Naslovna Zabava Horoskop za ponedeljak, 02. novembar

Horoskop za ponedeljak, 02. novembar

PODELI
Foto: ilustracija

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Pokazujete spremnost da se posvetite pokreetanju novih projekata koji će vam za posao biti veoma značajni. Znate da vam je potrebno novo poznanstvo kako biste mogli da prestanete da razmišljate o bivšoj ljubavi. Pazite na svoje srce koje bi moglo da vam bude osetljivo.

BIK


Okolnosti vas navode da donesete odluku koja nije u skladu s vašom prirodom. Spremni ste na žrtvu, ali u dubini duše osećate da je sve to ponižavajuće po vas. Ne uzimajte sve k srcu, ako je u cilju višeg interesa, nije strašno ponekad se pokoriti. Osetljiva bešika je naglašena kod vas kao i generalno sklonost ka zdravstvenim problemima vezanim za urogenitalni trakt.

BLIZANCI


Vaša namera je da osvojite nečiju naklonost. Ipak, Vi to činite uz veliku dozu preterivanja. Stil koji primenjujete okolina tumači na različite načine, ali svi Vam daju za pravo da se nalazite na korak do uspeha.  U narednom periodu možete da budete skloni problemima na ovom polju zbog poročnog ponašanja iloših navika.

RAK


Trenutno vam je poslovni uspeh na prvom mestu i daćete sve od sebe kako bi se na ovom polju pokrenuli. Svesni ste da ljubav dolazi onda kada je suđeno, sa pravom osobom, i spremni ste da čekate na nju. Pazite na štitnu žlezdu koja bi mogla da vam bude osetljiva i podložna promenama i problemima.

LAV


Naizgled miran dan može da se pretvori u fijasko, naročito ako pokušate da improvizujete nešto što ne biste smeli da radite. Moć snalaženja u novim situacijama jeste odraz pametnih ljudi, ali nije kraj sveta ni ako ponekad odustanete. Glavobolja vas često prati i ne osećate se dobro zbog toga.

DEVICA


U prethodnom periodu su vam se nagomilali neki poslovi kojee bi sada trebali da rešite. Vaša veza sa voljenom osobom dolazi do tačke u kojoj će biti potrebno da vam se odnos jasnije definiše. Tegobe vezane za krvotok su moguće kod vas u narednom periodu. Dosta toga vas opterećuje tokom današnjeg dana.

VAGA


Promenljivo stanje po pitanju finansija vas brine. Moguće je da ćete razmišljati i o promeni posla. Możete da verujete voljenoj osobi koja će još jednom pokazati da je spremna da bude uz vas u svemu. Zglobovi su vam osetljivi i skloni ste problemima sa nogama. U narednom periodu se maksimalno potrudite da pazite na svoje zdravlje ali i da se čuvate povreda.

ŠKORPIJA


Otvoreno suprotstavljanje osobama koje su po statusu iznad vas može vam dodatno iskomplikovati već zategnute odnose koje niste u stanju da razrešite. Nije važno da li ste u pravu, držite se samo svoga posla, a mišljenje zadržite za sebe. Dolazi period u kojem biste trebali da se posavetujete sa nekim od stručnjaka na ovom polju oko svojih problema.

STRELAC


Moguće je da nemate više novih ideja za posao i da ste neko vreme u stagnaciji. Morali biste da poradite na komunikaciji sa partnerom ako želite da rešite probleme koje ste imali u prošlosti. Bez većih problema na polju zdravlja kod vas. Možete da očekujete da ćete danas biti puni energije i da ćete se generalno dobro osećati. Puni ste energije i snage!

JARAC


Nema razloga da prikrivate svoje neraspoloženje pred osobom koja dobro poznaje Vaše vrline ili mane. Ulažete veliki napor, ali na kraju ne ostavljate pozitivan utisak na određene saradnike. Ponekad se treba pomiriti sa delimičnim rezultatima. Izbegavajte alkohol i opijate kako biste mogli da ostvarite bolje stanje na polju zdravlja.

VODOLIJA


Važna vam je dobra organizacija kako biste na polju posla uspeli da obavite sve ono što imate u planu. Emotivno ste stabilni. Pred vama je dobar period u kojem ćete se lepo slagati sa osobom do koje vam je stalo. Prijaće vam rekreacija i fizička aktivnost. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati višak energije.

RIBE


Dobijate nova zaduženja. S obzirom na to da je u pitanju nova oblast u kojoj se do sada niste oprobali, pokrenuće vas velika motivacija. Dokazujete sebi koliko su velike vaše sposobnosti. Pripazite se, niste nepogrešivi. Možete da očekujete da ćete danas biti zadovoljni i da ćete se osećati dobro u svojoj koži.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here