Naslovna Zabava Horoskop za sredu, 15. jul

Horoskop za sredu, 15. jul

PODELI
Foto: ilustracija

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Moguće je da ćete imati promene na polju posla koje dolaze sasvim iznenada kod vas. Očekuje vas period u kojem ćete imati probleme sa voljenom osobom. Moguće je da postoje neka opterećenja među vama. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti veoma skloni problemima sa zdravljem zuba i desni pa je važno da o tome povedete dovoljno računa.

BIK


Muče vas strahovi. Život organizujete na samo vama jasan način, a to vas izlaže kritici bližnjih. Niste raspoloženi za ubeđivanja i duge iscrpljujuće razgovore, a bez toga ne postoji drugi način da sebe opravdate. Budite tolerantniji. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu imati važna dešavanja na svim poljima pa zato možete biti hronično umorni i stalno u pokretu.

BLIZANCI


Delujete nesigurno, potrebno Vam je nečije emotivno ohrabrenje. Slobodno izrazite svoje želje ili osećanja koja potiskujete. Ukoliko Vam je stalo da ostvarite svoje ciljeve i zapaženi uspeh, pokažite energičnost u određenim situacijama. Povedite računa o hroničnim problemima koji bi mogli veoma lako da vam se vrate u narednom periodu.

 RAK


Preterano ste nestrpljivi, ne kontrolišete emocije. Neophodno je da pokažete više zahvalnosti za one ljude koji su vas u prošlosti podržavali. Vaša potreba za slobodom može razviti još veću napetost i nervozu u krugu porodice. Možete da očekujete da ćete na ovom polju imati sasvim solidnu situaciju i da ćete biti zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite.

LAV


Poslovna situacija se menja u neočekivanom pravcu. Potrebno vam je neko vreme da se stvari vrate pod vašu kontrolu. Možete da se nadate stabilnom odnosu i ozbiljnoj vezi sa osobom do koje vam je stalo. Mogući problemi sa pritiskom. Generalno vas očekuje stresan dan pa lako može da se desi da dođe do problema sa hiper tenzijom.

DEVICA


Niste sigurni u kom smeru da nastavite dalje, pa vam ta dilema može izazvati velike glavobolje. Nemate puno vremena za kolebanje, morate brzo delovati. Ne paničite već razmišljajte kreativno i poslušajte svoju intuiciju. Predeo grudnog koša je osetljiv. Moguće je da ćete imati neke manje probleme sa srcem.

VAGA


Otvara vam se šansa da započnete nešto novo što će vam se višestruko isplatiti. Budite brzi jer ceo posao bi mogao da izmakne, naročito ako u to upletete još nekog. Ne mešajte interes i prijateljstvo da ne biste ostali razočarani. Mogući su problemi sa želucem. Izbegavajte hranu koja se teško vari.

ŠKORPIJA


Posao vam ide sve bolje i zadovoljni ste onim što vidite. Polje zarade vam se pokreće na pozitivan način. Lako pokazujete svoja osećanja jer želite da partner bude siguran u vas. Možete da očekujete pozitivan dan za ljubav. Odmarajte se. Važno je da štedite svoju energiju i da se ne iscrpljujete.

STRELAC


Uživate u društvu bliske osobe i ne želite da neko sa strane kvari Vašu sliku o srećnom životu u dvoje. Imate svoju viziju. Osećate kreativnu inspiraciju i sa lakoćom završavate brojne obaveze. Ponekad umete da ostavite fantastičan utisak na okolinu. Važno je da pokažete da ste spremni da radite na sebi, unutrašnjem miru i rešavanju dubinskih problema koji leže u vama.

JARAC


U centru pažnje je ljubavni život. Voljena osoba ne uspeva da isprati haotičan tempo u koji ste, u poslednje vreme, upali. Zbog nedostatka komunikacije, mogući su nesporazumi koji će, ako ih ne razrešite na vreme, prerasti u ozbiljan sukob. Mogući su problemi zbog nadutosti. Povedite računa o svojoj ishrani.

VODOLIJA


Moguće je da ste veoma pasivni na polju posla i da ne možete da pokrenete promene koje ste planirali. I dalje ste razočarani zbog lošeg iskustva iz prošlosti i nije vam lako da uđete u neku novu ljubavnu vezu.

RIBE


Pokušavate da izbegnete kontakte sa osobama koje vas iscrpljuju. Ipak, poslovnost ne priznaje takvo ponašanje, pa ćete biti primorani da istrpite neke ljude. Iznenadiće vas šta ste mogli da propustite da ih niste uvažili i saslušali. Pazite na krvni pritisak koji bi mogao da vam bude povišen u narednom periodu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here