Naslovna Zabava Horoskop za petak, 28. avgust

Horoskop za petak, 28. avgust

PODELI
Foto: ilustracija

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Vodite razgovore od kojih očekujete previše. Teme nisu važne, ali vi ste im dali na značaju. Nadmetanje u stavovima gubi svaki smisao jer krajnji cilj ne postoji. Ne trošite uludo reči, naročito ako je prekoputa vas neko kome ne verujete. Bilo bi dobro da posetite zubara kako biste utvrdili da li je na toj strani sa vašim zdravljem sve uredu.

BIK


Dolazi vam značajno poboljšanje i mogućbost da prevaziđete neka opterećenja iz ranijeg perioda. Ukoliko ste imali neke probleme sa ljubomorom, sada ćete sa voljenom osobom naći kompromis i zajednički jezik.Prija vam da budete aktivni i da se maksimalno posvetite bavljenju sportom! Zadovoljni ste kada ste u kondiciji!

BLIZANCI


Dolazi vam značajno poboljšanje i mogućbost da prevaziđete neka opterećenja iz ranijeg perioda. Ukoliko ste imali neke probleme sa ljubomorom, sada ćete sa voljenom osobom naći kompromis i zajednički jezik. Problemi sa bešikom su naglašeni kod vas u narednom periodu pa možete da budete skloni upalama i urinarnim tegobama. Povedite više računa o sebi.

RAK


Partner postavlja različita pitanja, a od Vas očekuje istinu i neoborive dokaze. Prijaće Vam razgovor sa bliskom osobom. Pokušavate da potencirate svoje zahteve ili pravila poslovnog dijaloga, ali saradnici ne pokazuju dovoljno sluha za zajedničke interese. Budite pažljiviji u saobraćaju, izbegavajte konfliktne situacije.

LAV


Možete dobiti pomoć od osobe koja je rođena u nekom vatrenom znaku. Generalno vas ne očekuju veći problemi. Dopada vam se osoba koju srećete na putu do posla ili negde u svom bliskom, svakodnevnom okruženju. Nemate probleme na polju zdravlja.

DEVICA


Promene na poslu najavljuju novi početak. Za vas su vesti ohrabrujuće, jer se odnose na vašu materijalnu situaciju. Uticajna osoba donosi predlog, koji se tiče vas. Ovo je siguran signal da se sve razvija u pravcu kako ste želeli. Važno je da imate jaku motivaciju i dobru volju.

VAGA


Možete da očekujete promene na poslovnom polju. Očekuje vas povoljan dan za ovo polje pa biste trebali to da iskoristite i da svoju energiju usmerite u nešto konstruktivno. Ukoliko planirate putovanje u inostranstvo, možete tamo ostvariti zanimljivo novo ljubavno poznanstvo. Mogući su problemi sa probavom u narednom periodu pa je zato jako važno da povedete dovoljno računa o vašoj ishrani.

ŠKORPIJA


Primorani ste da čuvate tuđe tajne, a to vam teško pada. Svesni ste da je rešenje nečijeg problema jednostavno, ali niste u poziciji da se umešate. Ostanite strpljivi, jer, čak i kada biste progovorili, niko vas ne bi shvatio ozbiljno. Mogući su manji problemi sa stomakom.

STRELAC


Delujete uznemireno. Bolje je da stišavate svoje uzavrele strasti, nego da se uplićete u novu raspravu sa voljenom osobom. Ukoliko Vam neko opterećuje dodatnim zahtevima, promenite svoje početne kriterijume i nemojte dozvoliti da Vas neko sputava. Manji problemi sa nesanicom su naglašeni kod vas u narednom periodu.

JARAC


Pod velikim ste pritiskom. Na vama je da sprovedete odluke koje se ne tiču samo vas. S druge strane, potrebna vam je podrška partnera, ali je ne dobijate. Možda je ovo prilika da preuzmete potpunu odgovornost i stvari završite sami. Možete da očeujete povoljan period u kojem ćete imati manje stresa i problema.

VODOLIJA


Prekid nekog ugovora ili poslovnog dogovora vas očekuje. Ništa nije bilo onako kako ste se nadali. Razvod se dešava danas ako ste ga u prethodnom periodu pokrenuli. Ako niste, sada počinje ozbiljnija kriza u vašem braku. Problemi sa zubima su naglašeni kod vas u narednom periodu.

RIBE


Partner vas provocira i iskušava, pa vam, u afektu, izleće nešto što ste želeli da prećutite. Sve može kulminirati odlukom od koje strepite. Nalazite se u nezavidnom položaju, ne želite dalje, ali ne biste ni da raskinete. Očekuje vas povoljan dan kada je u pitanju polje zdravlja. Ne biste trebali da imate bilo kakve tegobe na ovom planu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here