Naslovna Zabava Horoskop za sredu, 20. maj

Horoskop za sredu, 20. maj

PODELI
Foto: ilustracija

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Ako ste u začetku novog projekta, ovaj dan vam može doneti mogućnost da jednu fazu privedete kraju. Uprkos tome što ste mnogo očekivali i svojim prevelikim ambicijama ometali realizaciju, sada pristajete na kompromis i nastavljate dalje. Moguće je da ćete tokom današnjeg dana imati pad energije.BIK


Dolaze vam neočekivana dešavanja kada je u pitanju polje posla. Moguće je da će sve krenuti u pogrešnom smeru. Možete da se nadate romantičnom sastanku sa osobom koja vam se jako dopada. Možete da očekujete da ćete se bolje osećati od onog trenutka od kog budete uspeli da regulišete svoju ishranu.

BLIZANCI


Pažnja je usmerena na problematičnu situaciju koja se odvija u krugu vaše porodice. Kulminacija stiže tokom popodneva jer će nastupiti prisilne promene, ukoliko ih vi do tada sami, dobrovoljno, ne sprovedete. Problemi sa pritiskom bi mogli da budu naglašeni kod vas danas.RAK


Uglavnom ćete se baviti problemima u ovoj sferi života, a nećete imati prilike da uživate u
ljubavi. Vaš radni elan i entuzijazam će biti na visokom nivou. Osetljia stopala i zglobovi na nogama bi mogli da vam stvaraju određene probleme na ovom polju. Tokom današnjeg dana su slabe tačke vezane za donji deo tela.

LAV


Stalno govorite o promenama pa to postaje naporno za vaše okruženje, naročito za saradnike. Svoje strahove najviše projektujete na ženski deo populacije. Neopreznom izjavom možete izazvati žestoki sukob, iako verujete da ste dobronamerni. Prijala bi vam šetnja ili neka lagana rekreacija koja će vas opustiti.

DEVICA


Moguće je da je potrebno da počnete da razmišljate o nekim promenama na ovom polju polako. Intuicija vam govori da postoje neke stvari o kojima biste trebali da povedete računa u narednom periodu kada je u pitanju partner.  Možete da očekujete sasvim stabilno stanje na polju zdravlja u narednom periodu.

VAGA


Pred vama je dan tokom koga ćete se boriti između toga da budete pokorni i svima po volji i potrebe da žučno reagujete potstaknuti kritikama koje biste rado uputili drugima. Rezultat svega je veliki umor koji će vas, tokom večeri, savladati. Posvetite pažnju sadržajima koji deluju pozitivno na Vaše raspoloženje.

ŠKORPIJA


Novi izlivi ljubomore ili posesivnost, deluju iritirajuće na voljenu osobu. Promenite svoje neprikladno ponašanje. Važno je da sačuvate samokontrolu. Morate imati dovoljno mudrosti za suprotstavljanje nečijoj samovolji i poslovnom autoritetu. Izbegavajte konfliktne situacije, opustite se.STRELAC


Prihvatili ste se obaveza koje nisu u skladu s vašom prirodom. Tešite se tako što na sve to gledate kao na privremeni projekat koji, kada se završi, donosi nove mogućnosti. Ako je u sve to uključen i partner, budite oprezni, raspodela uloga bi mogla da pređe u naviku.  Generalno se dobro osećate i nemate probleme.

JARAC


Višak slobodnog vremena vam daje prostora da se u sebi preispitujete da li je put kojim idete baš pravi. Potreba za promenom ne dolazi zbog realno loše situacije već su u pitanju mnogo dublji mehanizmi koje, trenutno, ne možete da sagledate. Nemojte da se stresirate previše i izbegevajte fizičko naprezanje.

VODOLIJA


Povremeno gubite strpljenje, nema razloga da se ponašate isuviše strogo i zahtevno prema voljenoj osobi. Važno je da odaberete pravu ulogu koja odgovara Vašem interesovanju i posao koji donosi materijalnu korist. Mogući su manji problemi vezani za kašalj, disajne puteve, sinuse, prehladu, kijavicu i sve tome slično.

RIBE


Mogući su potezi koji će iz korena promeniti vaš profesionalni put. Ukoliko razmišljate o novčanim pozajmicama, najbolje je da odustanete jer će vas nakon potpisivanja ugovora sačekati neprijatna klauzula koju niste primetili na vreme. Povedite računa o svojoj ishrani ali i o unosu tečnosti.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here