Naslovna Zabava Horoskop za petak, 06. novembar

Horoskop za petak, 06. novembar

PODELI
Foto: ilustracija

OVAN


U misli vam se uvukao neki nemir, nikako da odgonetnete šta je to što vas muči. Tenzija vam onemogućava da sagledate situaciju u realnosti, pa je najbolje da odagnate teške misli i dan provedete s prijateljima, zabavljeni druženjem i ćaskanjem. Osećate se sasvim solidno. Jedini problem je umor.

BIK


U susretu sa voljenom osobom, izbegavajte raspravu na temu koja Vas dovodi u neprijatnu situaciju. Zbog različitih interesovanja i pravila koja nameće jedna starija osoba, morate da prihvatite kompromis ili utešnu varijantu. Bubrezi i bešika su osetljivi. Idete često u toalet. Mislite da će simptomi sami proći, ali neće.

BLIZANCI


Demotivisani ste situacijom na poslom. Nadređeni vam nudi podršku i pomoć u cilju rešavanja problema. Imate utisak da je partner prilično demotivisan, pa pokušavate da mu popravite raspoloženje. Osećate nedostatak energije. Osećate nedostatak energije. Potrebno vam je opuštanje i odmor. Problemi na poslu su vas previše stisli tako da imate problem da se opustite i odmorite.

 RAK


Odnos s voljenom osobom ne ide onako kako biste želeli. Možda vas je ona pomalo razmazila pa ste bez svesne namere ušli u ulogu žrtve kojoj je sve dopušteno. Drugoj strani takva atmosfera može dosaditi, a kada to osvestite biće prekasno. Bilo bi dobro da obratite pažnju na ishranu, jer vam neke namirnice smetaju i mogu izazvati probleme sa stomakom.

LAV


Vaše nezadovoljstvo je prolazna faza. Sitna prebacivanja i emotivne žaoke, samo pogoršavaju zajednički odnos. Veliki efekti ponekad brzo isčezavaju. Nema potrebe da se povodite za lažnim utiscima o poslovnim prilikama. Zglobovi su prilično osetljivi. Moguća je reuma, bolovi, oslabljena pokretljivost.

DEVICA


S jedne strane imate vama nadređene ljude, a s druge strane one koji su ispod vas i čekaju vaš potez od kog zavisi njihova sudbina. Da biste svima udovoljili, morate pošteno odmeriti. Budite odlučni, vaš osećaj za pravdu će pobediti. Mogući su hronični problemi vezani za cirkulaciju, pritisak i srce. Izbegavajte impulsivno ponašanje, opustite se.

VAGA


Možda susret sa jednom osobom ne predstavlja Vaš san o velikoj sreći, ali najavljuje novo iskustvo u emotivnom životu. Ukoliko Vam je stalo da demonstrirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, pronađite sebi i odgovarajućeg suparnika. Zdravlje je stabilno. U slučaju da ste pod terapijom redovno je koristite i držite potencijalne probleme pod kontrolom.

ŠKORPIJA


Zabrinuti ste zbog ograničenog obima posla i loše finansijske situacije koja traje duži period. Zadovoljni ste vezom. Iako je na daljinu, smatrate je stabilnom, perspektivnom i zadovoljavajućom. Klonuli ste fizički i psihološki. Svesni ste da niste u kondiciji i da je za vaše zdravlje bolje da se aktivirate, ali nemate snage.

STRELAC


Nema razloga za lažnu skromnost u društvu voljene osobe. Pokažite da umete da zablistate punim sjajem i zanosom u pravom trenutku. Nalazite se u sjajnoj prilici da utičete na poslovni dogovor ili da udvostručite svoje rezultate. Potrebno je da preuzmete inicijativu. Genitalije kod žena su osetljive, a kod muškaraca urogenitalni trakt.

JARAC


Zadovoljni ste kako napreduju poslovni pregovori i planovi. Prilično ste detaljni i vodite računa o svakoj sitnici. Niste zadovoljni komunikacijom sa parterom. Deluje vam totalno nezainteresovano za vašu vezu. Imunitet je u ozbiljnom padu, a vi ništa ne radite po pitanju poboljšanja zdravlja. Priličnoste neraspoloženi.

VODOLIJA


Ukoliko ste privatnik, dobijate odličnu poslovnu ponudu vezanu za zajednički projekat.  Oduševljeni ste komunikacijom sa voljenom osobom. Imate utisak da se oko svega slažete i nadopunjujete. Digestivni sistem je prilično osetljiv. Određena hrana vam smeta pa odlučujete da je izbacite iz ishrane.

RIBE


Uključuju vas u sva dešavanja koja su oko vas. Osećaj da ste pozvani da reagujete na sve je rezultat vašeg pređašnjeg unošenja u tuđe probleme. Inače vam to ne smeta, ali sada ste umorni. Ne ljutite se, razmislite kolika je vaša odgovornost u svemu tome.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here