Naslovna Zabava Horoskop za sredu, 04. novembar

Horoskop za sredu, 04. novembar

PODELI
Foto: ilustracija

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Ne pomerate se s mesta. Taman kad pomislite da se nešto pokrenulo, nova prepreka vas vraća na početnu poziciju. Nervozom ništa ne rešavate, neophodno je da sačuvate strpljenje. Kolena su vam osetljiva i podložmni ste problemima sa nogama i kostima. Očekuje vas period u kojem biste mogli da imate probleme pa se posavetujte sa lekarom.

BIK


U emotivnom smislu ne treba da brinete zbog trenutnog nedostatka inspiracije, već zbog partnerovih prikrivenih namera. U Vašem interesu je da izbegavate sumnjivo društvo ili osobu koja Vas poslovno dekoncentriše. Bubrezi su vam osetljivi i možete da budete podložni problemima sa zdravlem zbog toga.

BLIZANCI


Prilično ste pasivni i niste posvećeni poslu. Tokom današnjeg dana vam prija da odmarate i da se malo distancirate od obaveza. Partner očekuje pokretanje ozbiljnog razgovora na temu vaše veze ali vi nemate sada energije za to. Želudac vam je osetljiv i možete da budete skloni određenim tegobama kada je u pitanju varenje.

 RAK


Tranziti planeta vam donose šansu da ideje, koje su do sada bile neshvaćene, konačno prezentujete i dobijete podršku kolega od kojih ste to najmanje očekivali. Sleduje vam i zvanično upoznavanje s uticajnom osobom koju znate iz viđenja. Potrebno vam je više sna i važno je da se potrudite da nađete više vremena za odmor u narednom periodu.

LAV


U susretu sa voljenom osobom budite dovoljno maštoviti. Očekuje Vas zajednička radost. Obratite pažnju na različite informacije koje imaju korisno značenje. Potrebno je da ostvarite pozitivne kontakte. Očekuje vas generalno dobar dan tokom kojeg ne biste trebali da imate probleme na bilo kom polju.

DEVICA


Moguće je da ste prilično nervozni i da vam ne odgovara naporni poslovni tempo koji ste imali u prethodnom periodu. Otvara vam se prilika za novo poznanstvo sa osobom koja će pokazati dobre i iskrene namere prema vama. Osetljiva vam je glava i mogući su problemi sa sinusima. Povedite računa o svom zdravlju.

VAGA


Ako biste racionalno analizirali svoju poziciju, priznali biste da ona i nije toliko loša. Problem je u tome što ste skloni kukanju i kritikovanju, pa takve ljude okupljate oko sebe. Slušajući okolinu upadate u pesimizam koji, u stvari, uopšte nije vaš. Povedite računa o unosu tečnosti kako biste mogli da imate bolje stanje na polju zdravlja.

ŠKORPIJA


Ne uspevate da privučete nečiju pažnju, čak ni uz pomoć različitih trikova koje ste osmislili. Grešite u svojoj proceni. Splet novih okolnosti utiče na situaciju na poslovnoj sceni. Razmislite o alternativnom rešenju, ponekad treba pokušati sa neobičnim idejama. Glava vam je takođe osetljiva pa možete da imate česte migrene.

STRELAC


Imaćete prilike da budete u društvu osoba s kojima se dobro razumete ili barem imate iste
stavove i verovanja. Moguće je da ćete želeti da naete novi posao, neki koji bi bio manje stresan. Dobro se osećate. Ne biste trebali da očekujete tegobe na polju zdravlja tokom ovog dana.

JARAC


U emotivnom životu pokrenite svoju maštu i zavodničke sposobnosti u društvu osobu koja Vam se dopada. Nema potrebe da unapred najavljujete svoje ciljeve, mudro sačekajte na završnu fazu u poslovnim pregovorima. Veoma dobro zdravlje vas očekuje u narednom periodu.

VODOLIJA


Raspoloženje vam je nestabilno, ovo je jedan od onih dana kada je bolje da se povučete i provedete sate u samoći. Pravi uzrok svemu tome je hronična nenaspavanost pa je neuredan životni ritam stigao na naplatu. Častite sebe poštenim predahom. Mogući su problemi sa sinusima. Povedite računa o mogućim upalama, infekcijama.

RIBE


Obuzeti ste poslovnim problemima. Ipak, to nije polje na kome možete očekivati bitna dešavanja. U centru pažnje treba da bude jedan član porodice, jer, od njega stiže velika podrška koja će vas ganuti. Pažljivo osmislite kako ćete se zahvaliti. Povedite računa o hormonima koji bi mogli da budu promenljivi kod vas.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here