Naslovna Zabava Horoskop za ponedeljak, 25. maj

Horoskop za ponedeljak, 25. maj

PODELI
Foto: ilustracija

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Brzopleto donosite odluku koja vam ne nudi pravo rešenje. Iako znate da stvari ne idu onako kako ste priželjkivali, zadovoljavate se trenutnim stanjem. Idealno bi bilo kada biste dali sebi vremena da još jednom dobro razmislite. Mogući problemi sa grlom. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni manjim problemima na polju zdravlja.

BIK


Nema razloga da se protivite partnerovim željama. Pokažite više razumevanja za nečija interesovanja. Ukoliko ste nezadovoljni odgovorima koje dobijate, razmislite na koji način treba da obnovite dobar poslovni odnos. Osetljiv vrat i ramena su naglašeni kod vas. Možete da imate neke probleme sa kičmom u narednom periodu.

BLIZANCI


Dobar deo dana provodite u preispitivanju šta ste mogli, u dalekoj prošlosti, drugačije da rešite. Okrenite se bližnjima i poslušajte šta imaju da vam kažu. Pojačana fizička aktivnost vas može okrepiti, naročito duga šetnja ili trčanje. Pred vama je period u kojem možete da budete skloni padu koncentracije i manjim grešakam na putu.

 RAK


Pokušavate da se distancirate od izazovnih situacija, ali neko raspiruje Vaše emocije i strasti. Sačuvajte samokontrolu i hladnu glavu. Ne želite da Vam neko nameće dodatne obaveze. Ukoliko želite da sačuvate svoje interese, izbegavajte različite vidove poslovnog ucenjivanja. Moguće je da ćete u narednom periodu biti skloni manjim zdravstvenim problemima.

LAV


Tranziti vam donose šansu da svoje ideje, koje su do sada bile neshvaćene, konačno prezentujete na najbolji mogući način i dobijete podršku saradnika od kojih ste to najmanje očekivali. Čuvajte se povreda, a naročito budite oprezni u saobraćaju. Odlično se osećate! Možete da očekujete da ćete napolju zdravlja imati sasvim stabilno stanje.

DEVICA


Pažljivije analizirajte nove poruke koje dobijate od voljene osobe. Nemojte ignorisati nečije reči ili emotivno upozorenje. Ponekad je teško priznati lični poraz pred saradnima, ali na takav način dobijate novu priliku da ostvarite svoje namere. Povedite računa o grudnom košu koji bi u narednom periodu mogao da vam bude osetljiv.

VAGA


Ne verujete u razna obećanja kojima vas zatrpavaju. Morate se maksimalno angažovati i sami sebi pomoći u pronalaženju rešenja. Očekivana je stagnacija svega, pa zbog toga ne pokušavajte da započnete nikakav novi posao. Prijaće Vam odmor i psihofizička relaksacija.

ŠKORPIJA


Danas ćete osećati posledice grešaka koje su napravili vaši nadređeni. Takve situacije vas veoma nerviraju. Važno je da se potrudite da balansirate u kriznim situacijama.  Usamljenost vam sve teže pada, a ni jedna osoba ne ispunjava vaša očekivanja za početak veze. Moraćete da se pomirite da očekujete manje u narednom periodu. Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti, budite umereni.

STRELAC


Ukoliko Vam je stalo da privučete nečiju pažnju, upotrebite svoje glavne adute u zavođenju. Nikog ne treba da ubeđujete u svoje dobre namere ili sposobnosti, sačekajte završnicu koja donosi poslovne rezultate. Odlično se osećate! Imate puno energije danas i prija vam svaki vid aktivnosti.

JARAC


Koncentracija vam je danas na visokom nivou. Aktivnost na polju komunikacija može vam poslužiti za lične ciljeve, a posebno na ljubavnom planu. Pripazite, verovatno ne primećujete da voljena osoba pokušava da vam saopšti nešto veoma važno. Prija vam fizička aktivnost. Važno je da se bavite sportom jer se uvek bolje osećate kada ste aktivni.

VODOLIJA


Važno je da osetite zadovoljstvo i toplu emotivnu notu u društvu bliske osobe. Očekuju Vas iznenadne komplikacije poslovne-finansijske prirode, ali to ne treba da utiče na boju Vašeg raspoloženja. Imate mnogo energije u sebi! Pred vama je dobar dan u kojem ćete na polju zdravlja imati stabilno stanje.

RIBE


Može vam se desiti da od vas potekne informacija koju će neko da zloupotrebi. Nije vam lako da se obuzdate, ali trenutno je najbolje da ćutite. Pazite šta govorite, čak i u okruženju koje nema nikakve veze s vašim profesionalnim životom. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu imati priliku da poboljšate vaše zdravstveno stanje.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here