Naslovna Zabava Horoskop za ponedeljak, 9. mart

Horoskop za ponedeljak, 9. mart

Foto: ilustracija

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Pad koncentracije može da dovede do neželjenih grešaka na poslovnom planu. Nije vam povoljan dan. Problemi u vašem braku se ponavljaju, imate utisak da se vrtite u začaranom krugu iz kojeg nema izlaza. Rešenje uvek postoji. Povedite računa kada je u pitanju donji stomak. Mogući su problemi sa bešikom ili jajnicima ako ste ženskog pola.BIK


Niste sigurni u svoje potencijale. Razmišljate kako da poboljšate efikasnost i nekom inovacijom popravite svoju finansijsku situaciju. Iskoristite priliku da okupite oko sebe prijatelje koji vam mogu pomoći u svemu, pa i poslu. Mogući su bolovi u grlu, pa povedite računa. Generalno ste osetljivi i možete biti podložni upalama.

BLIZANCI


Doživećete neke promene i novine u ovoj sferi. Moguća je nova ljubav ili potreba da se doživi nešto novo i drugačije. Moguće je da ćete imati previše posla, ali ćete svejedno uspeti sve da postignete. Okrenuti ste sebi i samoanalizi, pa je komunikacija sa voljenom osobom u drugom planu.RAK


Nemojte da reagujete razdražljivo kada je posao u pitanju, važno je da zadržite jedan deo smirenosti. Nije povoljan dan za ljubav, ako imate partnera moguće su svađe i rasprave sa njim u većoj meri. Osećate veliki pritisak. Skloni ste brojnim tegobama na ovom polju i bilo bi dobro da u narednom periodu posetite vašeg lekara.

LAV


Pokušavate da otkrijete neke važne informacije i da dođete do zaključka ko vam je iskren prijatelj a ko ne.  Najbolje bi bilo da tokom današnjeg dana ne očekujete prevelike promene na ljubavnom planu. Nije povoljan trenutak za nova poznanstva kao ni za početak nove veze. Potrebno vam je više kvalitetnog sna.

DEVICA


Ukoliko svoju nervozu i napetost budete emitovali na partnera postoji velika šansa da krizu prenesete i na svoje okruženje. Uz pomoć jednog člana porodice povratićete optimizam iako realna situacija, i dalje, nalaže veliki oprez. Osetljiv predeo zglobova. Mogući su i manji problemi sa nogama generalno.

VAGA


Saradnici vam na neki način smetaju. Ne podudaraju vam se stavovi i mišljenja i to vas dosta koči. Pogrešan trenutak za početak veze. Moguće je da će se susret sa osobom koja vam se dopada odložiti do daljnjeg. Moguća je ukočenost i bolovi u predelu vrata i leđa. Možete da očekujete nešto teži dan.

ŠKORPIJA


Vreme je da se maksimalno posvetite obavezama i redom, jednu po jednu, rešite do kraja. Finansijska situacija je značajno popravlja pa je pravo vreme da, pre nego što odete u kupovinu, očistite dugove i zaostale neplaćene račune. Proverite nivo holesterola u krvi. Mogući su problemi sa nakupljenim masnoćama.STRELAC


Moguće je da ćete danas imati neku manju štetu ili nepravdu koja je vezana za vaše poslovno polje. Moguće je da ste duže vreme bili usamljeni i da vam takvo stanje više nikako ne prija. Želite promene i nova dešavanja. Mogući su zdravstveni problemi. Pred vama je nešto teći dan tokom kojeg ćete se osećati generalno malaksalo.

JARAC


Danas nećete umeti na pravi način da pokažete svoje emocije, što će možda negativno uticati na vaš ljubavni život. U ovom periodu vam je bitno da vaš radii ma neki širi društveni značaj. Izbegavajte preteran unos kofeina. Mogući su manji problemi sa povišenim pritiskom i aritmijom

VODOLIJA


Nemate vremena za suvišnu priču. Sva pažnja je usmerena na radno okruženje u kome vas vreba jedna ženska osoba. Dajte sve od sebe da obaveze završite korektno, jer, zbog greške koju danas napravite možete biti nerazumno strogo kažnjeni. Osetljivi ste danas i podložni raznim problemima na polju zdravlja.

RIBE


Može vam se dopasti neko ko je daleko ili nedostižan. Najviše će vas interesovati postizanje
duhovne bliskosti. Povećan obim posla će vas opteretiti. Mučnina bi mogla da vas prati tokom današnjeg dana kao i problemi koji su vezani za stomak i organe za varenje. Potrudite se da povedete više računa o svojoj ishrani.

IZVORnsuzivo
Prethodna vestSin narodnog poslanika šamarao konobara u novosadskom restoranu pa dobio batine od vlasnika
Sledeća vestBrojevi telefona zavoda u Vojvodini u vezi korona virusa

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here