Naslovna Zabava Horoskop za ponedeljak, 27. jul

Horoskop za ponedeljak, 27. jul

PODELI
Foto: ilustracija

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Niste dovoljno uporni. Kada naiđete na prvi otpor, vi stvari proglasite nevažnim kako biste prikrili svoju ranjivost. Pre nego što to opet uradite, preispitajte sebe šta vam je važnije, sopstvena gordost i sujeta ili krajnji cilj od koga ste odustali. Posetite lekara radi kontrole. Moguće je da ćete biti skloni nekim manjim problemima na polju zdravlja.

BIK


Izbegavajte preterivanje kada je u pitanju vaš posao. Moguće je da ste skloni tome da se zatrpate obavezama. Vaše impulsivno ponašanje bi moglo da vam ugrozi odnos sa partnerom, skloni ste svađama. Skloni ste infekcijama i upalnim stanjima. Povedite računa o unosu vitamina C.

BLIZANCI


Možete da računate da ćete tokom današnjeg dana uspeti da ostvarite svoje poslovne ciljeve. Pred vama je period koji vam donosi pozitivne prilike i promene koje će vam odgovarati. Novi poznanik će pokazati svoje simpatije ka vama u trenutku u kom to najmanje budete očekivali od njega. Povedite računa o štitnoj žlezdi.

RAK


Na polju posla sada jako malo stvari zavisi od vas. Moguće je da ne osećate da ste spremni za veće promene. Delujete nezainteresovano iako se zapravo samo plašite da voljenoj osobi otvorenije pokažete osećanja. Imate manjak energije. Potrudite se da današnji dan provedete tako što ćete ugoditi svojim potrebama.

LAV


Pred vama je dilema da li da prihvatite dodatna zaduženja koja vam obećavaju dobru zaradu ali i znatno povećanje obima posla. Ako se dobro organizujete, nove obaveze vam, dugoročno, mogu obezbediti veliku isplativost. Prijalo bi vam opuštanje. Potrudite se da ugodite sebi i svojim potrebama.

DEVICA


Potrudite se da ipak budete malo diplomatičniji kada je u pitanju vaše polje posla. Izbegavajte sukobe. Želite novu ljubav iako sa starom još niste do kraja raskrstili. Pred vama je period koji može da bude nestabilan. Čuvajte svoj kardiovaskularni sistem. Posećujte redovno lekara i uzimajte terapiju koja vam je prepisana.

VAGA


Potrudite se da se danas ne izlažete poslovnim rizicima kako ne bi imali veće probleme na ovom polju. Moguće je da osećate da je vreme da se stavi tačka na vaš odnos sa osobom do koje vam je stalo. Očekuje vas faza u kojoj će vam zubi biti veoma osetljiva tačka pa bi bilo najbolje da se na vreme posavetujete sa stomatologom.

ŠKORPIJA


Težite ka slobodi, bolje je da se suzdržite jer nije povoljan period za pobunu. Disciplinovano i na vreme završite sve što se od vas očekuje, na taj način izbeći ćete napete aspekte koji vam mogu pokvariti raspoloženje i upropastiti današnje planove. Problemi sa holesterolom.

STRELAC


Važno vam je da vas drugi ljudi ozbiljno shvate i da vaše ideje na ovom polju budu prihvaćene. Potrudite se da na poslovnom polju budete posvećeni svojim ciljevima. Nakon iskrenog razgovora sa voljenom osobom ćete uvideti da sa njene strane postoji mnogo sumnji i nepoverenja ka vama. Problemi sa holesterolom.

JARAC


Oslanjate na druge ljude. Možda ste preumorni pa je to pravi razlog za vaše povlačenje i prepuštanja sudbini. Stvari se mogu neprijatno zakomplikovati ukoliko ne budete preuzeli odgovornost i svoje obaveze završavali na vreme, makar to bilo i neprijatno po vas. Problemi sa holesterolom.

VODOLIJA


Sklapanje novog dogovora na polju posla vam dolazi. Bićete zadovoljni aktuelnim promenama. Flertujete i spremni ste da napravite prvi korak kako bi došli do nove ljubavne veze. Odlično stanje vas očekuje na polju zdravlja. Ne biste trebali da imate bilo kakve razloge za brigu.

RIBE


Preterana brižnost postaje naporna za sve. Svoje strahove najviše projektujete na ženski deo porodice. Intenzivno razmišljate o svakom detalju, a krupne stvari vam promiču. Vašu potrebu da svima udovoljite ukućani osećaju kao pritisak.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here