Naslovna Zabava Horoskop za sredu, 17. jun

Horoskop za sredu, 17. jun

PODELI
Foto: ilustracija

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Kako na ljubavnom, tako i na poslovnom planu, pred vama je dan pun rizičnih situacija. Ovo vam iziskuje dosta energije, koja vam, inače, manjka. Razgovori koje ćete voditi sa određenim osobama neće dati velike rezultate. Moguće je da ćete tokom današnjeg dana imati pad energije.

BIK


Dolaze vam neočekivana dešavanja kada je u pitanju polje posla. Moguće je da će sve krenuti u pogrešnom smeru. Možete da se nadate romantičnom sastanku sa osobom koja vam se jako dopada. Možete da očekujete da ćete se bolje osećati od onog trenutka od kog budete uspeli da regulišete svoju ishranu.

BLIZANCI


Ne možete da ostanete ravnodušni na nečiju pojavu i ponašanje. Uznemireni ste i teže kontrolišete svoje emocije. Delujete napeto u novim situacijama. U poslovnim susretima sve svodi na princip “uzimanja ili davanja”. Problemi sa pritiskom bi mogli da budu naglašeni kod vas danas.

RAK


Uglavnom ćete se baviti problemima u ovoj sferi života, a nećete imati prilike da uživate u
ljubavi. Vaš radni elan i entuzijazam će biti na visokom nivou. Osetljia stopala i zglobovi na nogama bi mogli da vam stvaraju određene probleme na ovom polju. Tokom današnjeg dana su slabe tačke vezane za donji deo tela.

LAV


Stalno govorite o promenama pa to postaje naporno za vaše okruženje, naročito za saradnike. Svoje strahove najviše projektujete na ženski deo populacije. Neopreznom izjavom možete izazvati žestoki sukob, iako verujete da ste dobronamerni. Prijala bi vam šetnja ili neka lagana rekreacija koja će vas opustiti.

DEVICA


Dan počinjete grandioznim planovima. Lovite svaku priliku ne bi li se ponovo nametnuli kao konkurencija osobama koje su vas pretekle. To vas suočava s komplikovanim zadacima, zbog kojih, ako ih ne rešite, možete ispasti smešni. Ne zalećite se. Možete da očekujete sasvim stabilno stanje na polju zdravlja u narednom periodu.

VAGA


Imate priliku da izgladite stare nesporazume i osvežite kontakt s ljudima koje ste ranije eliminisali. Vaša ubedljivost donosi dobre rezultate, ali ne preterujte u tome jer ćete na taj način preuzeti i onu odgovornost koja nije vaša. Posvetite pažnju sadržajima koji deluju pozitivno na Vaše raspoloženje.

ŠKORPIJA


Novi izlivi ljubomore ili posesivnost, deluju iritirajuće na voljenu osobu. Promenite svoje neprikladno ponašanje. Važno je da sačuvate samokontrolu. Morate imati dovoljno mudrosti za suprotstavljanje nečijoj samovolji i poslovnom autoritetu. Izbegavajte konfliktne situacije, opustite se.STRELAC


Ukoliko imate problematične odnose u radnom okruženju, ovaj dan vam donosi pravo otkrovenje. Nakon preraspodele zaduženja, stiže vam neočekivani podsticaj od jedne osobe koja vam do sada nije bila prijateljski naklonjena. Generalno se dobro osećate i nemate probleme.

JARAC


Danas nećete biti spremni da ulažete mnogo energije u ljubavni život pa neće biti ni posebnih dešavanja u ovoj oblasti. Loša komunikacija sa kolegama. Povedite računa o srcu i kardiovaskularnom sistemu. Mogući su problemi vezani za visok pritisak. Nemojte da se stresirate previše i izbegevajte fizičko naprezanje.

VODOLIJA


Povremeno gubite strpljenje, nema razloga da se ponašate isuviše strogo i zahtevno prema voljenoj osobi. Važno je da odaberete pravu ulogu koja odgovara Vašem interesovanju i posao koji donosi materijalnu korist. Mogući su manji problemi vezani za kašalj, disajne puteve, sinuse, prehladu, kijavicu i sve tome slično.

RIBE


Pred vama je moguća manja kriza jer se odnos sa voljenom osobom sveo na kratke razgovore koje po navici obavljate na kraju svakog dana. Grešite ako mislite da ćete stvar popraviti dugim i iscrpljujućim razgovorom za koji večeras nije vreme. Mogući su manji problemi sa stomakom. Povedite računa o svojoj ishrani ali i o unosu tečnosti.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here