Naslovna Zabava Horoskop za ponedeljak, 10. avgust

Horoskop za ponedeljak, 10. avgust

PODELI
Foto: ilustracija

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Ponekad kao da nemate dovoljno strpljenja ili vam nedostaje diplomatska nota u poslovnom dijalogu. Insistiranje na ličnim ciljevima mogu da poremete saradnički dogovor. Kontrolišite pritisak.

BIK


Nećete imati previše poslovnih obaveza. Očekuje vas period koji donosi priliku za odmor od posla. Smeta vam pomisao na to da bi osoba iz prošlosti mogla da pokvari vašu trenutnu emotivnu vezu. Proverite krvnu sliku.

BLIZANCI


Neko vam daje do znanja da traži veću emotivnu sigurnost. Izbegavajte takmičarske situacije, nema razloga da se dokazujete. Više se krećite.

RAK


Ponekad reči nisu dovoljne da izrazite sve ono što mislite ili osećate. Možda vaše vizije nailaze na nerazumevanje, ali upotrebite svoju pamet. Osetljivi ste.

LAV


Moguće je da ćete imati neki manji problem na poslovnom polju i da ćete zbog toga biti pod stresom. Ukoliko ste u braku, očekuje vas nepovoljna faza za odnos sa vašim partnerom.  Bolovi u stomaku.

DEVICA


Dolazite do manjeg priliva novca koji vam može biti značajan. Pred vama je period koji donosi poboljšanje na poslu. Ljubavna situacija bi mogla da vam se stabilizuje u narednom periodu. Imate dobar i iskren odnos sa voljenom osobom. Pojačan apetit.

VAGA


Pokažite da imate dovoljno poverenja u saradnički dogovor, ne možete promeniti osnovne uslove u kojima se nalazite. Ukoliko Vam je stalo da ostvarite svoje namere, potrebno je da se prilagodite saradnicima ili da ispoštujete nečiju volju. Emotivni pritisak ili dodatni zahtev sa Vaše strane, kod partnera podstiče veliku nelagodnost. Preispitajte više puta svoje stavove, pre neke važne odluke. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

ŠKORPIJA


Kada se radi o stvarima koje želite, budite oprezni kako ne bi preterali i pogrešno reagovali prema ljudima iz okoline. Neće vam svi rado objasniti što se tačno dešava niti ćete moći računati na pomoć kolega. Štaviše, izgledne su dezinformacije od strane ljubomorne osobe koja se nada da će jednoga dana zauzeti vaše mesto.

STRELAC


Potrebno je da preuzmete više zaštitničku ulogu u određenim situacijama pred svojom porodicom. Obratite pažnju na nove događaje koji počinju da zabrinjavaju voljenu osobu.

JARAC


Ne želite da odustanete od ciljeva koje ste sebi postavili na ovom polju. Želite da iz svega izađete kao pobjednik.  Ukoliko ste slobodni, možete da se nadate dobrim promjenama na polju ljubavi i novim poznanstvima. Mogući su problemi sa pritiskom.

VODOLIJA


Uporno pokušavate da impresionirate svoju okolinu ili jednu uticajnu osobu, koju ste nedavno upoznali. Ipak, sve što činite više podseća na preuveličavanje ili na preterano eksponiranje. Do uspeha se ne stiže na lak i jednostavan način. Umesto da intenzivno razmišljate o nečijim manama, bolje je da ozbiljnije analizirate svoje ponašanje i propuste koje činite. Nedostaje Vam samokritika. Sugestija: Važno je da imate jaku motivaciju i dobru volju.

RIBE


Nemojte se fokusirati samo na ono što je očito. Čitate između redova i uvek sagledajte širu sliku da bi uočili novu opciju koja će vam dati priliku da radite nešto što će vam doneti novac i istovremeno vas zadovoljiti u duhovnom smislu. Investirajte u svoje talente, tako ćete profitirati puno više nego da zarađujete na tuđima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here