. Nemojte čekati da oni sami nestanu od sebe.

LAV


Emotivne dileme ne treba produbljivati pogrešnim odgovorima, partner očekuje da ispunite svoja obećanja. U susretu sa saradnicima, povremeno Vam nedostaje strpljenje i smisao za diplomatske manire.  Ukoliko to ne uradite mogući su zdravstveni problemi koji imaju potencijal da traju duži vremenski period.

DEVICA


Pojedine kolege vam nisu naklonjene i danas dolazi do otvorene konfrontacije sa njima. Prezadovoljni ste odnosom sa partnerkom. Privlači vas ideja o otpočinjanju zajedničkog života. U toku je nepovoljan period. Najugroženi su nervi. Svesno se potrudite da izbegnete bilo kakvom nerviranje i stres. Nema te stvari koja je bitnija od zdravlja.

VAGA


Nalazite se pod emotivnim pritiskom, morate da ispoštujete nečiju volju ili zahteve. Iritira Vas partnerovo ponašanje. Produžena rasprava ilustruje Vašu nesigurnost ili nemoć da prevaziđete trenutnu situaciju. Važno je da izvučete dobru pouku. Izbegavajte konfliktne situacije.

ŠKORPIJA


Očekuju vas odlične vesti od inostranih saradnika. Njih ste čekali već neko vreme i sada vam konačno javljaju da su spremni za zajednički projekat. Oduševljeni ste vestima. Zadovoljni ste brakom. Partner je u potpunosti posvećen vama i porodici.Osećate da vam fali energija i kondicija. Jako brzo se zamarate.

STRELAC


Na poslovnom sastanku ste opušteni, uživate u razmeni ideja i uspostavljate dugoročnu saradnju. Ukoliko ste bez partnerke ne pokazujete nikakvu inicijativu u cilju promene statusa. Osećate se odlično. Imate potrebu da se posvetite samo sebi. Prija vam odmor, dan bez ikakvih obaveza, gužve, pritisaka i vremenskih rokova. Totalno ste opušteni.

JARAC


Preterujete u zahtevima prema voljenoj osobi. Neko uporno ignoriše Vaše primedbe ili poruke koje upućujete. Svako od Vas priželjkuje bolju poziciju, koja garantuje veću slobodu izražavanja ili prestiž na poslovnoj sceni. Opustite se od napornih obaveza uz omiljenu zabavu ili hobi.

VODOLIJA


Imate blokadu na polju komunikacije i ne uspevate da se najbolje razumete sa saradnicima. Prilično nezadovoljavajući dan ukoliko ste u braku, jer ne nalazite zajednički jezik sa partnerkom. Mogući su problemi vezani za regiju glave.

RIBE


Nemojte dozvoliti da neko sputava Vašu volju i pravo na emotivni izbor. Zaslužujete neki bolji ili lepši tretman. Susret sa jednom osobom deluje poučno na Vas način razmišljanja. Pokažite veću selektivnost u razmišljanju. Ne osećate se najbolje. Moguć je širi dijapazon problema: od toga da ste nervozni, pod stresom i neopušteni do mogućnosti iznenadnog skoka pritiska.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here