Naslovna Zabava Horoskop za petak, 13. mart

Horoskop za petak, 13. mart

Foto: ilustracija

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Pojačavaju se vaše novčane preokupacije, partnerstvo i dugoročna ulaganja. Od vas se traži da promenite neke svoje navike i prilagodite se novim okolnostima, a to je za vas uvek naporno, a često i neizvodljivo. Budite strpljivi i istrajni. Pred vama je dan tokom kojeg vas očekuje manji pad energije.

BIK


Oslanjate na druge ljude. Možda ste preumorni, pa je to pravi razlog vašeg povlačenja i prepuštanja sudbini. Stvari se mogu neprijatno zakomplikovati ukoliko ne budete preuzeli odgovornost i svoje obaveze završavali na vreme, makar to bilo i neprijatno po vas. Imali ste preterano naporan dan i neophodno je da se sada malo sebi posvetite.

BLIZANCI


Dobijate poziv da se aktivno uključite u projekte koji se razvijaju u vašem poslovnom okruženju. Od vas se očekuje da budete pionir u začecima novog vida poslovanja, a vi iz nekog razloga osećate da to nije dobro za vas. Poslušajte svoju intuiciju, povucite se. Ne bi trebalo da bude problema kada je u pitanju vaše polje zdravlja.

 RAK


Moguće je da će vam se dopasti neko ko je poznat po lepoti ili se bavi lepotom i umetnošću. Težite zauzimanju liderske pozicije u poslu, ali danas nije dobar dan za to. Mogući su problemi sa leđima i kičmom. Povediteračuna o svom zdravlju. Nemojte da podižete težak teret niti da se izlažete fizičkom naporu danas.

LAV


Dozvoljavate da vam finansije uslovljavaju raspoloženje i dinamiku viđanja sa ljudima do kojih vam je stalo. Ako zanemarite novčane probleme, shvatićete da za druženje i prijatna neobavezna ćaskanja nije neophodan i debeo novčanik. Problemi sa cirkulacijom su naglašeni kod vas, moguće je da ćete imati i neke tegobe koji su vezani za centralni nervni sistem.

DEVICA


Situacija nije sasvim stabilna, ali to je za vas ipak u drugom planu. Uskoro će se finansije poboljšati pa će to doprineti da se osećate sigurnije, a samim tim i zadovoljno. Dan nije povoljan za pokretanje nekih značajnijih koraka na poslovnom planu. Imate mnogo energije u sebi i zadovoljni ste svojim životom.

VAGA


Danas ćete biti zadovoljni time kako se kreću stvari u vašem ljubavnom životu, jer će vas pratiti dobra sreća. Rad u paru ili u timu. Bićete inspisrisani na svaki grupni rad i saradnju.  Bubrezi su vam osetljivi i možete imati zdravstvene probleme koji su vezani za vaš urogenitalni trakt. Pred vama je faza u kojoj bi bilo dobro da posetite svog lekara.

ŠKORPIJA


Niste u formi, a posla imate preko svake mere. Niste sposobni da odgovorite na sve obaveze što može izazvati potpuni pad energije i kolaps. Preraspodelite svoje kapacitete i odložite sve što može da sačeka povoljniji trenutak. Preporuka je da pokušate da povećate unos vitamina i da se više posvetite sebi i svojim navikama.

STRELAC


Moguće je da ćete imati nove poteškoće i probleme na polju posla. Pripremite se za težak dan. Ako imate partnera, očekuje vas povoljna atmosfera za odnos sa njim. Bićete zadovoljni vašom vezom.  Vlada period u kojem može često da vas prati ukočenost, a vratni predeo takođe može da bude osetljiv.

JARAC


Bićete napeti, jer danas nećete biti spremni da ikome budete par. Vrlo je bitno da pokažete poštovenje prema svakoj vrsti autoriteta, što vam danas neće biti lako. Dobro se osećate. Možete da se nadate danu koji će biti pozitivan, imate puno energije u sebi i prija vam da budete umereno fizički aktivni svaki dan.

VODOLIJA


Sve što radite, vraćate se da popravite. Izazovni aspekti ukazuju na to da vas očekuju stresovi, naročito ukoliko očekujete brze rezultate svega što uradite. Reakcija okoline na vaš trud je neadekvatna, ne očekujte ocenu jer će biti nepovoljna. Stomak vam je osetljiv, kao i probava.

RIBE


Težite ka slobodi, bolje je da se suzdržite jer nije povoljan period za pobunu. Disciplinovano i na vreme završite sve što se od vas očekuje, na taj način ćete izbeći napete aspekte koji vam mogu pokvariti raspoloženje i upropastiti današnje planove. Mogući su problemi zbog nervoze. Pred vama je period u kojem možete imati stresne okolnosti.

IZVORnsuzivo
Prethodna vestNAJNOVIJI PODACI MINISTARSTVA: Povećan broj obolelih od koronavirusa u Srbiji
Sledeća vestMali trikovi: Kako da vam cveće duže traje u vazi

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here