Naslovna Zabava Horoskop za petak, 21. avgust

Horoskop za petak, 21. avgust

PODELI
Foto: ilustracija

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Izbegavajte preterivanje u bilo kom smislu danas. Potrudite se da budete umereni u svemu. Vaše impulsivno ponašanje i razdražljivost vas dovode do većih problema sa voljenom osobom. Skloni ste virusnim infekcijama.

BIK


Dozvoljavate da drugi preuveličaju vaš neuspeh i na taj način vam nameću osećaj niže vrednosti i krivicu. Sačuvati samouverenje u trenutku neuspeha jeste teško, ali ako se na vreme ne trgnete, kratkotrajna neprijatnost može prerasti u ozbiljan problem. Današnji dan vam nije povoljan i ne treba da se izlažete rizičnim situacijama.

BLIZANCI


Moguće je da razmišljate o novim poslovnim potezima i ulaganjima koja će vam biti bitna. Početak zajedničkog života je pred vama i može se reći da imate tremu zbog toga. Niste sigurni šta vas očekuje. Imate probleme zbog prevelike napetosti, nervni sistem može biti opterećen.

RAK


Možda niste najbolje raspoloženi za druženje i gužvu, ali morate se pripremiti za nezvane goste, a neki od njih stižu iz daleka. Vaša bezvoljnost može brzo nestati kad vas povuče dobra energija vaših prijatelja koji vas nisu zaboravili. Mogući problemi sa zuboboljom su naglašeni kod vas.

LAV


Moguć je zanimljiv susret sa osobom slobodnih shvatanja. Prihvatite izazov, ali držite sve u tajnosti jer vas kasnije ta avantura može skupo koštati. Manji problemi sa glavoboljom su naglašeni kod vas. Pokušajte da izbegavate stres i da se odmarate danas. Ugodite sebi i izbegavajte neprijatne situacije u okruženju.

DEVICA


Niste zadovoljni trenutnim poslom i nije vam lako da na ovom polju pokrenete promene koje želite. Okolnosti u kojima se nalazite sa voljenom osobom bi mogle da vam budu donekle problematične.  Zdravlje vam je dobro sasvim. Možete da očekujete povoljan period u kojem ćete biti zadovoljni.

VAGA


Pravi je trenutak da mnoge stvari postavite na svoje mesto, naročito ukoliko oko sebe imate osobe s kojima gajite neraščišćene odnose. Vaš autoritet je na vrhuncu, ono što danas budete izgovorili, druga strana će shvatiti na najbolji mogući način. Pazite na štitnu žlezdu i hormone koji bi mogli da vam budu prilično promenljivi.

ŠKORPIJA


Zabrinuti ste za svoje finansije ali nemate realan razlog za to. Pokušajte da malo smirenije gledate na trenutnu situaciju. Možda ćete ući u partnerski posao, pritisnuti nekim okolnostima života. Povišena telesna temperature ili povrede.

STRELAC


Vaša samouverenost i nadmeni stav polako počinju da iritiraju okolinu koja već neko vreme ima značajno strpljenje za sve. Ukoliko ne korigujete svoje ponašanje, možete doživeti veoma neprijatnu situaciju zbog koje ćete se osetiti postiđeno. Potrudit se da budete aktivni i u kućnim uslovima.

JARAC


Ne želite da prepustite kontrolu u tuđe ruke već vam je potreban osećaj nadmoći, pa možete brzati i grešiti danas. Nemate razloga da brinete kada je u pitanju ljubav. Možete da očekujete sasvim mirno stanje na ovom planu. Zdravlje dobro.

VODOLIJA


Dan donosi veliku šansu da se ostvare planovi od kojih ste digli ruke. Dobici su izvesni, a može vam se vratiti i neki uloženi novac od koga ste već odustali. Pre nego što taj novac u nešto uložite, osmislite mudru strategiju. Slabija cirkulacija bi mogla da vam donese neke manje probleme kada je u pitanju polje zdravlja.

RIBE


Ovo je važan dan za vas. Pruža vam se prilika da dovršite sve započete poslove, a predveče očekujte vest u vezi s nečim što ste već odavno prestali da iščekujete. Brzo reagujte, u suprotnom bi nešto krupno moglo da vam izmakne. Povedite računa o svom svakodnevnom životu i navikama, potrebno je da menjate neke navike koje ste stekli a koje nisu dobre za zdravlje.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here