Naslovna Zabava Horoskop za petak, 17. jul

Horoskop za petak, 17. jul

PODELI
Foto: ilustracija

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Dobijate poziv da se aktivno uključite u projekte koji se razvijaju u vašem poslovnom okruženju. Od vas se očekuje da budete pionir u začecima novog vida poslovanja, a vi iz nekog razloga osećate da to nije dobro za vas. Poslušajte svoju intuiciju, povucite se.

BIK


Kod Vas provejava romantično raspoloženje i sentimentalna nota, a partner iskreno želi da Vam ugodi. Nema potrebe da ulazite u široke polemike, na Vama je da sprovedete u delo nečije ideje i da budete dovoljno efikasni.  Mogući su problemi sa nesanicom kod vas u narednom periodu. Veoma je moguće da ćete biti preterano napeti i pod stresom.

BLIZANCI


Može vam se desiti da od vas potekne informacija koju će neko da zloupotrebi. Nije vam lako da se obuzdate ali trenutno je najbolje da ćutite. Pazite šta govorite, čak i u okruženju koje nema nikakve veze s vašim profesionalnim životom. Dobro stanje na polju zdravlja vas očekuje u narednom periodu. 

RAK


Očekuje Vas prijatno iznenađenje u susretu sa voljenom osobom. Budite dovoljno maštoviti i inspirativni u svakom pogledu. Potrebno je da se pravilno organizujete, pokažite promišljenost i upotrebite pouzdane kriterijume pri izboru bliskih saradnika. Muče vas hronični problemi na polju zdravlja i nije vam lako da ostvarite stabilnost.

LAV


Ukoliko imate problematične odnose u radnom okruženju, ovaj dan vam donosi pravo otkrovenje. Nakon preraspodele zaduženja, stiže vam neočekivani podsticaj od strane osobe koja vam do sada nije bila prijateljski naklonjena.

DEVICA


Dobar deo dana provodite u preispitivanju šta ste mogli, u dalekoj prošlosti, drugačije da rešite. Okrenite se bližnjima i poslušajte šta imaju da vam kažu. Pojačana fizička aktivnost vas može okrepiti, naročito duga šetnja ili trčanje. Mogući su problemi zbog hormona kod vas. Idite na redovne lekarske kontrole i potrudite se da vodite računa o svom zdravlju.

VAGA


Pokušajte da prihvatite dobronamernu kritiku koja dođe do vas. Izbegavajte reagovanje iz bilo kakve sujete. Dolaze vam promene na emotivnom polju u narednom periodu. Možete da se nadate pozitivnim dešavanjima. Izbegavajte sve poroke i potrudite se da vodite više računa o stvaranju zdravih navika.

ŠKORPIJA


Ne dozvolite da vas pad koncentracije izoluje iz okruženja u kome ste veoma cenjeni. Vaša inventivnost nije zatajila, u pitanju je kratkotrajno zasićenje. Uskoro će vam se ukazati prilika da preuzmete vođstvo u jednom značajnom poslovnom poduhvatu.

STRELAC


Pažljivo isplanirajte dan i bićete u prilici da izgradite novu poslovnu strategiju koja će vam dugoročno doneti rezultate na koje ćete biti veoma ponosni. Usredsredite se na posao, a ljubav i porodične odnose ostavite po strani.  Velike su šanse da ćete se osećati sasvim dobro u svojoj koži i da ćete biti puni energije.

JARAC


U porodičnom životu pokažite da imate poverenje u nečije namere. Svima je potrebna emotivna podrška. Ponekad različite obaveze predstavljaju veliki teret, ali ne možete imati ubedljivo opravdanje ili izgovor. Povoljan je period za oporavak ukoliko ste u prethodnom periodu imali bilo kakvu manju intervenciju.

VODOLIJA


Niste zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite. Pred vama je period u kojem ćete razmišljati i o promeni posla. Pokažite voljenoj osobi koliko vam je stalo do nje i budite iskreni, kako biste iskrenost i dobili zauzvrat. Mogući su problemi sa sinusima kod vas u narednom periodu.

RIBE


Smeta vam to što ste svoju okolinu naučili da ste vi inicijator svega. Raspoloženje je takvo da biste danas više voleli da odgovornost bude na nekom drugom, a da je na vama da se priključite i ispratite režiju koju je neko drugi smislio. Skloni ste depresiji i teškim emocijama u ovom periodu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here