Naslovna Zabava Horoskop za ponedeljak, 12.oktobar

Horoskop za ponedeljak, 12.oktobar

PODELI
Foto: ilustracija

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Veza koju ste držali u tajnosti preti da postane javna. Partner vas više voli nego vi njega, ali vi ne uživate u tome. Njegova očekivanja za vas postaju veliko opterećenje, pa će vam sve ovo biti jak razlog da ozbiljno razmislite o raskidu. Opšta atmosfera je takva da vodite računa ni o tome koliko hrane unosite u organizama, a ni alkohola.

BIK


Osećate nelagodnost, jer ne uspevate da ugodite drugima. Partner nema dovoljno sluha za Vaša objašnjenja i izgovore, a Vama nedostaje strpljenje. Pokušavate da ostvarite svoje poslovne ciljeve, ali postoje iznenadni problemi koji Vas usporavaju. Ukoliko ste ženskog roda postoji mogućno kašnjenja ili izostanka menstruacije.

BLIZANCI


Nezadovoljni ste situacijom na poslu i tražite pomoć saradnika ne bi li rešili nagomilane probleme. Imate platonsku ljubav, ali ne znate tačno kako da joj priđete. Za sada je samo posmatrate iz daljine. Kod muškaraca je urogenitalni trakt prikazan kao osetljiv, a kod žena bešika. U svakom slučaju postoji mogućnost učestalog izbacivanja tečnosti iz organizama.

RAK


Prati Vas emotivni nemir, a voljena osoba Vam neprekidno zadaje dodatne dileme ili nove rebuse. Obratite pažnju na nečiju poruku ili upozorenje. Nemojte dozvoliti da u Vama preovlada želja za dominacijom. Meseci koje ste proveli izbegavajući bilo kakav oblik rekreacije konačno daju rezultate.

LAV


Ovo je jedan od onih dana kada ne znate šta biste sa sobom. Potraga za skladom može se pretvoriti u agoniju hroničnog nezadovoljstva, ako se na vreme ne zaustavite. Boravak napolju, druženje s bliskim ljudima i lagana šetnja, biće dovoljni za opuštanje. U fizičkom smislu osećate slabost. Ništa vas konkretno ne boli, ali imate utisak da se lako umarate.

DEVICA


Dan započinjete napunjeni energijom. Neobično ste kreativni i samouverenost preti da preraste u oholost. Obuzdajte euforiju jer kada se bude nešto važno odlučivalo, biće vam neophodno mišljenje ljudi koje sada ne uvažavate. Treba da obratite paznju na cirkulaciju. Bez obzira na spoljašnju temperaturu noge i ruke su vam hladne.

VAGA


U susretu sa voljenom osobom nema potrebe da reagujete impulsivno, kontrolišite svoj poriv za ljubomornom reakcijom. Na Vama je da donesete »završnu reč« koja predstavlja rešenje ili pozitivnu prekretnicu u poslovnoj saradnji. Postoji mogućnost hormonskog disbalansa. Možete imati predmenstrualne simptome, ali menstruacija kasni.

ŠKORPIJA


Opterećeni ste brigama koje ste sami smislili. Pokušavate da predvidite rešenje za probleme koji još nisu ni nastali. Vaše ponašanje vam može naneti štetu ukoliko se na vreme ne trgnete i ne odvojite realnost od onog što ste izmislili. Mogući su različiti problemi, od toga da možete dobiti temperaturu i groznicu, do toga da možete imati glavobolju ili migrenu.

STRELAC


Promene na poslu najavljuju novi početak. Za vas su vesti ohrabrujuće, jer se odnose na vašu materijalnu situaciju. Uticajna osoba donosi predlog, koji se tiče vas. Ovo je siguran signal da se sve razvija u pravcu kako ste želeli. Bilo bi dobro da povedete računa o ishrani. Opustili ste se i ne vodite računa ni šta jedete ni u kojoj količini.

JARAC


Iznenadne poslovne promene ne idu u vašu korist. Suviše ste rada uložili u projekat i sada ga prepuštate drugom. Pružate maksimalnu podršku partnerki i stajate na njemu stranu prilikom porodičnog sukoba. Neraspoloženi ste, neopušteni, iznervirani jer imate utisak da na neke segmente života nemate uticaj.

VODOLIJA


Možete računati na podršku prijatelja jer ste u proteklom periodu svojim zalaganjem i požrtvovanošću to zaslužili kod njih. Očekuje vas potpisivanje važnog ugovora kojim će vaša profesionalna karijera krenuti drugim smerom. Prisutni su problemi sa nervima. Jako ste osetljivi, spremni da u sekundi iznenada burno odragujete.

RIBE


Uzbudljiv dan, predstoje brojni poslovni susreti. Upoznaćete zanimljivu osobu sa kojom pronalazite zajednički interes koji najavljuje mogućnost jedne plodne saradnje. Veče posvetite sebi i voljenoj osobi s kojom vas očekuju divni trenuci ljubavi i topline. Budite oprezni prilikom bavljenja rekreacijom, sportom ili čak dok hodate.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here