Naslovna Zabava Horoskop za ponedeljak, 24. avgust

Horoskop za ponedeljak, 24. avgust

PODELI
Foto: ilustracija

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Konačno biste mogli da donesete odluku, iako je to vama najveći problem. Pobedite svoju kolebljivost i prihvatite se odgovornosti. Izbegavajte rasprave sa muškarcima. U ljubavi ne oklevajte, pravi je trenutak da zauzmete čvrst stav. Izbegavajte masnu hranu.

BIK


Važno je da podižete veliku prašinu i da se o Vama govori na različitim mestima. Upotrebite svoj šarm. Pokažite da posedujete različite sposobnosti i da je Vaša uloga nezamenljiva u poslovno-finansijskim kombinacijama. Podstičite kod sebe optimizam i dobru volju.

BLIZANCI


Čekate promene koje se sve više bliže. I kao što to obično biva, minuti vam postaju kao godine. Nestrpljivost vas remeti, neophodno je da pronađete način da se relaksirate. Na primer, popodne provedite u krugu voljene osobe ili prijatelja. Problemi vezani za krvotok.

RAK


Ne možete da ignorišete nečije prisustvo ili jasnu poruku, obratite pažnju na polje partnerovog interesovanja i kretanja. Rano je da očekujete konkretne promene u svojoj okolini ili da se bavite velikim investicijama. Sačekajte bolje uslove. Prijaće Vam vitaminska ishrana, izbegavajte loše navike.

LAV


Intrigira vas neko nov i trenutno pokušavate da se usredsredite na to. Ne zalećite se u nove ljubavne avanture naročito ako još uvek niste raščistili s nekim iz prošlosti. Uspomene koje vas muče, mogu postati nepremostiva prepreka za novu romansu. Prijaće Vam više sati dobrog sna, obratite pažnju na snove.

DEVICA


Rasejani ste. Obuzeti ste brigama koje ste sami smislili i rešavate probleme koji bi tek mogli da se dogode. Vaša dekoncentrisanost i ponašanje na poslu vas mogu mnogo koštati, pa je bolje da se blagovremeno trgnete i odvojite realnost od mašte. Racionalno koristite svoju energiju i vreme.

VAGA


Dobar deo dana provodite u preispitivanju šta ste mogli, u dalekoj prošlosti, drugačije da rešite. Okrenite se bližnjima i poslušajte šta imaju da vam kažu. Pojačana fizička aktivnost vas može okrepiti, naročito duga šetnja ili trčanje.

ŠKORPIJA


Ne budite nepravedni prema osobi koja očekuje Vaše iskreno razumevanje. Nema potrebe da se poigravate nečijim osećanjima. Delujete nepoverljivo prema nekim saradnicima i tražite dodatne informacije kako biste razjasnili sve dileme. Prijaće Vam zabavni sadržaji, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

STRELAC


Partner vešto ignoriše Vaše ideje, pokušavate da shvatite značenje skrivenih motiva. Ponekad je teško sagledati istinu i odgonetnuti nečije namere. Nema razloga da se ponašate razmetljivo, već zatražite nečiju moralnu i materijalnu podršku. Prijaće Vam dijetalna ishrana, konzumirajte više tečnosti.

JARAC


Previše dajete značaj ljudima koji o vama sude samo iz sopstvene dosade. Vaša ljubavna veza je samo vaša, o njoj ne treba da vodi računa vaša okolina. Ako zanemarite šta drugi pričaju, shvatićete da vašoj ljubavnoj vezi ništa ne nedostaje. Izbegavajte situacije koje Vas uznemiravaju.

VODOLIJA


Iako se na poslovnom planu ne nalazite pod idealnim okolnostima, faktor sreće bi danas mogao značajno da vas posluži. Slobodne Vodolije bi danas mogle da sretnu osobu sa kojom će imati ljubav za ceo život. Prija vam vežbanje i bavljenje sportom.

RIBE


Maštoviti ste, svestrani i puni ideja. Dobro raspoloženje može, nakratko, pokvariti neobičan telefonski poziv koji ne očekujete. Vesti koje ćete čuti biće čudne, a vama ne preostaje ništa drugo nego da saslušate i što pre zaboravite. Rasteretite se od suvišnih briga, popravite raspoloženje.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here