Naslovna Zabava Horoskop za sredu, 08. jul

Horoskop za sredu, 08. jul

PODELI
Foto: ilustracija

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Neko ima pozitivan uticaj na vaš način razmišljanja ili na odluke koje donosite. Kada pored sebe imate osobe od poverenja, sve se lako rešava i uspešno završava. Ostvarićete nova poznanstva od kojih će svako imati potencijala da preraste u više od prijateljstva. Mogući su problemi sa sinusima. Takođe, osetljivi ste i podložni alergijskim reakcijama.

BIK


Neke porodične obaveze niste ispunili na vreme pa je došao trenutak kada više nema odlaganja. Umesto da se ljutite na sebe što ste to sebi dopustili, prionite na posao odmah, a analizu situacije ostavite za neki drugi, povoljniji, dan. Izbegavajte maksimalno cigarete i duvanski dim, kao i boravak u zagušljivim prostorijama.

BLIZANCI


Imate dobar predosećaj i sa nestrpljenjem iščekujete neki poslovni razgovor sa jednom uticajnom osobom. Podstičite kod sebe istraživački duh i smisao za dobar ukus u mnogim situacijama koje vas prate u privatnom životu. Prijaće vam emotivni susret i neka omiljena zabava. Proverite nivo šećera u krvi.

RAK


Vidi se da ste pravi profesionalac u svom poslu i da mnogi mogu učiti od vas. Možete da očekujete generalno pozitivan i miran dan na ovom polju. Dopada vam se osoba sa kojom imate prijateljski odnos, a postoji velika verovatnoća da i ona ima slične emocije kao i vi. Postepeno ćete ostvariti zbližavanje i emotivnu prisnost. Dobro se osećate.

LAV


Imate priliku da izgladite stare nesporazume i osvežite kontakt s ljudima koje ste ranije eliminisali. Vaša ubedljivost donosi dobre rezultate, ali ne preterujte u tome jer ćete na taj način preuzeti i onu odgovornost koja nije vaša. Vreme je da sami preuzmete odgovornost za probleme koji vas muče.

DEVICA


Očekuje vas prilično naporan dan tokom kog će na ispitu biti vaša koncentracija i organizacija. Moguće je da ponekad imate utisak da ste došli do izmaka svoje snage. Imaćete priliku da uđete u neobaveznu avanturu sa osobom koja vam se dopada. Moguće je da ćete poželeti i nešto više od toga. Zdravlje promenljivo.

VAGA


Bliži se trenutak realizacije nekih projekata, kao i prilika za potpisivanje novog ugovora. Ipak, sačuvajte strpljenje i odložite završne poteze, jer, iako sve ide po planu, još se nisu ostvarili svi preduslovi da na sve stavite tačku. Izbegavajte prečice. Problemi vezani za urogenitalni trakt bi mogli da se pojave kod vas.

ŠKORPIJA


Ukoliko se zadesite u pravom trenutku i na dobrom mestu, očekuje vas poslovni dobitak ili neki vid javnog priznanja. Uspeh proizilazi iz dobrih priprema. Procenite svoju ulogu i mesto u saradničkim redovima. Važno je da delujete očaravajuce i afirmativno na svog partnera.  Čuvajte bubrege i urinarni trakt.

STRELAC


Nećete imati previše sreće u ljubavi, pre svega zbog mogućih verbalnih sukoba sa partnerom i nervoze. Nalazite se u vrlo povoljnom period za bilo kakav rad u vezi inostranstva. Prilično ste osetljivi i moguće je da ćete tokom današnjeg dana imati naglašene zdravstvene probleme.

JARAC


Kada postoji neki nesporazum, važno je da sačuvate prisebnost duha i da se ponašate u skladu sa profesionalnim manirima. Zbog emotivne nesigurnosti povremeno delujete strogo i zahtevno prema partneru. Ne možete da ostanete dosledni u svojim odlukama u dužem periodu. Radite ono što vam prija i ugađajte svojim potrebama.

VODOLIJA


U misli vam se uvukao neki nemir, nikako da odgonetnete šta je to što vas muči. Tenzija vas onemogućava da sagledate situaciju u realnosti, pa je najbolje da odagnate teške misli i dan provedete s prijateljima, zabavljeni druženjem i ćaskanjem. Čuvajte se stomačnog virusa.

RIBE


Susret sa jednom osobom otkriva neke važne detalje poslovne prirode koji su vam do sada bili nepoznati. Ukoliko vam je stalo da obradujete partnera, budite dovoljno maštoviti u svakom pogledu. Raznovrsnost u izražavanju misli i osećanja ne samo da obogaćuje ljubavni odnos, već deluje pozitivno na oboje. Očekuje vas dobro stanje na polju zdravlja.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here