Naslovna Zabava Horoskop za ponedeljak, 21. decembar

Horoskop za ponedeljak, 21. decembar

PODELI
Foto: nsuzivo

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Sva vaša pažnja je usmerena na problematičnu situaciju koja se odvija u krugu vaše porodice. Kulminacija svega stiže danas, a dobra vest je da je rešenje jednostavno i za vas povoljno. Nakon velikih turbulencija, predstoji veliko olakšanje.

BIK


Partner tačno zna šta želi da ostvari. Bliska osoba ne dozvoljava da koristite nove izgovore za odlaganje zajedničkih planova. Ne treba da se opterećujete nečijim komentarima i propuštenom prilikom. Trenutni gubitak predstavlja novu lekciju o poslovnom ponašanju. Opustite se u bliskom društvu.

BLIZANCI


Ne slažete sa najbolje sa mlađim kolegom. Dok je on za promene i rizik vi se radije držite proverenih poslovnih staza. Imate tajnu simpatiju na poslu. Pokušavate da za početak ostvarite prijateljski kontakt sa njom. Kod muškaraca su mogući problemi vezani za reproduktivni sistem.

RAK


Dan započinjete stresno i s velikim nezadovoljstvom. Ukoliko ne izbegnete bespotrebne troškove, možete zapasti u veću novčanu krizu. Od podneva možete računati na pozitivne vesti i intenziviranje komunikacije sa inostranstvom.

LAV


Nepovoljan je dan za sudske procese. Dobijate informaciju koja vas brine. Problemi su veći nego što ste očekivali. Očekuje vas ozbiljan razgovor sa bračnom partnerkom na temu finansija. Druga strana je prilično zabrinuta. Učinite nešto značajno u prilog boljem raspoloženju.

DEVICA


Komunikacija vam ne ide od ruke. Održavate sastanak koji je nedavno bio odložen. Oko nekih pitanja se slažete, a oko nekih ne želite da popustite ni malo. Povoljan je dan za slučajni susret sa nekadašnjim partnerom. U suštini vam je drago što je došlo do susreta. Međutim, prema njemu imate prilično rezervisan stav. Muče vas hronični problemi.

VAGA


Partner deluje nestrpljivo očekujući da ispunite obećanja, ali Vi imate dobru ljubavnu strategiju od koje ne odustajete lako. Imate velike ambicije, ali Vaš uspeh je relativan i podložan iznenadnim promenama. Nalazite se u promenljivoj psihofizičkoj fazi.

ŠKORPIJA


Pažljivo isplanirajte dan i bićete u prilici da izgradite novu poslovnu strategiju koja će vam dugoročno doneti rezultate na koje ćete biti veoma ponosni. Usredsredite se na posao, a ljubav i porodične odnose ostavite po strani.

STRELAC


Ponekad treba isključiti razum, postoje stvari koje ne možete objašnjavati na osnovu logičnih pravila. Oslonite se na svoja osećanja. Pogađa Vas nečije ponašanje ili nepravda u poslovnoj saradnji. Dovoljno ste umešni da prevaziđete različite komplikacije. Nemojte sputavati svoja osećanja ili emotivne želje, opustite se.

JARAC


Prilično ste energični i optimistični. Dobijate konkretnu materijalnu podršku za realizaciju svojih planova. Osoba koja vam se dopada živi u inostranstvu. Imate utisak da daljina nije nikakav problem za vas dvoje. Sačuvajte dobro raspoloženje i inspiraciju.

VODOLIJA


Iznenadite voljenu osobu ne neki nesvakidašnji način, ako imate dovoljno mašte sve je moguće promeniti u pozitivnom pravcu. Neko osporava Vaše ideje ili uticaj koji imate u poslovnim krugovima. Sa par dobrih poteza, možete rešiti svoje probleme. Važno je da sačuvate pozitivno raspoloženje.

RIBE


Prilično ste energični, uporni i ambiciozni. Uopšte vas ne dotiču  tračevi kojima pokušavaju da vas diskredituju. Zaljubljeni ste i puni razumevanja za partnera. Nadate se da će njegovo poslovni problemi uskoro proći. Određene namirnice vam mogu teško pasti.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here