Naslovna Zabava Horoskop za sredu, 09. septembar

Horoskop za sredu, 09. septembar

PODELI
Foto: ilustracija

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Kako god da se postavite, očekujete da budete u drugom planu. Ne prija vam takva uloga, ali svesni ste da je to ispravan put. Bilo da se radi o porodičnim ili ljubavnim odnosima, najpametnije je da strpljivo pružite podršku i sačekate epilog.BIK


Moguće je da ćete na poslu imati komplikacije koje će nepovoljno uticati na razvoj daljeg toka događaja. Možete da očekujete zanimljiva dešavanja sa osobom koja vam se dopada. Povoljan je dan i ako ste već u vezi ili braku. U odličnoj ste formi! Možete da očelujete pozitivan dan u kojem ćete biti puni pozitivne energije.

BLIZANCI


Imate mnogo planova i očekujete brzu realizaciju. Nažalost, stvari se ne odvijaju željenim tempom. Dok čekate da se nešto pokrene, gubite dragoceno vreme pa vam izmiču prilike koje su sigurnije, a možda i isplativije od onih koje ste zamislili. Moguće su psihosomatske tegobe kod vas u narednom periodu.RAK


Moguće je da ćete biti razočarani okolnostima na poslovnom polju jer dosta toga ne ide kako ste očekivali. Skloni ste razdražljivom ponašanju i lako ulazite u nove svađe i rasprave sa osobom koju volite. Preporuka je da posetite lekara. Moguće je da ćete u narednom periodu biti prilično osetljivi i podložni problemima na polju zdravlja. Očekuje vas promenljiv period.

LAV


Postoji šansa da se vaša želja za promenom radnog mesta ostvari. Morate biti svesni, da ako to učinite nakon toga ulazite u novi život posle čega nema povratka na staro. To ne znači da vas čeka nešto loše, već da morate biti spremni na sve. Manji problemi sa mokraćnim putevima su naglašeni kod vas.

DEVICA


Na poslovnom planu niste opterećeni okolnostima u kojima se nalazite, imate utisak da će se sve rešiti. Niste zainteresovani za udvarača koji postaje prilično uporan. Moguće je da vam jednostavno više odgovara vaša samoća. Važno je da seposvetite svom zdravlju i da poradite na tome da budete u boljoj kondiciji.

VAGA


Pred vama je mnogo obaveza. Činiće vam se da ne dižete glavu od posla, a u stvari ništa se posebno neće dešavati. Iluzija da ste preterano opterećeni dolazi zbog zasićenja pa vam je hitno potrebna ili promena posla ili kratak odmor. Manji problemi sa kukovima su naglašeni kod vas u narednom periodu.

ŠKORPIJA


Očekuje Vas emotivno zadovoljstvo koje će Vas ispuniti pozitivnom energijom. Uživajte u odabranom društvu. Ne dopadaju Vam se nečije ideje. Umete da smislite pametno rešenje i prigodno objašnjenje za svoje saradnike. Očekujte poteškoće po pitanju kašljanja, disajnih puteva ali i i sa astmom možete da imate neke probleme u narednom periodu.

STRELAC


Prenesite svoju inspiraciju i dobro raspoloženje na voljenu osobu. Slobodno prihvatite igru zavođenja u nečijem društvu. Ponekad različiti detalji imaju presudno značenje za krajnji uspeh ili na veće uvažavanje među saradnicima. Povedite računa o probavi. Moguće je da ćete biti skloni nekim manjim problemima sa stomakom u narednom periodu.

JARAC


Aspekti vam donose priliv energije koja vam je u proteklom periodu nedostajala. Nažalost, paralelno vam pristižu nove obaveze kojima će sva lepota ovog perioda pasti u senku. Pred vama je naporan rad za koji nećete dobiti očekivanu nagradu. Bićete skloni prehladi ali i manjim upalama ili virusnim infekcijama pa bi bilo najbolje da posetite lekara.

VODOLIJA


Moguće je da ste u proteklom periodu bili okupirani pogrešnim stvarima i da sada vaše greške polako dolaze na naplatu. Osećate se dobro pored voljene osobe sa kojom imate sasvim stabilan i dobar odnos. Štitna žlezda vam je osetljiva i možete biti skloni problemima na polju zdravlja kada je u pitanju hormonalni balans.

RIBE


Imate mnogo planova i očekujete ubrzo da pokrenete neki od njih. Nažalost, današnja dešavanja vam neće doneti krupnije pomake osim što će vas okolnosti navesti da razmislite da li je put koji ste smislili najpovoljniji za nekog kao što ste vi. Glavobolja i umor bi mogli da vas prate.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here