Naslovna Zabava Horoskop za petak, 03. jul

Horoskop za petak, 03. jul

PODELI
Foto: ilustracija

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Tranziti ukazuju na mogućnost da upadnete u sukob s bližnjima. Kriza unutar porodice može potrajati ako se ne potrudite i ne preduzmete konkretne korake, makar bili i neprijatni po vas. Ne zaboravite da vam oni nisu neprijatelji. Mogući su problemi sa infekcijama, bakterijama, virusima.

BIK


Beg od realnosti je najlakši ako se fokusirate na tuđ život i probleme koji nisu vaši. Iako verujete da ste u svetoj misiji spasavanja drugih ljudi vi, u stvari, samo izbegavate suočavanje s sopstvenim problemima koji čekaju samo vas. Generalno je nastupila faza u kojoj su mogući problemi zbog niskog pritiska.

BLIZANCI


Imaćete prilike da izađete i zabavite se. Ipak, neće vam uspeti da ostvarite harmoničan odnos sa iabranom osobom. Moguće su promene u sferi posla i karijere. Nesanica bi mogla da vas prati i to najviše zbog stresa, odnosno nervne napetosti. Možete da očekujete poboljšanje ako budete poradili na unutrašnjem miru.

RAK


Promenljivog ste raspoloženja i skloni nervozi, naročito u odnosu sa partnerom. Pazite kakve obaveze prihvatate jer niste u situaciji da ispoštujete sve dogovore. Ne igrajte na sve ili ništa, u ključnom trenutku bićete poraženi. Mogući su problemi vezani za nervni sistem, grčeve u mišićima itd.

LAV


Moguće je da ćete tokom današnjeg dana imati dosta loše sreće i da nećete uspeti da obavite sve ono što želite. Povukli ste se u sebe i na neki način dajete sebi vremena da prebolite staru ljubav. Generalno ste podložni problemima vezanim za kičmu. Potrudite se da radite redovno vežbe istezanja kao i da idete na masaže i tretmane.

DEVICA


Ako želite da uvedete novine koje se odnose na život vaše porodice, dan je idealan za pokretanje takvih tema. Ipak, budite strpljivi, jer neke od vaših ideja neće naići na oduševljenje, naročito ako podršku tražite od mlađih ukućana. Izbegavajte poroke. Držite se podalje od alkohola, tableta ili bilo koje vrste poroka.

VAGA


Moguće je da ćete upoznati više zanimljivih osoba, što će uneti nestabilnost u vaš ljubavni život. Bez promena i naročitih događaja u sferi posla. Mogući problemi sa debelim crevom. Povedite računa i ako primetite bilo kakve simptome, javite se svom lekaru radi pregleda i kontrole. Pratite svoje zdravstveno stanje.

ŠKORPIJA


Nije vam preterano povoljan dan za posao. Ukoliko ste planirali veće transakcije bolje bi bilo da ih odložite. Možete da očekujete dobar odnos sa voljenom osobom. Imaćete šansu da se stanje stabilizuje. Povedite računa o bubrezima. Mogući su problemi sa urogenitalnim traktom generalno, pa povdite računa o tome.

STRELAC


Odlučni ste u tome da se ne mešate u tuđe stvari. Ipak, neko vam se poverava, a niste sigurni da li to treba da vam imponuje, ili će vam te informacije napraviti probleme. Ako se ne oduprete na vreme, stvari mogu značajno izmaći kontroli. Prehlada je moguća jer vam je imunitet u padu. Potrudite se da povećate unos vitamina i da pripazite na svoje navike.

JARAC


Pred vama je lepa poslovna ponuda koju ste veoma želeli ali se sada plašite. Očekujete intenzivnu podršku voljene osobe, iako ste svesni da vam to neće mnogo pomoći. Budite ono što jeste, opustite se i svojim šarmom izborite pobedu. Moguće je promenljivo stanje na polju zdravlja i zato je važno da budete dovoljno oprezni.

VODOLIJA


Moguće je da ponekad izgleda kao da nemate jasne ciljeve, ali vi zapravo samo tražite svoj fokus. Povoljan dan za nova ljubavna dešavanja vas očekuje. Možete da se nadate zanimljivim promenama. Današnji dan nije povoljan za preterano naprezanje u bilo kom smislu pa se potrudite da se posvetit svom zdravlju i da dovoljno spavate.

RIBE


Pred vama je lepa poslovna ponuda koju ste veoma želeli ali se sada plašite. Očekujete intenzivnu podršku voljene osobe, iako ste svesni da vam to neće mnogo pomoći. Budite ono što jeste, opustite se i svojim šarmom izborite pobedu. Izbegavajte masnu hranu. Unosite više voća i povrća.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here