Naslovna Zabava Horoskop za sredu, 23. septembar

Horoskop za sredu, 23. septembar

PODELI
Foto: ilustracija

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Koncentracija vam je danas na visokom nivou. Aktivnost na polju komunikacija može vam poslužiti za lične ciljeve, a posebno na ljubavnom planu. Pripazite, verovatno ne primećujete da voljena osoba pokušava da vam saopšti nešto veoma važno. Manji pad energije je moguć danas kod vas. Potrudite se da date sve od sebe kako bi našli vremena za odmor i opuštanje.

BIK


Nepotrebno insistirate na ličnom dokazivanju pred voljenom osobom. Izbegavajte porodičnu raspravu. Shvatili ste da postoje otežavajuće okolnosti u poslovnoj saradnji, stoga nemojte insistirati na svojim prvobitnim namerama. Mogući su problemi sa nesanicom kod vas u narednom periodu.

BLIZANCI


Može vam se desiti da od vas potekne informacija koju će neko da zloupotrebi. Nije vam lako da se obuzdate ali trenutno je najbolje da ćutite. Pazite šta govorite, čak i u okruženju koje nema nikakve veze s vašim profesionalnim životom. Dobro stanje na polju zdravlja vas očekuje u narednom periodu.

RAK


Obratite pažnju na nove informacije koje bi mogle da vam budu od velikog značaja kada je u pitanju poslovno polje. Bićete zadovoljni odnosom koji ostvatite sa osobom do koje vam je stalo. Povoljan vam je dan za ljubav. Muče vas hronični problemi na polju zdravlja i nije vam lako da ostvarite stabilnost.

LAV


Nije preterano povoljan dan za posao kod vas, moguće je da ćete biti skloni pravljenju raznih grešaka. Teško vam je da se pomirite sa osobom do koje vam je stalo jer ne možete da pređete preko svog ponosa. Mogući problemi sa zubima su naglašeni kod vas u narednom periodu.

DEVICA


Dobar deo dana provodite u preispitivanju šta ste mogli, u dalekoj prošlosti, drugačije da rešite. Okrenite se bližnjima i poslušajte šta imaju da vam kažu. Pojačana fizička aktivnost vas može okrepiti, naročito duga šetnja ili trčanje. Mogući su problemi zbog hormona kod vas. Idite na redovne lekarske kontrole i potrudite se da vodite računa o svom zdravlju.

VAGA


Bićete preopterećeni obavezama i neće vam biti lako da završite sve svoje poslovne zadatke u pravo vreme. Moguće je da imate krizu u odnosu sa osobom do koje vam je stalo i da ćete imati prilično česte svađe. Izbegavajte sve poroke i potrudite se da vodite više računa o stvaranju zdravih navika.

ŠKORPIJA


Partner iznenada donosi odluku koju ne želi da objašnjava. Budite dovoljno strpljivi, sve će doči na svoje mesto. Neko poštuje Vaše sposobnosti, ali ne odobrava postupke i stil koji primenjujete. Važno je da sačuvate dobar odnos sa saradnicima.  Pred vama je period u kojem biste mogli da budete skloni manjim zdravstvenim problemima.

STRELAC


Pažljivo isplanirajte dan i bićete u prilici da izgradite novu poslovnu strategiju koja će vam dugoročno doneti rezultate na koje ćete biti veoma ponosni. Usredsredite se na posao, a ljubav i porodične odnose ostavite po strani.  Velike su šanse da ćete se osećati sasvim dobro u svojoj koži i da ćete biti puni energije.

JARAC


Ne verujete u razna obećanja kojima vas zatrpavaju. Morate se maksimalno angažovati i sami sebi pomoći u pronalaženju rešenja. Za očekivati je stagnacija svega pa zbog toga ne pokušavajte da započnete nikakav novi posao. Povoljan je period za oporavak ukoliko ste u prethodnom periodu imali bilo kakvu manju intervenciju.

VODOLIJA


Očekuje vas nagli pad energije. Napetost može prouzrokovati otvorene sukobe sa osobama koje su vam prijatelji. Posesivno ponašanje voljene osobe dodatno otežava sve vaše pokušaje da stvari popravite i vezu sačuvate. Mogući su problemi sa sinusima kod vas u narednom periodu.

RIBE


Preporuka je da se danas pozabavite obavezama koje držite u zaostatku već neki vremenski period. Današnji dan vam nije preterano povoljan za ljubav, moguće je da stvari neće ići kao što očekujete. Skloni ste depresiji i teškim emocijama u ovom periodu. Može da se desi da se nekako povučete u sebe i da se otuđite od spoljnog sveta na neki način.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here