Naslovna Zabava Horoskop za petak, 20. novembar

Horoskop za petak, 20. novembar

PODELI
Foto: ilustracija

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Prihvatite poziv prijatelja i izađite. Zaboravite na posao i obaveze, nekoliko sati druženja pričiniće da se preporodite. Ukoliko nemate partnera, idealan trenutak je za novo poznanstvo koje može prerasti u interesantnu romansu. Fokusirani ste na hranu, ali to može biti zasnovano na nervnoj bazi.

BIK


U totalnom ste raskoraku sa nadređenom osobom. Imate utisak da insistira na idejama koje su prevaziđene, koje nikad nisu ni donosile dobre rezultate, pa neće ni sada. Nezadovoljni ste komunikacijom sa partnerkom. Prijaće Vam razgovor ili susret sa bliskim prijateljima, opustite se.

BLIZANCI


Čeka vam ozbiljan razgovor sa nadređenom osobom koja vam nudi pomoć i podršku u rešavanju problema. Nezadovoljni ste odnosom. Imate utisak da je partner hladan prema vama i da se distancirao. Eliminatorni sistem je osetljiv. Pripazite na izbor hrane.

RAK


Osećate emotivnu naklonost i inspiraciju u susretu sa voljenom osobom. Sjajno se dopunjavate. Vaš stil izražavanja i poslovni rezultati deluju kao veliki podsticaj na bližu okolinu. Potrebno je da odredite nova pravila saradnje. Neophodno je da povedete računa o probavi. Digestivni sistem je osetljiv i to naročito žuč i jetra.

LAV


Otvoreno suprotstavljanje osobama koje su po statusu iznad vas može vam dodatno iskomplikovati već zategnute odnose koje niste u stanju da razrešite. Nije važno da li ste u pravu, držite se samo svoga posla a mišljenje zadržite za sebe. Ukoliko primetite bilo kakve promene na koži najbolje da reagujete odmah.

DEVICA


Totalno ste nezadovoljni poslovnom saradnjom i iznenada je prekidate bez imalo griže savesti. Emotivno ste neispunjeni. Imate utisak da ne možete da upoznate osobu koja odgovara vašim kriterijumima. Neraspoloženi ste. Pripazite da to svoje stanje ne kompenzujete hranom. Ono što bi vam pomoglo da se osećate bolje su miran san i dobar odmor. Uradite nešto za sebe.

VAGA


Smišljeno birate svoj stil i neko ne može da odoli pred Vašim šarmom. Zadovoljstvo je, kada umete da spojite lepo i korisno. Sve što činite treba da Vas afirmiše na različitim stranama. Očekuju Vas pozitivni rezultati ili značajan dobitak. Bar vi ste osoba koja zna kako da ugodi sebi i da uživa u nekim običnim svakodnevnim aktivnostima.

ŠKORPIJA


Od starta nedelje vas očekuje velika poslovna aktivnost. Kao da su se danas svi setili da im nešto treba. Vaša ažurnost i disciplina moraju biti na zavidnom nivou kako bi ispunili očekivanja nadređenih lica. Muškarci treba da odrade kontrolu naročito ako planiraju da rade na dobijanju potomstva. Kod žena su bubrezi osetljivi.

STRELAC


Nezadovoljni ste finansijama. Suviše brinete za njih da bi mogli da se posvetite poslovnim obavezama. Osećate se usamljeno, ali smatrate da je bolje biti sam nego u pogrešnoj vezi ili iz pogrešnih razloga sa drugom osobom. Pripazite na ishranu. Mogući zdravstveni problemi su upravo vezani za pogrešan izbor namirnica.

JARAC


Imate veliku šansu da se ostvare planovi od kojih ste digli ruke. Dobici su izvesni, a može vam se vratiti i neki uloženi novac od koga ste već odustali. Pre nego što taj novac u nešto uložite, napravite dobru računicu. Očekuju vas problemi sa nervima i sa pritiskom. Pod stresom ste.

VODOLIJA


Pod stresom ste zbog finansija. Posao se ne odvija po planu i to automatski utiče na ograničenje finansija. Partner vas iritira svojim krutim stavovima. Ne uspevate da nađete zajednički jezik sa njim. Pod ogromnim ste streseom. Možete reagovati na različite načine: nervozom i preteranim unosom hrane.

RIBE


Ambiciozni ste pa dan počinjete grandioznim planovima. Lovite svaku priliku kako biste se ponovo nametnuli na tržištu na kome delujete. Trud će biti nagrađen, ali paralelno s tim stičete nove neprijatelje kojima stajete na put.  Zbog zdravlja ne treba da brinete. Ono je prikazano kao stabilno.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here