Naslovna Magazin Horoskop za ponedeljak, 08. jun

Horoskop za ponedeljak, 08. jun

PODELI
Foto: ilustracija

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Imate osećaj da vas niko ne razume. Teško je govoriti o takvim stvarima kada vi o sebi nemate visoko mišljenje. Svoju duboku nesigurnost krijete iza maske nezainteresovanog ponašanja što, svakako, odbija čak i one ljude koji vas razumeju i vole. Moguće je da ćete u narednom periodu imati manje tegobe na polju zdravlja pa je potrebno da se posavetujete sa lekarom.

BIK


Emotivni pritisak ili dodatni zahtevi sa Vaše strane kod partnera podstiču veliku nelagodnost. Ukoliko Vam je stalo da ostvarite svoje namere, potrebno je da se prilagodite utvrđenim poslovnim standardima. Proverite krvnu sliku ako želite da na polju zdravlja održite dobro stanje. Oguće je da ćete biti skloni manjim problemima sa anemijom pa povedie računa o tome.

BLIZANCI


U narednom periodu ćete imati jako važna dešavanja i poslovne promene. Nije vam lako da se organizujete. Ako ste u braku, sa voljenom osobom ćete sada imati neke manje nesuglasice. Izbegavajte situacije koje Vas iscrpljuju. Mogući su problemi sa bubrezima.

RAK


Bez obzira na sve što ste planirali, budite spremni da odložite većinu aktivnosti. Precenili ste svoje mogućnosti, pa hteli vi to ili ne, bićete prinuđeni da deo odgovornosti prepustite bliskim saradnicima. Iskoristite ovo za kratak predah. Povedite računa o kardiovaskularnom sistemu koji će vam biti osetljiv u narednom periodu.

LAV


Poslovni partner će pokazati da želi da pokrene poslovne promene sa vama u narednom periodu. Zanimljiv dan vas očekuje kada je u pitanju polje emocija. Možete da se nadate pozitivnim preokretima. Moguće je da ćete biti prilično napeti i da ćete biti skloni prejedanju na nervnoj bazi. Izbegavajte nerviranje.

DEVICA


Novi problemi na poslovnom polju polako kucaju na vaša vrata. Očekuje vas period u kojem će vam biti potrebno strpljenje. Možete da očekujete da ćete na polju ljubavi imati nova dešavanja sa vašom simpatijom. Mogući su problemi sa disajnim putevima kod vas u narednom periodu.

VAGA


U susretu sa voljenom osobom bolje je da prihvatite utešnu varijantu, iako to nije svojstveno Vašoj ćudi i temperamentu. Postupite po svojoj savesti, važno je da ispoštujete zajednički dogovor ili utvrđena pravila u poslovnoj saradnji. Današnji dan iskoristite za odmor kako biste mogli da napunite svoje baterije i da dođete do toga da se bolje osećate.

ŠKORPIJA


Uspešni ste i preduzimljivi, a neki problemi kao da će se rešiti sami od sebe. Nešto se odvija drugačije od onog kako ste navikli u minulom periodu. Budite otvoreni za sve jer vas čekaju novi projekti kao i potpuno nova poznanstva. Obratite pažnju na uredniji način života i na pravilnu ishranu.

STRELAC


Delujete previše zabrinuto pred bliskom osobom. Svojim raspoloženjem utičete na partnerov odgovor ili reakciju. Potrebno je da racionalnije koristite svoju energiju i da prihvatite nečiji uticaj, kao dobro ili korisno rešenje. Dobro se osećate. Imatemnogo energije u sebi i zdravlje vam je stabilno.

JARAC


Partner vas provocira i iskušava, pa vam, u afektu, izleće nešto što ste želeli da prećutite. Sve može kulminirati odlukom od koje strepite. Nalazite se u nezavidnom položaju, ne želite dalje, ali ne biste ni da raskinete. Ojačajte svoj imunitet kako biste mogli da sprečite nastanak novih poteškoća na polju zdravlja.

VODOLIJA


Uključite saradnike i napravite plan kolektivnog rada. Uspeh je moguć jedino na takav način. Vaš zajednički rad obavljaćete sa velikim zadovoljstvom tako da je uspeh izvestan. Pripazite na finansije, očekuje vas neplanirani trošak.

RIBE


Otvara vam se šansa da započnete nešto novo što će vam se višestruko isplatiti. Budite brzi jer ceo posao bi mogao da izmakne, naročito ako u to upletete još nekog. Ne mešajte interes i prijateljstvo da ne biste ostali razočarani.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here