Naslovna Zabava Horoskop za petak, 22. maj

Horoskop za petak, 22. maj

PODELI
Foto: ilustracija

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Nije povoljan dan za bilo kakve veće odluke ili za početak novog posla. Moguće je da ćete imati komplikacije raznih vrsta. Voljena osoba pokazuje ljubomoru, a vama smeta to što nemate dovoljno slobode. Potrebno vam je što više sna kako bi vam zdravstveno stanje bilo bolje. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate dosta nekih komplikacija na ovom polju.

BIK


Mali predah vam mnogo znači. Kratkotrajno punjenje pozitivnom energijom potpomognuto je pažnjom voljene osoba koja vas danas nesebično obasipa. Uživajte u dragocenoj pauzi, biće vam potrebno mnogo kondicije za obaveze koje predstoje.  Moguće je da se ne osećate dobro i da ćete na ovom polju imati dosta briga i problema.

BLIZANCI


Očekuje vas povoljan period da se odlučite na neke promene o kojima razmušljate već duže vreme. Uživaćete u lepim trenucima sa osobom do koje vam je stalo. Moguća je ozbiljna veza. Osetljiv nervni sistem je naglašen kod vas, pa na polju zdravlja može da bude raznih poteškoća. Potrudite se da vodite više računa o svom zdravlju i svojim navikama.

 RAK


Ukoliko Vas iritira nečije prisustvo ili ponašanje, sačuvajte prisebnost. Ne možete reći sve što mislite, a da to ne izazove i neke loše posledice. Nema razloga da se povodite za lažnim utiscima. Proveravajte nove informacije o poslovnim prilikama i zaštitite svoje interese. Povedite računa o leđima koja bi mogla da vam budu veoma osetljiva.

LAV


Upetljali ste se u začarani krug. Rešenje vam se nalazi ispred nosa, ali vi se uporno držite stare priče koja opravdava svu blokadu u kojoj ste se našli. Odgovornost svaljujete na bližnje, previđate da ste vi kreator svoje sreće, a ne oni. Nema problema sa zdravljem kod vas tokom današnjeg dana. Osećate se dobro u svojoj koži i zadovoljni ste situacijom u kojoj se na ovom planu nalazite.

DEVICA


Očekuju vas novi preokreti na polju posla. Vama nekada promene padaju prilično teško.  Nova poznanstva na ovom polju vam unose osećaj uzbuđenja ali nikako da nađete pravu ljubav za sebe. Pazite na hronične smetnje koje bi mogle da vam predstavljaju problem na polju zdravlja. Ukoliko postoje problemi koji vas muče od ranije posavetujte se sa vašim lekarom.

VAGA


Važno vam je da se posvetite svojim poslovima ako planirate da ostvarite neki oblik napredovanja na ovom polju. Imate velike probleme kada se radi o komunikaciji sa voljenom osobom koja nema dovoljno poverenja u vas. Dobro se osećate. Pred vama je povoljan period kada je u pitanju polje zdravlja.

ŠKORPIJA


Nešto važno na čemu ste radili poprima novu formu. Insistiranje na poboljšanju komunikacije može vas nakratko dekoncentrisati i navesti da u važnom trenutku napravite previd. Budite oprezni u saobraćaju, naročito ukoliko ste vozač. Nema naglašenih problema sa zdravljem u narednom periodu kod vas.

STRELAC


Očekuje vas poslovni sastanak koji bi mogao da bude veoma važan za vas. Neke nove informacije vam uskoro dolaze. Nije vam lako da prekinete vezu u kojoj ste trenutno ali je moguće da ne vidite drugačije rešenje sada. Pazite na svoje srce. Mogli biste da budete podložni kardiovaskularnim problemima kada je u pitanju vaše polje zdravlja.

JARAC


S jedne strane imate vama nadređene ljude, a s druge strane one koji su ispod vas i čekaju vaš potez od koga zavisi njihova sudbina. Da biste svima udovoljili, morate pošteno odmeriti. Budite odlučni, vaš osećaj za pravdu će pobediti. Pazite na svoj stomak i organe za varenje sa kojima biste mogli da imate probleme.

VODOLIJA


Priželjkujete emotivno razumevanje. Planirajte susret sa bliskom osobom koja Vas podstiče na pozitivno razmišljanje. Opterećeni ste različitim obavezama, tako da nemate dovoljno strpljenja u isčekivanju na nečiju uslugu ili odgovor. Nervni sistem vam je osetljiv i možete da budete skloni problemima kada je u pitanju vaše polje zdravlja. Povedite više računa o sebi u narednom periodu.

RIBE


Bežite iz realnosti tako što se prepuštate carstvu mašte i snova. Pogrešno tumačite ljubaznost jedne osobe koja vam svojim blagonaklonim ponašanjem šalje signal da vas poštuje, a vi verujete da je u izgledu koketiranje i najava ljubavne avanture. U narednom periodu bi za vas bilo dobro da se oko svih mogućih poteškoća na neki način posavetujete sa dermatologom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here