Naslovna Zabava Horoskop za sredu, 19. avgust

Horoskop za sredu, 19. avgust

PODELI
Foto: ilustracija

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Veza koju ste držali u tajnosti preti vam da postane javna. Partner vas više voli nego vi njega, ali vi ne uživate u tome. Njegova očekivanja za vas postaju veliko opterećenje, pa će vam sve ovo biti jak razlog da ozbiljno razmislite o raskidu. Možete da očekujete da će se zdravlje popraviti onog trenutka kada vi budete počeli da vodite više računa o sebi.

BIK


Muči vas promenljivost raspoloženja koje ni vi ne možete da ispratite. Pored toga, moguća glavobolja utiče na opštu psihofizičku formu. Ne tražite razloge u nečemu konkretnom, pre bilo kakvih zaključaka dobro se odmorite i naspavajte. Uspešno ste regulisali telesnu težinu. Osećate se dobro u svojoj koži i imate pozitivan stav o svemu.

BLIZANCI


Atmosfera laži i prevare koja dominira u vašem okruženju može prerasti u pravu zaveru skovanu protiv vas. Ukoliko na vreme ne prihvatite poraz i kritike, možete se naći posramljeni u krajnje neprijatnoj situaciji. Problemi vam dolaze zbog umora. Potrudite se da se naspavate.

RAK


Delujete suviše uznemireno, ne možete da ostvarite svoje namere u susretu sa voljenom osobom. Očekujte rasplet. Nepotrebno se zapetljavate u različite situacije. Neskromnost pri proceni ličnih mogućnosti može da Vas dovede u neprijatnu situaciju. Važno je da poradite na tome da ojačate imunitet i da menjate loše navike kako biste uspeli da ojačate svoj organizam.

LAV


Poslovna situacija je prikazana kao jako promenljiva i nestabilna. Mogući su konflikti sa nadređenima. Očekuje vas faza udaljavanja od voljene osobe. Kao da je svako od vas okrenut nekim drugim prioritetima, a ne vašoj vezi. Manja vrtoglavica bi mogla da vam stvara probleme na polju zdravlja. Nemojte da se naprežete.

DEVICA


Partner razume Vaše emotivne potrebe, sjajno se dopunjavate u različitim situacijama. Usrećite osobu do koje Vam je stalo. Nalazite se za korak ispred drugih, tako da Vaši poslovni rezultati prevazilaze prosečna merila. Pazite na štitnu žlezdu koja bi mogla da vam stvara određene probleme na polju zdravlja.

VAGA


Ulepšajte svoje raspoloženje uz osobu koja odgovora Vašem ukusu i ispunjava Vaše emotivne afinitete. Postoje stvari koje ne treba da činite u afektu, na osnovu prvog impulsa. Neko od saradnika analizira Vaše ponašanje. Moguće su srčane smetnje. Izbegavajte stresne okolnosti.

ŠKORPIJA


Potrebno je da objasnite voljenoj osobi zbog čega povremeno izgledate zamišljeno ili odsutno. Nemojte dozvoliti da neko drugi govori u Vaše ime, procenite kada treba da preuzmete kontrolu nad važnim događajima.  Probava vam je osetljiva i zato je jako važno da vodite računa o svojoj ishrani.

STRELAC


Niste zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite i ozbiljno razmišljate o tome da promenite posao. Osećate se voljeno i lepo vam je pored partnera. Imate utisak da bi vaša veza mogla da potraje na duže staze u budućnosti. Moguće je da će vam trebati vremena kako biste ostvarili stabilniju situaciju na polju zdravlja jer vas dosta toga muči.

JARAC


Pred vama je mnogo obaveza. Činiće vam se da ne dižete glavu od posla, a u stvari ništa se posebno neće dešavati. Iluzija da ste preterano opterećeni dolazi zbog zasićenja pa vam je hitno potrebna ili promena posla ili kratak odmor.

VODOLIJA


Ukoliko Vas neko uporno kritikuje to predstavlja temu za razmišljanje, ali ne i povod za novu raspravu. Ponestaje Vam smisao za diplomatiju, kada se suočavate sa osobama koje bez pardona osporavaju Vaše sposobnosti. Moguće su povrede i prelomi. Budite jako oprezni prilikom bilo koje fizičke aktivnosti.

RIBE


Možete da očekujete dobar dan za sklapanje novih poslova. Pred vama je generalno povoljna poslovna atmosfera. Ako budete poslušali intuiciju ukazaće vam se prilika za vezu sa jednom veoma harizmatičnom ali i dobrom osobom. Glavobolja vas prati tokom dana, generalno ste sada prilično osetljivi.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here