Naslovna Zabava Horoskop za petak, 05. jun

Horoskop za petak, 05. jun

PODELI
Foto: ilustracija

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Vreme je da se maksimalno posvetite obavezama i redom, jednu po jednu, rešite do kraja. Finansijska situacija je prilično stabilna pa je pravo vreme da, pre nego što odete u šoping, očistite dugove i zaostale neplaćene račune. Mogući su problemi sa bubrezima kod vas u narednom periodu. Generalno povedite više računa o svom zdravlju, pogotovo kada je urogenitalni trakt u pitanju.

BIK


Možete da očekujete da ćete uspeti da rešite poslovne probleme iz prethodnog perioda. Na ljubavnom polju vas dosta toga na neki način opterećuje. Osećate se kao da vas partnerova očekivanja guše. Povećajte unos vitamina kako biste na polju zdravlja mogli da poboljšate vaše stanje. Potrudite se da jačate imunitet.

BLIZANCI


Postoji osoba koja unosi dodatni optimizam i vedar duh u Vaše raspoloženje. Prepustite se svojim emocijama i romantičnim uticajima. Realno sagledajte sve svoje mogućnosti i ograničenja u poslovnoj saradnji. Efekat koji očekujete dolazi sa izvesnim zakašnjenjem. Nemate probleme na ovom polju. Osećate se generalno dobro.

RAK


Očekuje vas prilika da napredujete. Moguće je da ćete dobiti neke sasvim nove poslovne ponude. Zadovoljni ste svojim emotivnim životom. Ne očekuju vas veće promene na ovom polju. Problemi sa varenjem su pred vama. Osetljiv vam je stomak. Važno je da vodite računa o svojoj ishrani i da izbegavate prejedanje u narednom periodu.

LAV


Dan je obeležen napetim tranzitima koji nagoveštavaju stresne situacije iz kojih nećete lako izlaziti. Svedite svoju nestrpljivost na minimum kako biste izbegli veće nevolje, naročito kada su u pitanju partnerski odnosi i ljubav. Mogući problemi sa zdravljem kod vas u narednom periodu. Potrudite se da vodite više računa o stvaranju zdravih navika.

DEVICA


Delujete uznemireno. Nedostaju Vam snažni emotivni podsticaji kako biste svoj ljubavni život učinili dovoljno interesantnim. Saradnici imaju dobre sugestije, prihvatite nove ideje koje garantuju bolje razultate ili sigurnost u zajedničkom poslovanju. Povedite računa o ishrani koja je ključan faktor za zdrav život kod vas.

VAGA


Predstoji vam predlog za putovanje, saradnju sa inostranstvom ili učenje uz isplativ posao. Ukoliko ne reagujete brzo možete propustiti ovu neočekivanu šansu. Iako vama nije svojstveno da se kockate, ovog puta pokušajte, rizik se može isplatiti. Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

ŠKORPIJA


Ambiciozni ste i uradićete sve ono što možete kako biste ostvarili svoje poslovne ciljeve. Preterana ljubomora nije u vašem stilu. Kada primetite da je partner neiskren, nije vam teško da se samo udaljite od njega. Redovnije jedite i unosite dovoljno tečnosti. Povedite računa o stvaranju zdravijih navika kada je u pitanju zdravlje.

STRELAC


Prihvatili ste se obaveza koje nisu u skladu s vašom prirodom. Tešite se tako što na sve to gledate kao na privremeni projekat koji, kada se završi, donosi nove mogućnosti. Ako je u sve to uključen i partner, budite oprezni, raspodela uloga bi mogla da pređe u naviku. Loša cirkulacija u predelu nogu. Moguće je da ćete imati i neke probleme sa kolenima i zglobovima.

JARAC


Ne odustajete od svojih poslovnih planova i ambicija. Možete da očekujete da će sudbina biti na vaašoj strani. Ne očekuju vas veće promene kada su u pitanju emocije. Za sada imate miran dan pred sobom. Povoljan vam je period i ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme ili smetnje na ovom polju danas.

VODOLIJA


Ako ste nezadovoljni svojim emotivnim ili bračnim statusom, slobodno preuzmite inicijativu u prisustvu bliske osobe. Imate utisak da neko usporava ili ometa Vaše poslovne ciljeve. Tražite efikasan način da poboljšate svoju koncentraciju. Ukočenost u leđima bi mogla da vas prati u narednom periodu.

RIBE


Možete da računate na ostvarenjepozitivne poslovne atmosfere kojom ćete generalno biti zadovoljni. Moguće je da ćete na ovom polju naći ljubav koja vam je dugo bila potrebna. Skloni ste unosu alkohola koji bi mogao veoma negativno da utiče na vaše zdravlje. Trebali biste da se potrudite da sebi omogućite zdrav život bez poroka.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here