Naslovna Zabava Horoskop za sredu, 21. oktobar

Horoskop za sredu, 21. oktobar

PODELI
Foto: ilustracija

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Ovih dana se za svaki dinar mnogo mučite. Ne igrajte na kartu sreće, oslonite se isključivo na svoje sposobnosti, rad, trud i odricanja, jedino ćete na taj način ostvariti zadovoljavajući uspeh. Računajte na teškoće sa pretpostavljenima. Nema potrebe da dramatično doživljavate nove događaje, opustite se.

BIK


Probleme ćete rešiti uz pomoć saradnika od poverenja koji će pokazati da žele da budu uz vas. Osoba koja vam se dopada će pokazati da je spremna da napravi prvi korak ka vama. Uskoro vas očekuje početak veze. Problemi sa niskim pritiskom su naglašeni kod vas u narednom periodu.

BLIZANCI


Prepuni ste optimizma i elana tako da pomalo gubite realnu sliku o mogućnostima koje su pred vama. Veliki planovi i ambicije mogu biti zaustavljeni neočekivano nepovoljnim odlukama nadležnih koji vašu ideju isključuju u startu. Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

RAK


Nema razloga da se ponašate strogo prema partneru. Pokažite da imate dovoljno razumevanja i emotivnog sluha. Neko ne obraća pažnju na Vaš poslovni autoritet ili komentare koje upućujete. Potrebno je da uspostavite bolji model uspešne komunikacije. Posetite stomatologa kako biste utvrdili da li imate razloga za brigu.

LAV


Umorni ste od tempa koji vas pritiska već neko vreme. Obeshrabruju vas zahtevi sa svih strana kao i novčane obaveze koje su se nagomilale. Ne krivite druge što je sve na vama, sami ste sve preuzeli na sebe pa je sad vreme da u tome i istrajete. Prijaće Vam neka sportska aktivnost.

DEVICA


Neko jasno negoduje zbog Vašeg ponašanja. U odnosu sa voljenom osobom ne možete dobiti sve što zahtevate. Nema razloga da se ponašate kao veliki optimista u susretu sa saradnicima različitih profila, prihvatite poslovni kompromis. Povedite računa o unosu vitamina jer je jako važno da u narednom periodu jačate svoj imunitet.

VAGA


Ukazaće vam se šansa za aktivnosti koje vas mogu navesti na ideju o pokretanju privatnog posla. Zategnuti odnosi sa šefovima i loša atmosfera iznedriće ekipu ljudi sa kojom možete planirati samostalni biznis. Mogući su problemi sa holesterolom kod vas u narednom periodu. Važno je da vodite računa o svojim navikama u ishrani. Kod lekara prekontrolišite stanje jetre.

ŠKORPIJA


Nepotrebno iskušavate patnerovo strpljenje, možete zažaliti zbog nekih izgovorenih reči ili ishitrenih postupaka. Budite strpljiviji. Nema razloga da strogo forsirate svoje poslovno-finansijske planove, nova orijentacija u razmišljanju i delovanju donosi bolju satisfakciju. Proveravajte krvni pritisak u narednom periodu jer ćete biti skloni problemima na polju zdravlja.

STRELAC


Vaš posao vam deluje nestabilno i prilično ste nesigurni u dalji tok situacije na ovom polju. Moguće je da preispitujete svoj brak i da niste dovoljno sigurni u partnera koji pokazuje promenljivo ponašanje. Moguća je glavobolja kod vas u narednom periodu. Bićete skloni tegobama na ovom polju. Generalno vas očekuje stresna faza u kojoj ćete biti stalno napeti.

JARAC


Partner deluje nestrpljivo u isčekivanju da ispunite svoja obećanja, ali Vi imate dobru ljubavnu strategiju od koje ne odustajete lako. Imate velike ambicije, ali Vaš uspeh je relativan i podložan iznenadnim promenama. Nalazite se u promenljivoj psihofizičkoj fazi. Mogući su manji problemi sa bešikom.

VODOLIJA


Postoje dani kada sve ono u šta verujemo dolazi u pitanje. Takav je čas kucnuo kod vas. Nije vam jasno, zbog čega ne funkcioniše sistem rada i nagrada. Toliko ste se trudili i sve uradili po pravilu, a rezultati su izostali. Ne gubite nadu, nije sve gotovo. Puni ste energije i možete da očekujete da će vam stanje na polju zdravlja biti generalno dobro.

RIBE


Do vas stižu pozitivne vesti u vezi sa poslom. Nije neobično da danas razmišljate o tome iako je dan savršen za neobavezan provod. Ništa čudno jer glas stiže od prijatelja s kojim ste i poslovno povezani. Iskoristite tu privilegiju. Povedite računa o želucu koji bi mogao da vam bude osetljiv.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here