Naslovna Zabava Horoskop za petak, 23. oktobar

Horoskop za petak, 23. oktobar

PODELI
Foto: ilustracija

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Osećate priliv pozitivne energije i sa puno entuzijazma rešavate poslovne probleme koji imaju dužu istoriju. Komunikacija sa partnerkom nije najbolja i odnos je zahladneo. Oboje izbegavate da se čujete i vidite. Fizički ste aktivni i prija vam rekreacija. Otkrili ste pravi način za usmeravanje svoje energije. Oduvek ste bili sportski tip tako da se osećate umorno, ali snažno.

BIK


Podstičite kod sebe istraživacki duh i dobar ukus. Prijaće Vam emotivni susret i neka omiljena zabava. Važno je da pravilno ističete svoje profesionalne sposobnosti, ali ne i da ugrožavate nečije interese zarad svojih ciljeva. Obratite pažnju na pravilniju ishranu ili na bolju zaštitu.

BLIZANCI


Razočarani ste situacijom na poslu. Uprkos upornosti i trudu rezultati su ispali minimalni. Partner vas upoznaje sa majkom. Ostavljate odličan utisak, a vam prija što je prijateljski nastrojena prema vama. Zdravstveno stanje je stabilno. Jedini problemi koji mogu da se jave spadaju u poznate probleme vezane za alergije i spavanje – možete patiti od nesanice ili previše sna.

RAK


Očekuje Vas prijatno iznenađenje u susretu sa bliskom osobom. Potrudite se da uzvratite na sličan način, budite dovoljno maštoviti. Suočavate se sa novim i napornim obavezama, važno je da utičete na nečije mišljenje kako biste ubržali zajedničku akciju.  Zdravlje je solidno prikazano, ali su moguće povrede. Budite oprezni ukoliko se bavite sportom.

LAV


Nedavno osmišljeni poslovni planovi daju prve rezultate. Oduševljeni ste time i jedva čekate dalji napredak. Nova veza odlično napreduje. Prezadovoljni ste i verujete da odnos ima ogroman potencijal. Iako pokušavate da prikrijete, svesni da nemate fizičku kondiciju. Osećate se tromo, malo ste usporeni. Razmišljate da počnete da se bavite rekreacijom.

DEVICA


Vaš odnos sa voljenom osobom više podseća na igru skrivanja, nego na iskrenu vezu ili bliske susrete. Nedostaje Vam motivacija za angažovanje na više strana. Budite promišljeni, prepustite velike ambicije saradnicima.  Obratite pažnju na ishranu. Mogući su problemi sa probavom.

VAGA


Neke porodične obaveze niste ispunili na vreme pa je došao trenutak kada više nema odlaganja. Umesto da se ljutite na sebe što ste to sebi dopustili, prionite na posao odmah, a analizu situacije ostavite za neki drugi, povoljniji, dan. Zdravlje je generalno solidno. Jedini problem koji možete da imate je u vezi spavanja. Može se desiti ili da imate naglašenu potrebu za snom ili da vam se uopšte ne spava.

ŠKORPIJA


Razočarani ste situacijom na poslu. Savet koji ste dobili od iskusnog kolege je u vašem slučaju neprimenjiv. Uživate maksimalno u tajnoj vezi. Imate utisak da ste ovu osobu čekali čitavog života. Kondicija je slaba, mišićne mase nema. Savršeno ste svesni svog fizičkog stanja i totalno nezainteresovani da uradite išta po tom pitanju.

STRELAC


Delujete uznemireno. Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da provocirate novu ljubomornu scenu. Nemojte se zavaravati da je istina sve što čujete ili da nečija obećanja predstavljaju dovoljnu garanciju za poslovno-finansijski dobitak. Savršeno ste svesni svog fizičkog stanja i totalno nezainteresovani da uradite išta po tom pitanju. Moguća je glavobolja.

JARAC


Osećate se kao da ste blokirani, kao da su svi vaši pokušaji da na diplomatski način nešto rešite, onemogućeni. Izbegavajte konflikte sa autoritetima i podršku potražite među mlađim saradnicima koji su vam u ovom periodu naklonjeni. Zdravlje vam je generalno stabilno. Jedino možete imati standardne probleme vezane za alergije.

VODOLIJA


Delujete uznemireno i zahtevno. Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode, pre nego što povredite nečija osećanja. Stalo Vam je da ostavite veliki utisak na svoje saradnike, stoga u megalomanskom stilu prihvatate različite obaveze. Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

RIBE


Ovo je važan dan za vas. Otvara vam se prilika da dovršite sve započete poslove, a predveče očekujte vest u vezi sa nečim što ste već odavno prestali da iščekujete. Brzo reagujte, u suprotnom bi nešto krupno moglo da vam izmakne. Obratite pažnju na disajni sistem. Nešto hladno može bukvalno da vas preseče.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here