Naslovna Zabava Horoskop za ponedeljak, 01. jun

Horoskop za ponedeljak, 01. jun

PODELI
Foto: ilustracija

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Potpuno ste odsutni. Obuzeti ste brigama koje ste sami smislili i rešavate probleme koji još nisu ni nastali. Vaše ponašanje na poslu može vas mnogo koštati ukoliko se na vreme ne trgnete i ne odvojite realnost od mašte. Važno je da se disciplinujete i da uspostavite zdrave navike kako bi na polju zdravlja mogli da održite dobro stanje.

BIK


Partner iskušava Vašu naklonost, potrudite se da uskladite zajednička interesovanja. Bolje je da izgovorite neku umilnu, nego oštru reč. Važno je da postavite jasnu granicu između pristojnog ponašanja i poverenja koje treba da opravdate pred saradnicima.  Pijte više tečnosti kako bi vam situacija na polju zdravlja bila bolja.

BLIZANCI


Dolazite do mogućnosti da napredujete. Pokazali ste svoje sposobnosti i spremni ste da se posvetite poslu. Sa voljenom osobom se lepo slažete i zadovoljni ste vašim odnosom. Moguće je i da razmišljate o deci. Potrudite se da razrešite svoje unutrašnje konflikte.

RAK


Vaš odnos prema obavezama nije na najvišem nivou. Saradnici vas pokrivaju, ali to neće trajati večno. Promenite stav, obavljajte posao odgovornije i bez suvišne priče kako vaša šaljivost ne bi izazvala negativne posledice.  Posetite stomatologa radi redovne kontrole. Moguće je da ćete biti podložni manjim problemima kada je u pitanju zdravlje vaših zuba.

LAV


Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni poslom. Današnji dan vam ne donosi veće promene. Rešili ste da uđete u vezu sa osobom koja vam je stavila do znanja da je spremna za nešto ozbiljnije. Potrebno vam je više aktivnosti kako biste se osećali bolje. Krajnje je vreme da poradite na svojoj kondiciji.

DEVICA


Prihvatate nove poslovne obaveze koje do sada niste imali prilike da obavljate. Imate priliku da sarađujete sa ljudima kojima je vaš način rada možda previše konzervativan. Ako istrajete u svojim namerama sledi vam nagrada za uloženi trud. Hronične tegobe bi mogle da vas opterećuju u narednom periodu.

VAGA


Delujete napeto i uznemireno. Zabrinjavaju Vas ljubavne dileme ili loš predosećaj u vezi jedne bliske osobe. Uspešni rezultati podrazumevaju zajedničko poverenje i dugoročniju saradnju. Postoje situacije koje ne možete rešavati samostalno. Dobro se osećate. Na polju zdravlja ne biste trebali da očekujete veće probleme sada.

ŠKORPIJA


Delujete uznemireno, neko iznenada remeti Vaše ljubavne planove ili dogovor koji imate sa voljenom osobom. Ponekad poslovni događaji lako izmiču kontroli, ali sačuvajte prisebnost duha u odlučujućim momentima.  Povedite računa o svom zdravlju. Potrudite se da idete redovno na lekarske kontrole i da slušate savete stručnjaka na ovom polju.

STRELAC


Posvetite više pažnje voljenoj osobi. Neko Vas posmatra zaljubljenim pogledom. Osmislite romantičnu zabavu u dvoje. Prihvatite novu poslovnu ulogu koju predlažu Vaši saradnici. Zajednički uspeh predstavlja najbolju garanciju i za buduće ciljeve koje imate. Predeo grudnog koša je osetljiv kod vas pa biste mogli da imate manje probleme sa zdravljem.

JARAC


Postoji šansa da se vaša želja za promenom radnog mesta ostvari. Vodite računa, morate biti svesni, da ako to učinite nakon toga ulazite u potpuno novi život posle čega nema povratka na staro. Razmislite da li je to ono što upravo želite. Mogući su problemi sa stomakom kod vas u narednom periodu. Proveravajte rok trajanja hrane koju jedete i kupujete.

VODOLIJA


Objasnite svom partneru da imate slične želje i interesovanja. Potreban Vam je dobar podsticaj i zajednički izazov. Potrebno je da osmislite dobru akciju. Sve je moguće, ako pravilno povezujete informacije kojima raspolažete.  Izbegavajte preterano naprezanje danas kako ne biste dodatno zakomplikovali situaciju na polju zdravlja.

RIBE


Šta god da započnete, završiće se haosom. Za vas je najpametnije da izbegnete sve situacije u kojima biste vodili glavnu reč. Ako u obavljanju svog posla koristite automobil, ne krećite nigde pre nego što posetite auto-mehaničara. Obratite pažnju na pravilnu ishranu ili na bolju zaštitu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here