Naslovna Zabava Horoskop za petak, 30. oktobar

Horoskop za petak, 30. oktobar

PODELI
Foto: ilustracija

OVAN


Pokrenite akciju i iskoristite svoju urođenu diplomatiju. Samo vi možete da rešite zavrzlamu koja se iznenada stvorila u vašoj radnoj sredini. Budite odlučni jer ćete samo na taj način postići svoje ciljeve, a oni u ovom trenutku nisu mali.

BIK


Stvari mogu biti lepše, pod uslovom da delujete dovoljno uzbudljivo ili inspirativno na svog partnera. Vaš uspeh zavisi od susreta sa jednom uticajnom osobom. Budite mudri i prepustite nekom drugom da rešava zajedničke interese. Skloni ste gojenju u ovoj fazi. Moguće je da ćete imati neke manje probleme sa gojaznošću.

BLIZANCI


Muči vas promenljivost raspoloženja koje ni vi ne možete da ispratite. Pored toga, moguća glavobolja utiče na opštu psihofizičku formu. Ne tražite razloge u nečemu konkretnom, pre bilo kakvih zaključaka dobro se odmorite i naspavajte. Povedite računa o očima koje bi mogle sada da vam budu osetljive.

RAK


Važno je da delujete dovoljno ubedljivo pred voljenom osobom. Neko Vam iznanada postavlja dvosmislena pitanja. Zaokupljeni ste različitim obavezama i to se negativno odražava na Vašu koncentraciju, osećate lagani umor. Skloni ste depresiji i nije vam lako da se izborite sa njom.

LAV


Nema potrebe da se ponašate tajanstveno pred partnerom. Delujete sumnjivo. Odgovori koje očekujete stižu sa zakašnjenjem i to se odražava na Vaše raspoloženje i koncentraciju. Dobro se osećate sasvim i nemate probleme sa zdravljem. Možete da očekujete da će vam u narednom periodu sudbina biti naklonjena na polju zdravlja.

DEVICA


Ukoliko tražite posao, dan donosi interesantnu priliku u kojoj će se otvoriti mogućnost prihvatljivog rešenja. Budite otvoreni za sve predloge, jedna neobična ponuda bi mogla biti veoma važna jer vam dugoročno donosi znatnu korist.

VAGA


Isuviše forsirate neke situacije koje partner ne može da prati. Delujete neraspoloženo. Neko očekuje Vašu pokornost ili da se pridržavate zacrtanih pravila. Prija vam bavljenje sportom i zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite na ovom polju. Zdravlje vam je sasvim stabilno i nemate bilo kakav razlog za brigu sada.

ŠKORPIJA


U poziciji ste da uporedo obavljate dva odvojena ali podjednako važna posla. Vama to, inače, ide dobro, ali danas posustajete. Na vreme napravite mali predah kako vam se ne bi potkrala greška koju biste kasnije teško ispravili. Krvotok je osetljiv kod vas u ovom periodu, pa treba da vodite računa o sebi.

STRELAC


Možete da očekujete dobar dan kada je u pitanju posao. Spreni ste da prihvatite neku novu ponudu na ovom polju. Imate jasno definisane ciljeve i želje na ovom polju. Znate kako da se postavite u odnosu sa voljenom osobom. Pazite na osetljivu kožu koja bi mogla da vam stvara određene probleme sa zdravljem. Očekuje vas period u kojem biste trebali da posetite dermatologa.

JARAC


Pred vama je mnogo obaveza. Činiće vam se da ne dižete glavu od posla, a u stvari ništa se posebno neće dešavati. Iluzija da ste preterano opterećeni dolazi zbog zasićenja pa vam je hitno potrebna ili promena posla ili kratak odmor. Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

VODOLIJA


Izgleda da ste zanemarili nečija osećanja, savest Vas opominje na iskreno izvinjenje. Osmislite dobru zabavu. Prihvatite ideju koja garantuje uspešne razultate. Nemojte dozvoliti da se neko razočara u Vaše profesionalne sposobnosti. Skloni ste negativnim emocijama i tome da se povlačite u sebe ali možete imati i probleme vezane za anksioznost.

RIBE


Osećate da ste profesionalno veoma cenjeni, a danas stiže i mala potvrda za to. Paralelno s tim, pozitivan pomak u porodičnim odnosima dodatno će vas oraspoložiti. Dobra atmosfera čini pravi trenutak da iznesete sve što vam je na srcu. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati sasvim stabilno stanje i dobro ćete se osećati u svojoj koži.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here