Naslovna Zabava Horoskop za ponedeljak, 20. jul

Horoskop za ponedeljak, 20. jul

PODELI
Foto: ilustracija

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Vaše prisustvo je poželjno na svakoj zabavi. Od vas zavisi hoćete li iskoristiti veče i upoznati osobu koja želi da vam se približi. Da bi ugođaj bio kompletan, savladajte svoju duhovitost kako ne biste ostavili utisak neozbiljne osobe. Bavljenje sportom vam prija i spremni ste da se više posvetite fizičkoj aktivnosti. Očekuje vas period u kojem ćete biti posvećeni redovnim treninzima.

BIK


Finansijska situacija vam predstavlja problem. Radite na tome da stabilizujete svoje prihode. Niste spremni za veće planove sa trenutnim partnerom. Moguće je da na neki način izbgavate mogućnost ozbiljne veze. Izbegavajte masnu hranu kao i prekomeran unos šećera. Potrudite se maksimalno da se više posvetite zdravijem načinu ishrane kako biste bili zdraviji i u boljoj formi.

BLIZANCI


Pred vama je period prilagođavanja kada je u pitanju novo radno mesto. Ne snalazite se uvek baš  najbolje. Ukoliko ste u braku, možete da očekujete malo teži period u kojem će biti nekih neslaganja. Hronični problemi vas muče. Posetite lekara kako biste uspeli da rešite poteškoće na ovom planu. Pred vama je period u kojem ćete biti veoma osetljivi.

 RAK


Oko vas se gomila haos a vi se u tome slabo snalazite. Stagnirate na mestu gde ste se zatekli, ali ne gubite nadu. Sve ovo što se danas dešava, u suštini, otvara povoljne prilike koje vi već, negde u sebi, uveliko slutite. Povedite računa o ishrani koja bi mogla da bude glavni uzročnik problema sa zdravljem kod vas. Posavetujte se sa nutricionistom oko svega što vas zanima.

LAV


U narednom periodu ćete imati jako vaažna dešavanja na poslovnom polju, pa se potrudite da budete u toku. Ako ste u braku, možete da očekujete da ćete imati dobro stanje u odnosu sa partnerom. Povećajte unos vitamina kako bi vam zdravlje bilo bolje. Potrudite se da povedete više računa o sebi i svom zdravlju u narednom periodu. Posetite lekara.

DEVICA


Delujete uznemireno. Nedostaju Vam snažni emotivni podsticaji kako biste svoj ljubavni život učinili dovoljno interesantnim. Saradnici imaju dobre sugestije. Susret sa jednom osobom deluje vrlo poučno i podsticajno u svakom pogledu. Stvarajte zdravije navike kako biste imali bolju i stabilniju situaciju na ovom polju.

VAGA


Poslovni partner će pokazati da se ne slaže sasvim sa vašim planovima za nove poslovne projekte. Zanimljiv dan vas očekuje, pogotovo ako ste slobodni. Imaćete neku novu priliku za flert. Mogući su problemi sa plućima kod vas u narednom periodu. Bićete podložni tegobama poput učestalog kašlja. Pazite da ne dođe do bronhitisa ili upale pluća.

ŠKORPIJA


Nešto važno na čemu ste radili poprima novu formu. Insistiranje na poboljšanju komunikacije može vas nakratko dekoncentrisati i navesti da u važnom trenutku napravite previd. Budite oprezni u saobraćaju, naročito ukoliko ste vozač. Hronični problemi vam se vraćaju u narednom periodu, pa je zato važno da budete jako oprezni.

STRELAC


Sreća je na vašoj strani i lako rešavate neke probleme koje ste imali u prethodnom periodu. Želite da pravite neke promene kada je u pitanju vaš ljubavni život. Monotonija vam ni malo ne odgovara. Moguć je nizak pritisak kod vas ili problemi koji se tiču malaksalosti, nesvestice, vrtoglavice i sličnih stanja.

JARAC


S jedne strane imate vama nadređene ljude, a s druge strane one koji su ispod vas i čekaju vaš potez od koga zavisi njihova sudbina. Da biste svima udovoljili, morate pošteno odmeriti. Budite odlučni, vaš osećaj za pravdu će pobediti.  Mogući su problemi sa cirkulacijom kod vas u narednom periodu.VODOLIJA


Predstoje vam prijatni poslovni razgovori. Iako ste u tajnosti povlačili neke poteze, vaš trud i zalaganje na radnom mestu nisu prošli neopaženo. S druge strane, blago zatezanje odnosa sa voljenom osobom je prolazno pa je uputno da se uopšte ne obazirete na to. Problemi sa disajnim putevima su naglašeni kod vas u narednom periodu.

RIBE


Na zaobilazan način možete da ostvarite svoje ljubavne namere, ali nedostaje Vam volja da se angažujete pred bliskom osobom. Neko ugrožava Vaše poslovne interese, stoga morate da prihvatite poziciju koju Vam nameću saradnici. Problemi sa hormonima su naglašeni kod vas u narednom periodu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here