Naslovna Zabava Horoskop za petak, 15. maj

Horoskop za petak, 15. maj

PODELI
Foto: ilustracija

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Saradnici vam govore šta treba da radite. Iako niste tražili tuđe mišljenje, polako ali sigurno počinjete da vučete poteze koji nisu vaši. Ne liči na vas da mislite tuđom glavom pa je poslednji trenutak da promenite te odnose.Prijala bi vam masaža i opuštanje leđnih mišića.

BIK


Pred vama je dan u kom nećete lako moći da se suočite sa svim poteškoćama koje su oko vas. Prepustite se osećanjima i uživajte u pozitivnoj i romantičnoj atmosferi sa osobom koju volite. Možete da se nadate veoma lepoj atmosferi u kojoj ćete oboje biti sasvim opušteni. Zdravlje osetljivo.

BLIZANCI


Isti trend se nastavlja i nemojte očekivati da se nešto novo desi na današnji dan na polju ljubavi. Moguće je nasledstvo ili neki drugi vid finansijske pomoći. Pred vama je povoljan period za stabilizaciju materijalne situacije. Možete da očekujete značajno poboljšanje. Solidnog ste zdravlja.

RAK


Sva vaša pažnja je usmerena na problematičnu situaciju koja se odvija u krugu vaše porodice. Kulminacija svega stiže danas, a dobra vest je da je rešenje jednostavno i za vas povoljno. Nakon velikih turbulencija, predstoji veliko olakšanje. Posetite stomatologa radi redovne kontrole.

LAV


Bićete otvoreni i prijateljski nastrojeni. Gde god da se pojavite srešćete nekoga s kim ćete
uživati u razgovoru. Možete da se nadate generalnom poboljšanju situacije na poslovnom planu. Važno je samo da ne pravite nove greške. Poradite na boljoj koncentraciji kada je vaš posao u pitanju. Potrebno vam je više fizičke aktivnosti.

DEVICA


Dan je obeležen promenama na emotivnom planu. Verovatno je uzrok svemu bezazlena rasprava koja je prerasla u svađu. Voljena osoba je u ovom trenutku upornija od vas, pa je savet da se na vreme povučete i strpljivo sačekate svojih pet minuta. Hronične tegobe vam se vraćaju.

VAGA


Ovo nije povoljan period za one koji žele stabilnost. Uglavnom će biti uzbuđenja u ovoj sferi, ali ne i izvesnost. Danas ćete lako sklopiti novu saradnju. Radite posao koji volite i ne pada vam teško da mu se maksimalno posvetite. Svaki mali uspeh je za vas sam po sebi velika pobeda. Dobro se osećate.

ŠKORPIJA


Preforsirali ste se. Umor koji vas muči već izvesno vreme konačno uzima svoj danak. Za svakodnevne poslove potrebno vam je više truda nego inače. Zbog nedostatka sna pada vam i koncentracija pa ako to ne rešite, sledi totalni fijasko. Potrudite se da više odmarate i da boravite na svežem vazduhu, da se opustite.

STRELAC


Moguće je da će vam se pojaviti neki novi problemi na poslovnom planu ali ih rešavate uz dovoljno upornosti. Moguće je da ćete sasvim iznenada sresti jednu osobu sa kojom ste ranije imali neki neobavezan odnos. Ponovo se bude stare strasti. Lako ćete doći do intimnog susreta. Predeo grudnog koša vam je osetljiv.

JARAC


Iako ste svesni težine finansijske situacije, to vas ne sprečava da upotrebite svu svoju kreativnost i neku svotu novca utrošite na sitna zadovoljstva koja ćete podeliti s dragim ljudima. To je jedini način da se danas oraspoložite. Bolovi u stomaku su mogući. Pazite na svoju ishranu.

VODOLIJA


Vaša usporenost ne treba da vas zabrinjava jer je u skladu s današnjim datumom. Veče donosi dešavanja koja će vas svojom dinamikom uvući u tempo kojim ponovo izlazite u centar pažnje. Usput, niste nedodirljivi, pripazite se u saobraćaju. Možete da očekujete priliko za zbližavanje sa njom. Zdravlje stabilno.

RIBE


Dan je idealan za sabiranje učinjenog i planiranje budućih aktivnosti. Gospodarite svojim slobodnim vremenom, ali, ne zanemarujte činjenicu da ste vi deo nečijeg života, pa ako sebično odlučujete samo u okvirima ličnih interesa, neko pored vas ozbiljno trpi. Posetite stomatologa radi redovne kontrole.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here